האהבה תאילנדית

yor24

New member
האהבה תאילנדית

מביקורי הלא מעטים בתאילנד, נתקלתי בלא מעט זוגות מעורבים .השאלה שלי אם זה עומד במיבחן, גם כאשר מנסים את הקשר בארץ ? אשמח לשמוע מנסיונכם אם היה כזה. תודה ויום טוב.

toni007jp

New member
תשובה

זה כמו כל אהבה בין בני זוג - אבל וכאן יש אבל גדול, זה מאוד תלוי במעמד של הבחורה, אם היא מגיעה ממשפחה בינונית ומטה, תתכונן להמון המון עזרה , תמיכה כספית, הבדלי התרבות כל כך גדולים, והמשפחה שלה בראש העדיפות , לא אתה. ושוב זהוא לא כלל. אבל מנסיוני למרות שהאהבה היתה והכל היה ורוד, בשורה התחתונה הם יוותרו עליה למען הסגת כסף ממקור אחר- רק תכין את עצמך לדבר. בהצלחה.....

קרלטון

New member
כן

אחרי כשלוש שנים בתאילנד ושנה בארץ, בינתיים עומד בכל המבחנים האפשריים...

קרלטון

New member
כן

והשאלה שלך דווקא באה בעיתוי טוב, עוד שבועיים אני מגיע לתאילנד למשהו כמו שלושה שבועות...
למי שנמצא עכשיו בתאילנד, לא יודע אם אתם מודעים לזה, בארץ יש טמפרטורות פשוט מגוחכות בזמן האחרון, ביום שלישי הקרוב אמורות להיות פה טמפרטורות מקסימום חד ספרתיות באמצע היום, ולא, אני לא גר בירושלים וגם לא בצפת... רבאק, לא ביקשתי 25 מעלות, לא ביקשתי 20 מעלות, תנו לי שתי ספרות צלזיוס ואני סותם ת'פה, זה יותר מדי לבקש???

Ludwig

New member
It depends on many personal factors, as alway

I know mix Thai-Israeli couples in Thailand and in Israel. It's not always easy, but it can work. For myself it works very well, but we live in Thailand and not in Israel. Also my spouse is modern, educated and totally not traditional or religious, also from a family with good economical conditions, so I guess it saves some potential problems. I know it's usually harder for a Thai to live in Israel than for an Israeli to live in Thailand, as the attitude of many Israelis to Thai people is not very good and not very respectful. In this matter it depends mostly where you live in Israel and how sensitive is the Thai spouse. (Sorry for the English, I'm not at home now, so no Hebrew...)​

אישתי נוחתת בעוד שבוע

כרגע "חיינו" רק שם ועכשיו שהיא מגיעה לכאן אני אדע האם זה עומד במיבחן שמה שכולם אומרים לי אבל בעצם לא יודעים כי לא ניסו ולא מכירים אותה אישית מה שכן זה לא קל יש הרבה הערות ועקיצות מצד אנשים שאתה מכיר לגבי זה שהבחורה קשורה למישפחה זה מאוד תלוי בבחורה ובמשפחה שלה הרי לא כל הבחורות דומות אישתי למשל רק אחרי מעל שנה הכירה לי את המשפחה שלה שקיבלו אותי בחום ואירחו אותי אצלם להפתעתי הרבה אני לא הצתרך לפרנס אף אחד מהם (כמו שרוב הזוגות הנשואים סיפרו לי) כי כולם מהמעמד הגבוה אז כמו שאמרה לי הפקידה במשרד הפנים "כל מקרה לגופו"

קרלטון

New member
עקיצות זה לא מעניין...

הם בשלהם ואתה בשלך... אחרי 2 וחצי דקות של הקשבה לנרגנות הנוירוטית האופיינית של הבחורה הישראלית הממוצעת נותר לי רק לחייך חיוך רחב כשאני שומע עקיצות כאלה ואחרות...
ולמי שיש חברה / אשה ישראלית וקורא את זה, אז אין צורך לומר שלא התכוונתי לבנות זוגכם חס וחלילה, שהן יוצאות דופן בכל המובנים כמובן, פאר הבריאה וכלילות השלמות, מה יש לדבר

GAL426

New member
אממ...

אני אמנם גר בתאילנד עם התאילנדית,אבל ממספר חברים שנשואים לאסייתיות בארץ,אני מבין שזה לא תמיד קל, אחת הסיבות המרכזיות היא בגלל גברברי ישראל הג'נטלמנים האדיבים עם התרבות האירופאית והגינונים של שלא מביישים ממש נסיכים ממלכת אנגליה שאורבים בכל פינה לאסייתיות ולא ממש מזיז להם אם היא נשואה עם ילדים...מבחינתם היא זונה שהרגע נחתה מפטייה. עוד דבר בעייתי בארץ,זה האוכל,זה חסר להם(בדיוק כמו שלי חסר הקוטג' החומוס והעיתון של שבת) הטלויזיה, והשיחות המאוד חשובות שכל תאילנדית צריכה לעשות עם חברה שלה בטלפון, אבל בסופו של דבר הכל תלוי מי הבחורה,מי הבחור,והמצב כלכלי,משפחתי וכו'.

גל זה כל כך נכון

חבר טוב שלי גם לו יש תאילנדית ואנו מדברים הרבה ומה שאתה אומר ממש מילים בסלע לגבי האוכל מאוד קשה להם וכל הקטע אם הגברים שממש לא מזיז להם אם היא נשואה אם ילדים או מישהיא שבאה לעבוד הרבה פעמים זה גם הגיע עד כדיי מכות , פשוט לגברים הישראלים אין בושה וממש לא מזיז להם שאתה אפילו לידה יש לי שאלה אליך איך אתה מיסתדר אם הויזה ?

למעלה