חוקרת פרטית
New member
האהבה הראשונה שלי....
בפעם הראשונה שעינייו התסכלו בתוך עיניי ידעתי שזאת אהבה,,האהבה הראשונה שלי הייתי ילדה,,ילדה בת 16 זה היה יום שבת,,הלכנו לטייל קצת,, ואנחנו מטילות לנו,,בכייף,,ולפתע מולי נעצרה בפתאומיות ניידת משטרה,, הלב שלי נפל לתחתונים ושם הוא היה,,בתוך הניידת ,,אהבתי הראשונה,, ואז ראיתי את דודתי בניידת,,היא היתה מתנדבת ,הוא היה שוטר,, ואני כבר חשבתי שהולכים לעצור אותי כי עברתי באדום,,
דיברנו קצת אני והיא,,, ואז אותו שוטר עם עיניו הכחולות הביט לתוך עיניי ואמר לי בלחש לתוך אוזני,, את תהיי שלי,,... וכך זה היה,,היינו אחד של השני במשך שנתיים הוא היה אהבתי הראשונה,, הוא היה אדם מקסים,,אדם מתוק שאהב אותי בצורה הכי מקסימה וקסומה שיכולה להיות,, ואפילו כשזה נגמר ביננו,, אמרתי לו תודה,,תודה שהוא אהב אותי ככה בצורה כזאת מדהימה... ואלו כמה מילים בשבילו,,בשביל אותו אדם מקסים-- לך אהבתי הראשונה............ אני עדיין זוכרת את הימים שהיית שלי. איפה כל הלילות שאהבת אותי. איתך היה לי טוב,,איתך למדתי לאהוב. תמיד זוכרת אותך,,זאת האהבה הראשונה. לא שכחתי אותך,ואת הנשיקה שלך,ואת כל החוויות איתך. זוכרת כל דקה איתך,זאת היתה תקופה יפה. אף פעם לא אשכח אותך,כי זו האהבה הראשונה. איך השנים עוברות מהר,הזמן אף פעם לא עוצר. כמה אהבת אותי,, האם אתה עוד זוכר? הנשיקה הראשונה,משפתיי לא נמחקה. אף פעם אני לא אשכח אותך,,,,,,, אתה האהבה הראשונה...
בפעם הראשונה שעינייו התסכלו בתוך עיניי ידעתי שזאת אהבה,,האהבה הראשונה שלי הייתי ילדה,,ילדה בת 16 זה היה יום שבת,,הלכנו לטייל קצת,, ואנחנו מטילות לנו,,בכייף,,ולפתע מולי נעצרה בפתאומיות ניידת משטרה,, הלב שלי נפל לתחתונים ושם הוא היה,,בתוך הניידת ,,אהבתי הראשונה,, ואז ראיתי את דודתי בניידת,,היא היתה מתנדבת ,הוא היה שוטר,, ואני כבר חשבתי שהולכים לעצור אותי כי עברתי באדום,,