האובה יצאה !!!111

Yami no Kira

New member
זה היה טוב! ../images/Emo58.gif

הם עקבו אחרי רוב הדברים שהיו המנגה וכמו שהם אמרו, זה היה כמעט זהה. כמה הערות למינהם שצצו במהלך הצפיה: קמואי נשמע...סאמא. Oס קורוגאנה בוגד בפאי עם סאקורה, פאי רק הולך לכמה שעות לאבד איזו עין נחמדה וקורוגאנה כבר בוגד בו עם ילדה חסרת ציצימ. הפתיח היה טוב~ 3> לסובארו יש מדובב סקסי. השיחה והיד היו טובים כמעט כמו במנגה! הקטע עם היד היה אפילו יותר טוב מבמנגה. ם___________ם שאורן תקוע. סאקורה תקועה. שאורן אמיתי נראה סקסי. יוקו יצאה סקסית, שלא כמו בהוליק. (עקומים! ;A;) המנגינה כששאורן השתחרר רק הוסיפה לאווירה. בהחלט אחד הקטעים האהובים עלי. כבר אמרתי ששאורן תקוע? ואממ זהו אני חושבת. ם:"

jack4u

New member
נחמד מאוד ../images/Emo58.gif (בכלל צריך ספוילר לזה?)

זה היה נחמד מאוד, אבל... -כשהם רק הגיעו לטוקיו אמורים להראות לנו ששאורן מתעורר במיכל ויוקו אומרת "הוא ער", והם לא הראו לנו את זה וחבל, זה היה מוסיף המון למתח. -שאורן אמיתי אמור לשלוט בשאורן כפיל לכמה שניות, ואז שאורן כפיל תופס לקורוגאנה ביד ואומר "אני חייב להשיג את זה", וגם את זה לא הראו לנו. -האנימציה הייתה קצת חשוכה מידי וחדה מידי, אהבתי יותר את האנימציה של האנימה.

D N ANGEL GRIL

New member
כי כולם שמים

קיאהההההההההה~@#%@%%@#@%Q##@% לא יכלתי להפסיק לחייך כמו מפגרת XDDD; זה ולצווח...כן...יהיה טובבבבב נחמד לראות את הקטע הזה במנגה קם לחיים,במיוחד שאהבתי אותו כלכך XDDD; והדברים שהיו זהים,הרוב,זה היה שווה *-*; [סורטה;; המדובב של בX יותר טוב~] אבל אני אוהבת את המדובבים של זה 33333>~ קאמויייייי 3333>~ בוקר טובבבב~מנופפת~ [התגובותשלי נכתובות בזמן הצפייה~] נגמרררר;;;;;;;;;;;;;;;;; עכשיולחכות שוב TT__________TT; זה היה טובבבבבבב~ [ואוו חפרתיXD;]

היה מעולה. באמת. רק, שאלה:

המדובב של זה עם השיער הלבן הארוך, זה גם המדובב של יואה, לא?

וואו, זה היה טוב ם.ם ../images/Emo58.gif

והקטע ששאורן יצא מהצנצנת היה נהדר~
הכל היה כל כך טוב!! אפילו ששינו פה ושם, קראתי את זה כ"כ ממזמן שאני בקושי שמה לב למה שינו ומה לא XD; חבל רק שצריך לחכות עוד חודשיים לאובה הבאה ;;

JeeChan

New member
ואו זה פשוט היה טוב ../images/Emo58.gif

הפסקול נשמר כמו שהוא וגם המדובבים *_* חייב להחמיא לסטודיו I.G ששוב הראו איך לעשות אנימציה טובה, היה פשוט תענוג לראות את האובה. העלילה נראית הרבה יותר ברורה והאקשן נראה יותר טוב D: חשבתי לעצמי, שמעניין אם הסיבה ששאורן הכפיל אחרי הסאגה הזאת יוצא למסע רציחות, זה פשוט כי למעשה הוא בובה ללא נשמה, וככל ששאורן המקורי חזר להכרתו, כך איבד הכפיל את אנושיותו. ככה שכל עוד המקורי ישן, שאורן הכפיל היה בעל זכרונותיו[או לפחות חלק מתכונותיו], ולולא זה הוא סתם בובה [או משו לא מוגדר שנע מתוך רגשי ייצר]. סתם מחשבה XD ועדיין לא קראתי את הפרק האחרון, מי יודע אולי זה ישנה את מה שחשבתי. אני מחכה בקוצר רוח לפרק ה2 באובה >:

DeathD

New member
ואוו, זה היה מעולה!

האנימציה מעולה, הקאסט, המדבבים. היה לי קשה לקלוט את כל הדמויות (אני לא מסתדר עם X ;;^_^), אבל הצלחתי D< שאלה. מי זאת הילדה הקטנה עם השיער האדום? (ראו בתמונה XD~)

למעלה