האהבה נגמרה!!!

האהבה נגמרה!!!

יכול להיות מצב של ישנים בגלל זה? יכול להיות מצב שחושבים איפה טעינו? יש מצב להגיד עשיתי הכל? אני רוצה עוד ילדים למה אי אפשר? למה היא עושה לי את המוות? למה המשפחה שלה מרחיקה אותי מהילד? כמה רוע יש לבן אדם ? למה אומרים שבהתחלה לא לבנות קשר רציני? מתי מתחיל שלב ב' בחיים האלה.? עוד פעם לחשוב מה מותר ומה אסור? מה להגיד ומה לא? לעשות סקס בפגישה הראשונה? להתחיל לחזר ולהיות מחוזר ? להכניס אדם חדש לחיים חדשים? לחשוב כל הזמן שפעם זה לתמיד? עוד חתונה? הילד שלי יאהב את הילדים החורגים שלו? היא תאהב את הילד שלי? אני לא יכול בלעדיו אני הולך לחשוב על זה.

aviavram

New member
קשקוש אהבה רק התחילה -ואל תפגע לא אישי

למה ? ככך למה לא ותזכור תמיד שהיא האמא של הבן שלך משפחתה מעניינת אותך ככוסות רוח למת לעסות סקס ? כן אם היא שווה את זה אפילו לפני הפגישה הראשונה ולהמשיך אחריה איך אסביר לשניכם בהזדמנות לתמיד רק בחברת הביטוח למשך תקופת הביטוח בתקווה שלא תתמוטת מי מורח לך את כל ההגיגים המשונים הללו? היא תואהב ? אם לא היא לא שווה אותך וזה הדדי תפסיק לחשוב גבר תתחיל לעסות זמנך קצר , בעצם של כולנו תגיד בכנות אם היא תהייה הר אדם יפריע לך ? יום טוב

r e d h e

New member
מגלגלת את אותן שאלות ועוד

רבות אחרות.... מן הסתם כמו שכבר ענו פה אין תשובות מדף, וצריך להתחיל לנסות ... קשה מעורר שאלות ותהיות , פחדים ועוד .. אבל בא נקווה לגלות שבמציאות זה איכשהוא מסתדר פשוט יותר...

r e d h e

New member
הלוואי וכמו באולינג

אחרי כמה אימונים דוקא נותנת בראש לא רע

aviavram

New member
נותנת ? את עשויה אפילו לקבל בחזרה

ואם תהני מה יהיה ?

felka

New member
אהבה היא כמו חומר בהיקום היא רק משנה צורות

1. ישנים ? מזאת אומרת... לישון זה מצוין 2. טעות מרה. לחשוב איפה טעינו לא עוזר לשנות את המצב. חשיבה עוזרת ללמוד לפעם הבא. אני ממליץ בחום לא לנסות ולעשות אנליזה ישר אחרי פרידה. 3. אין מצב. בשביל לעשות הכול לא יספיקו לך חיים שלמים. זאת החלטה דומה לקניה. COST PERFORMANCE. סליחה אם אני פוגע ברגשות של אנשים פה, אבל אני תוצאה של אהבה נכזבת ואני יודע כמה קשה לקבל את ההחלטה. ניסיון אישי... 4. אתה יודע למה אתה רוצה עוד ילדים? אני מת על ילדים. תאמין לי אני מתחבר אליהם במהירות האור. אבל אני לא הסכמתי להביא עוד ילד לעולם כי ידעתי שזה לא פותר בעיות בקשר. 5. היא לא עושה לך שום דבר. תזכור תמיד שרק בן אדם אחראי למה שקורה לו בחיים. זה עניין של גישה ואגו. אני מאמין בלתת אהבה תמורת אכזבה. היא צועקת אתה דבר חלש. היא ברוגז אתה אל תשים לב. בסוף או שהיא תשבר ותבין שאין מה להתרגז או שהיא תעזוב אותך כי מבינה שהיא מתרגזת כי לא מוכנה לקבל אותך. צריך הרבה סבלנות בענייני אגו 6.משפחה זה עסק מסובך כמו פונקציה עם הרבה נעלמים. פה ידידי אני ממליץ לך בחום לזרום. ילד לבד יעשה להם את המוות. פעם הבא שאתה מתחתן תזכור שמשפחה בא בחבילה. 7. אין. לבן אדם אין רוע. יש לו גישות, מוסכמות, שיטות, חינוך, ניסיון חיים וכו... התגובות לא קשורות לרוע 8. כי אתה לא פנוי לקשר כזה. אני ממליץ בחום לקרוא ספר שנקרא "פנויים לקשר". אתה תבין איך לפנות את הלב. 9. שתיפול אליך אהבה 10. תחשוב = תפספס. אין אסור או מותר , יש כדי או לא כדי וזה מאוד תלוי במה אתה ובת זוג רוצים. 11. לא לחשוב תהיה אתה עצמך אחרת תכנס לכלא מחשבות ומשם קשה להשתחרר. אני פעם כתבתי בפורום "גרושים וגרושות" על אוננות פילוסופית. שרשור מעניין. 12. לעשות סקס נקודה. אם יש משיכה אז כן אם רוצים לקחת דברים לאט אז תחכו. אני מאמין שאם בו אדם נותן להחליט להגיון הוא משלם מחיר כבד. 13. אוווווו כמה שאתה יכול. פלרטוטים פה ושם. חיוכים. תן לערכה עצמית שלך לחזור ובגדול. אני אישית לא עושה את זה עם כמה נשים בו זמנית, אבל יש פה אנשים שלא רואים בזה בעיה ואני חושב שזה עניין של גישה... 14. ולא אחד. תכניס ידידים, חברים, יזיזות וכל הברנג'ה לחיים. לך לרקוד, פאבים, ללמוד ובקיצור תחשוף את עצמך לעולם ותראה שעולם אוהב אותך. 15. או לא. שום דבר בחיים שלנו לא לתמיד כולל החיים עצמם. אני אומר פה משהו ידוע: אל תחזיק חזק כי זה יברח. 16. תלוי ומשהתלוי מתייבש ונופל. חתונה .... חממממממ.... לא יודע. חייבים להחליט?  17-18. תגיד לי אתה מוכן להפסיק לחשוב. אני אתמול הסברתי לבת שלי שאמא חורגת היא לא רעה כמו בספרים. ואין לי כרגע בת זוג.... 19. ת פ ס י ק ל ח ש ו ב. לך לחגוג. ילד אוהב אותך בלב ולא בעניים. אני הייתי נוסע לפעמים לחו"ל לשבועיים וילדה שלי המשיכה לאהוב אותי כאילו לא נפרדנו בכלל. ילד מסוגל לא לראות אותך חודש ואחר-כך לחבק אותך כאילו שום דבר לא קרה. אם גרושתך היא טיפשה היא תיתן למרחק ביניכם לגדול ואתה יודע מי יפגע ... היא. ילד אם הזמן יתחיל לשאול שאלות ולעשות לה את המוות. אז כדי לה מאוד לתת לך לראותו. אני לא יודע מי יזם או "אשם" בפרידה שלכם. אבל זה כבר לא משנה בכלל. מפה יש דרך אחד בלבד... קדימה. בהצלחה

