אהבה היא כמו חומר בהיקום היא רק משנה צורות
1. ישנים ? מזאת אומרת... לישון זה מצוין 2. טעות מרה. לחשוב איפה טעינו לא עוזר לשנות את המצב. חשיבה עוזרת ללמוד לפעם הבא. אני ממליץ בחום לא לנסות ולעשות אנליזה ישר אחרי פרידה. 3. אין מצב. בשביל לעשות הכול לא יספיקו לך חיים שלמים. זאת החלטה דומה לקניה. COST PERFORMANCE. סליחה אם אני פוגע ברגשות של אנשים פה, אבל אני תוצאה של אהבה נכזבת ואני יודע כמה קשה לקבל את ההחלטה. ניסיון אישי... 4. אתה יודע למה אתה רוצה עוד ילדים? אני מת על ילדים. תאמין לי אני מתחבר אליהם במהירות האור. אבל אני לא הסכמתי להביא עוד ילד לעולם כי ידעתי שזה לא פותר בעיות בקשר. 5. היא לא עושה לך שום דבר. תזכור תמיד שרק בן אדם אחראי למה שקורה לו בחיים. זה עניין של גישה ואגו. אני מאמין בלתת אהבה תמורת אכזבה. היא צועקת אתה דבר חלש. היא ברוגז אתה אל תשים לב. בסוף או שהיא תשבר ותבין שאין מה להתרגז או שהיא תעזוב אותך כי מבינה שהיא מתרגזת כי לא מוכנה לקבל אותך. צריך הרבה סבלנות בענייני אגו 6.משפחה זה עסק מסובך כמו פונקציה עם הרבה נעלמים. פה ידידי אני ממליץ לך בחום לזרום. ילד לבד יעשה להם את המוות. פעם הבא שאתה מתחתן תזכור שמשפחה בא בחבילה. 7. אין. לבן אדם אין רוע. יש לו גישות, מוסכמות, שיטות, חינוך, ניסיון חיים וכו... התגובות לא קשורות לרוע 8. כי אתה לא פנוי לקשר כזה. אני ממליץ בחום לקרוא ספר שנקרא "פנויים לקשר". אתה תבין איך לפנות את הלב. 9. שתיפול אליך אהבה 10. תחשוב = תפספס. אין אסור או מותר , יש כדי או לא כדי וזה מאוד תלוי במה אתה ובת זוג רוצים. 11. לא לחשוב תהיה אתה עצמך אחרת תכנס לכלא מחשבות ומשם קשה להשתחרר. אני פעם כתבתי בפורום "גרושים וגרושות" על אוננות פילוסופית. שרשור מעניין. 12. לעשות סקס נקודה. אם יש משיכה אז כן אם רוצים לקחת דברים לאט אז תחכו. אני מאמין שאם בו אדם נותן להחליט להגיון הוא משלם מחיר כבד. 13. אוווווו כמה שאתה יכול. פלרטוטים פה ושם. חיוכים. תן לערכה עצמית שלך לחזור ובגדול. אני אישית לא עושה את זה עם כמה נשים בו זמנית, אבל יש פה אנשים שלא רואים בזה בעיה ואני חושב שזה עניין של גישה... 14. ולא אחד. תכניס ידידים, חברים, יזיזות וכל הברנג'ה לחיים. לך לרקוד, פאבים, ללמוד ובקיצור תחשוף את עצמך לעולם ותראה שעולם אוהב אותך. 15. או לא. שום דבר בחיים שלנו לא לתמיד כולל החיים עצמם. אני אומר פה משהו ידוע: אל תחזיק חזק כי זה יברח. 16. תלוי ומשהתלוי מתייבש ונופל. חתונה .... חממממממ.... לא יודע. חייבים להחליט? 17-18. תגיד לי אתה מוכן להפסיק לחשוב. אני אתמול הסברתי לבת שלי שאמא חורגת היא לא רעה כמו בספרים. ואין לי כרגע בת זוג.... 19. ת פ ס י ק ל ח ש ו ב. לך לחגוג. ילד אוהב אותך בלב ולא בעניים. אני הייתי נוסע לפעמים לחו"ל לשבועיים וילדה שלי המשיכה לאהוב אותי כאילו לא נפרדנו בכלל. ילד מסוגל לא לראות אותך חודש ואחר-כך לחבק אותך כאילו שום דבר לא קרה. אם גרושתך היא טיפשה היא תיתן למרחק ביניכם לגדול ואתה יודע מי יפגע ... היא. ילד אם הזמן יתחיל לשאול שאלות ולעשות לה את המוות. אז כדי לה מאוד לתת לך לראותו. אני לא יודע מי יזם או "אשם" בפרידה שלכם. אבל זה כבר לא משנה בכלל. מפה יש דרך אחד בלבד... קדימה. בהצלחה