האהבה שלי

עדי 22

New member
האהבה שלי ../images/Emo23.gif

מכסה אותי כל לילה גדול ממני בהרבה אופף אותי חום ואהבה את ליבי אהבה ממלא מחבק מנשק ואוהב אלי תמיד מתקרב ללא חשש ללא פחד תמיד אנחנו כך יחד קירבה עמוקה לב אל לב כך הוא אותי אוהב מתמיד מחזק ועוזר מצמיד אותי את גופו הבוער בוער מחום ואהבה בוער מרב התשוקה ואני.. אליו נצמדת אותו מאוד אוהבת אליו אני שייכת אני איתו והוא איתי כן הוא האהבה שלי
עדי

חוכמית

New member
איזה יופי עדי!!! ../images/Emo6.gif

שמרי על האהבה שלך. אין דבר חשוב יותר מאהבה.

חוכמית

New member
אם תשאפי לה- האהבה תגיע!!!

יכולתי להרגיש את האהבה שיש לי בשורות שכתבת. זה בהחלט קיים - אם תרצי היא תגיע. המשיכי לחלום על אהבה, זה נפלא. וטיבעם של חלומות שהם מתגשמים אם באמת רוצים אותם מאוד מאוד.

עדי 22

New member
חוכמית

נכון. אני יודעת שאם באמת רוצים חלום מתגשם. זה גם תלוי בנו בגישה שלנו לחיים. את צודקת! ואני מודה לך על התגובה החמה. ואני שמחה בשבילך שיש לך כזו אהבה!עדי

גיל גיל

New member
איזה כיף לך!

"אהבה, אהבה, זה השיר שלך ילדה, אוהב אותך..." התכוונתי לשאול אם זו מציאות, ואז חזרתי אחורה וראיתי שלא, אבל!!! כמו שאמרה החוכמית שלנו, זה יגיע! יש מושג שנקרא "לזמן", קאיה מכירה אותו הכי טוב וחבל שהיא לא פה היום בשביל לעזור לי, אבל אם רוצים משהו מספיק חזק ומדמיינים שהוא כבר כאן, אז פתאום, בלי התראה, הוא כבר פה... זה עובד! מניסיון! בהצלחה מתוקה!

Kaya

New member
אני תמיד פה ../images/Emo13.gif

היי עדידוש.... נעים מאוד
קודם כל - אני תמיד שמחה לקרוא הודעות עם שמחת חיים כמו שלך- אל תפסיקי אף פעם !! גם אם זה נראה לך "לא במקום" או משהו - לא רק כאן - אלא בכל מקום, תמיד תיזכרי: אנשים בוחרים להרגיש איך שהם מרגישים בכל רגע ורגע בחיים... חבל רק שהאנשים לא מודעים לעצמם ברמה הזאת ע"מ שגם כשהם מרגישים חרא - לעצור שניה ולחשוב.... "למה בעצם אני מרגיש חרא.." טוב, זה סתם יצא מההקשר של השיר שלך - אבל זה רק בגלל שיש לי הרבה דברים לאמר ועדיין מחפשת את הדרך לבטא את עצמי... לעיניין - ניתן "לזמן" לעצמך הכל בחיים, כן גם אהבה..(כן, גם כסף
) ובריאות והחלמה, הכל... כל מה שצריך לעשות הוא להיות קשובים לעצמנו - ופשוט ל ה א מ י ן !!! את שואלת במה? - בעצמך !! ביקום הנפלא הזה - ושיש לו דרך מסויימת לתת לנו את כל מה שאנו, בני האדם, צריכים. ביום בו תאמיני בזה - זה היום בו תת-המודע שלך ינווט אותך אל כל אותם הדברים להם את זקוקה...וזה יהיה היום בו האהבה תדפק על דלתך - רק ביום שאת תהיי מוכנה לזה. כל עוד שלא - כל עוד שאנו "מתאמצים" למשהו - הוא מגיע ממקור אחר לגמרי, מהפחד. מהפחד שלנו להיות לבד, אז אנחנו "תופסים" את הראשון שנכנס... האמיני באהבה, תני לה להגיע אליך - היא תגיע...האמיני לי (ולאביבה/חוכמית) - כי כשראיתי אותה עם בעלה...ידעתי
כל עוד שאנו מנווטים ע"י הפחד - האהבה לא תגיע בשום צורה. כי הפחד מטרתו היא אחת - להכחיש את קיומה של האהבה
ובנימה אופטימית זו,
מרג.

למעלה