aviavram

New member
כן אבל היום בעידן המחשב כל פונקציה

לא משנה כמה נעלמים פתורה מקסימום כמה אטרציות עד לנעילה

felka

New member
לא כל פונקציות פתורות. אבי, יש לך אתגר

תפתור לידידינו את פונקצית המשפחה.

aviavram

New member
שיביא פרמטרים יקבל תשובה

או שילך לראות את ה X המיתולוגית

tunalover

New member
לא שאני חולקת בדיוק את אותן השאלות שלך, אבל

בהחלט את גם מבול של שאלות. וכמעט על כולן אין לי תשובות אז אני לא מטריחה את עצמי להתעמק בהן. אף אחד מאיתנו לא שולט בגורל. אנחנו יכולים רק לנסות להבין איפה טעיתי להגיד עשיתי הכל לרצות עוד ילדים לבנות קשר רציני להתחיל שלב ב' בחיים האלה וכ"ו...

מיום ליום...

מתחיל להאמין שאהבה היחידה שיש היא אהבה לילדים שגם היא מוגבלת בזמן באינטרסים ובעוד... אהבה בין גבר לאישה זה קצת יותר מסובך זה מתחיל באינטרס... נגמר באינטרס... ומוגבל בזמן אף פחות מהאהבה האחרת ואינטרס לא תמיד חייב להיות חומרי הוא יכול להיות בכל מיני צורות וטעמים

aviavram

New member
נכון אחי אהבה כמו כל דבר מוגבלת בזמן

יש שהיא נמשכת שנה 20 או 120 אבל שם גם זה נגמר

tunalover

New member
אני לא חושבת כמוך ולא רוצה לחשוב כמוך

אני כן מאמינה שיש לכל אחד מאיתנו אהבה אי שם באופק. אי אפשר להשוות אהבה לילדים לאהבה לבן זוג - זה שונה שמיים וארץ מבחינת מהות העניין אני חושבת שצריך לקחת בeasy ואם קצת נמאס לפעמים מ"לחפש" אז פשוט להפסיק ולזרום עם החיים. לפעמים אלוהים מפגיש אותנו עם ה"מיועד" בסיטואציות שלא חשבנו עליהם בכלל. כל החיים מסובכים וטוב שכך אחרת לא היה לנו אתגרים בחיים והיה משעמם בטירוף. וטלה, אתה אחד מיוחד ולוקח לאלוהים זמן לבשל לך את הדבר הבא..... סבלנות.

../images/Emo9.gif

ככה על הבוקר לגרום לי להסמיק??? אני באמת חושב שיש הבדל ענקי בין הזמן שהיינו רווקים לבין מצבנו היום חושב שאני בין אלה שגרושים פה הכי הרבה זמן...(ממש לא תיכננתי) ועברתי כמה מערכות יחסים...ולבד הבנתי שהמערכת שונה...תאמיני לי שילדים הסדרי ראייה וכל מה שקשור לגירושין לא הפריע...מה שכן הרצון והאינטרס שונה לחלוטין אני קצת מאשים את תרבות השפע...ואת העיניים הגדולות שפיתחנו... ותודה על המחמאה.

felka

New member
מסכים אעם רוב הדברים, אבל

חיים לא מסובכים. אנחנו מדי פעם דואגים לסבך אותם. חיים הם די פשוטים אם נוציא משם אגו, פחד ועוד כמה דברים שמפריעים. כמובן שקשה מאוד ככה בדקה לקחת ולשנות הכל, אבל לפחות אפשר להתחיל. לגבי אהבה : היא יכולה להיות בכל מקום: בעבודה, בפאב, ברחוב או בסופר... אל תחפשו את משמראים לכם מול העיניים.

למעלה