האהבה שלי

אהובה.א

New member
האהבה שלי

ערב טוב חברים יקרים!!! רבות דובר כאן ביממה האחרונה על אהבה ועל מה שנגרם ממנה. לאחדים זה כאב ולאחדים זה כייף. לחלק זו התרוממות רוח ולחלק זה נפילות ומשבר. לכמה מאיתנו אהבה היא חלק בלתי נפרד מהיום יום. ולחלק האחר זה דבר שלא נוגע במקצת בבוקרו של יום. כל אחד מקבל את האהבה בצורה אחרת. חלק מקבל את האהבה כ``מחלה`` שקשה להבריא ממנה (מי רוצה,בעצם?) חלק בריא בליבו בזכות האהבה. מי שמאוהב , רוצה שכל העולם יהיה מאוהב. מי שמאושר , מעוניין באושרם של אחרים. מי שחי טוב עם עצמו , יודע לחיות גם עם הסביבה טוב. מי שאוהב את עצמו , הסביבה נהנית בחברתו. מי שמכבד את חבריו , יקבל כבוד בחזרה. מי שמעריץ את בוקרו של יום , השמש מחייכת אליו כל היום. ברגע שהינך חושב שכל העולם חרב עליך בגלל אהבה , סיכוייך לצאת מזה קלושים. ברגע שאתה רואה פנים עצובות במראה בבוקרו של יום , אין סיבה שזה לא יימשך הלאה. באחד הימים שאלתי חבר קרוב כיצד זה לא קשה לו עם כל כך הרבה ילדים. הוא שאל אותי ``כמה ילדים יש לך?`` אמרתי ``שניים``. ``וכמה חיוכים את מקבלת כל בוקר?`` עניתי ``שניים``. ``אז למה שלא אקבל 13 חיוכים אם אפשר?``. האופטימיות הזו גרמה לי להבין שיש דברים שמחים בעולם. וזה הילדים , המשפחה והחיים עצמם. לקבלם בשמחה ובאהבה. להעניק להם את מלוא הלב והרוך. ולמלא את הלב בכיף. זו ההרגשה הכידאית והכייפית ביותר. ``כל אדם מבשל לעצמו את הדייסה`` - זהו דבר שלמדתי על בשרי. אתה יכול לקום בבוקר ולהחליט שאתה בדכאון - אתה תהיה. אתה יכול ללכת לישון בהרגשה נהדרת - זה יקרה. לכן , כנאמר לי כל יום בצבא בזמנו... ק ח ו א ת ה ב ע ס ה ב ס ב ב ה. אוהבת אתכם אהובה

לילך 1

New member
פשוט מקסים!!!

אהובה, רציתי פשוט להגיד לך שזה היה מקסים וכיף לקרוא את מה שכתבת. נותנת לנו חומר למחשבה בימים אלה...ובכלל. פשוט אהבתי... יום נפלא לך, לילך 1

למעלה