האהבה חזרה

ALI G

New member
האהבה חזרה

בזמן האחרון היחסים ביני לבין מייקל היו ממש לא משהו. כל הקטע עם האכזבה מהדיסק האחרון וההתעכבות המיותרת בהוצאת שירים ממש עיצבנו אותי וגרמו לי פחות לאהוב אותו בלשון המעטה. אבל אתמול "השלמתי "איתו, קניתי את הדיסק הראשון שלו OFF THE WALL ומה אני יגיד לכם? דיסק ממש טוב, בטח שהרבה הרבה יותר טוב מהאחרון. אלבום דיסקו למופת ודיסק פשוט נעים לשמיעה, בלי לבכות בשירים, בלי כל מיני תופים רועשים, לא משהו גרנדיוזי פשוט על אהבה ועל החיים, כיף לחייך! ענק!

i love MJ

New member
ואללה??

האמתי גם לי קרה משהו דומה... גם אני התחלתי לאהוב אותו פחות, אבל בזכות כמה ילדים (חלק מהם מהפורום) אהבתי חזרה... בשביל להמשיך לאהוב את מייקל, צריך לשמוע משהו חדש, שלא שמענו מעולם! ותודה לכל הילדים שעזרו לי!!!

DANGEROUS

New member
יש לי משהו להגיד../images/Emo88.gif

Off the wall של מייקל הוא אכן אלבום נהדר... קצבי אך מאופק..ידעתם שעד היום הוא נחשב לאלבום הטוב ביותר שלו? לדעתי הוא באמת אחד מהטובים ביותר וגם אז הוא נחשב לאחד שמקדים את זמנו. אך דבר אחד אני לא מבינה..מה פשר כל התלונות האלה? כל האכזבה והביקורת הקטלנית הזאת לגבי האלבום האחרון..?זו לא פעם ראשונה שמייקל נמצא במשבר מסוג זה,הרבה פעמים הוא נתקל בירידות בקריירה שלו ותמיד הוא קם על הרגליים והוכיח לכולם מי המלך האמיתי..אם אז לא איבדנו בו את האמון, מדוע להפסיק עכשיו? אני לא רואה כל סיבה ממשית לכעוס עליו.. זו אשמת התקשורת ששטפה לאנשים את המוח וגרמה להם להאמין שהוא כישלון! אתם לא מבינים..עם כל הבעיות שלו-הן מבחינה גופנית, כלכלית, ונפשית בגלל מצב המכירות של האלבום, הדבר היחיד שבעצם נותר לו הוא אנחנו המעריצים! הוא משתדל כמה שיותר לא לאכזב אותנו והוא עשה זאת במהלך המון שנים.. אז למה שלא נעשה אותו דבר למענו?

mjjman

New member
הטוב מכולם

זהו, לדעתי האישית, האלבום הטוב ביותר שלו. דיסקו-פאנק מעולה - אולי האחד הטובים שנוצר אי-פעם.

earth song

New member
לדעתי....

לפי דעתי, האלבום החדש שלי חביב.. יש בו שירים נורא יפים ויש כאלה שפחות.. אבל בסדר..

למעלה