האהבה היום ....

ינאיB

New member
האהבה היום ....

האהבה היום לא מאירה היא מכוסה ביריעות כבדות של כעס על אמונה אחת יפה שנשברה...

שלוה

New member
אוי ינאי...בטוח שאי אפשר לתקן

את האמונה הזו בחזרה או להחליף אותה במשהו נכון יותר? ולא אמרתי בוקר טוב. כן,בוקר טוב מכל הלב ואולי זה קצת ייתן כוח להרים את היריעות. אפשר להושיט יד בזה? שלוה.

זהרי

New member
האמונה עדיין קיימת

ובכוחנו גרום לה להיות אחרת שונה מאירה ואף תומכת ולא מעירה אלא מאירה ותודה לך תפוז על ההארה אבל גם אצלך יש את אותה אמונה ואם הינה קיימת בתוכך? שנס מתנים ועזור לה לצאת בצלא תפארתה ויודע אני כי לב טוב יש בך יודע אני כי אתה מדבר על מה שבליבך זהרי....בוקר טוב לך תמוז לך שלוה לך קיפודה...נו מי עוד מצטרף ?

זהרי היקר

אין בי כוחות להכנס כרגע לפורום, אבל רק בגלל שביקשת במיוחד... נכנסתי ובקול חלוש איחלתי לכולם "בוקר טוב".

שלוה

New member
חחחח... זהרי היקר... ../images/Emo6.gif באמת

שאני מתמלאה צחוק כשאני רואה את תגובותיך וכל זה כי הימצאותך מחברת אותי לשמחה. יש בך משהו אמיתי. בוקר טוב ומואר.

ינאיB

New member
ובכן האמונה שנשברה...

היא האמונה שהפורום הזה הוא משהו שונה ...והוא לא...האשליה התנפצה...בועות של אהבה מזויפת לא מחזיקות מעמד...ולכן עכשיו האהבה מכוסה ביריעות כבדות של כעס ... ולא אני לא תמוז (למה חשבתם שכן?...אני צופה מהצד שראה את הבועה מתנפצת...) נ.ב. שורות השיר לקוחות משיר של צרויה להב אותו מבצע ביצוע נפלא רמי קליינשטיין...

שלוה

New member
אז בוא נתחיל ינאי ../images/Emo24.gif

בוא נתחיל בלפתוח את הלב. עכשיו. על כל הרגשות הקשים שהוא מעלה. עכשיו נותנים אהבה. עכשיו נעשה אותה. קח כמה שאתה רוצה מימני ותן לי כמה שאתה יכול. וזה אמיתי.

זהרי

New member
לכם

לך דויד רציתי לומר לך משהו בלחשששש אין צורך להכנס לכאן כל יום...
וזו עצתי... לך שלוה... נושאת הדגל של האנשים המשקימים לעזור לעוברים ושבים... שלום לך ולך ינאי.. בוקר טוב..קבל את התנצלותי....אתא מי שאתה... תודה על כל עיצה ברוכה.... ופעם אמר כבר מישהו...העולם ניבנה והתקדם לא על ידי אלה ששקדו על השמרים אלא על אלו שהעירו והאירו..וגרמו לכולם להבין שיש אוליי לשנות..לחדש..וגם לדבר... זהרי

תמוזB

New member
וכשהשיר הזה מסתיים

אפשר להתחיל שיר חדש. כל אחד שיבחר לו שיר שמתאים לו.

למעלה