האהבה בוערת

דליה.ד

New member
האהבה בוערת

הילדה שלי מאוהבת.... נורא נחמד אבל כמובן שהיא תבשל לי דיסה מסובכת! היא לא ראתה את אהובה אף פעם (!), רק בתמונה....הם מדברים בטלפון שעות לאורך היום וכל היום. היום היא הגיעה עם הרעיון הנפלא שהיא נוסעת אליו....אני אסרתי עליה לנסוע. הצעתי שהיא תזמין אותו אלינו הביתה קודם(כי זה נורא נחמד לדבר בטלפון, אבל המציאות היא שקובעת). היא אמרה: "בסדר, בתנאי שאני ישנה איתו"... שאלתי אותה מדוע היא קובעת מההתחלה ולא משאירה את כל האופציות פתוחות. ואיך היא יכולה לישון עם מישהו שהיא לא מכירה בכלל...ואז התחיל ויכוח כמה היא כן מכירה אותו (ולהזכירכן, היא לא ראתה אותו מימיה!). אחר כך היא אמרה לי: "אמא נורא רזיתי...אני לא אוכלת כבר שבועיים..." ניסיתי לחשוב אחורה מה קרה...כן, זה פרק הזמן של האהבה הבוערת. היא אמרה: "היום בערב הוא התקשר בארוחה ואז לא יכולתי להמשיך לאכול..." עצות תתקבלנה בברכה. הנערה בת 16 וחצי, אף פעם לא היה לה חבר ממש, רק המוני מחזרים, ידידים ו"קשרים" ("אויש, אמא, את מה זה מיושנת...היום אומרים שאנחנו בקשר, לא שאנחנו חברים....").

AYELET1

New member
הילדה המאוהבת אולי...

נורא חדשנית, אבל מה זהתמימה
היא כנראה לא התנסתה בבלינד דייטים, של בחורים איתם דיברה אך לא נפגשה...(וזה לא משנה כמובן, אם הדיבור בטלפון או ב-ICQ...) טרם התנסתה בזעזוע של פגישה פנים אל פנים עם דמות וירטואלית
בכלל לא בטוח שתרצה לישון איתו לאחר הפגישה
ומה לעשות אם כן? איך לעקוף את העניין (או שלא...) קשה מאד לענות...

אני רוצה להיות בת 16 -ולרזות מאהבה

אולי זו צריכה להיות השיטה החדשה של שומרי משקל? אבל ברצינות של רגע אולי להציע לה לפגוש את עלם החמודות במקום שהוא באמצע הדרך שזו רק פגישה ראשונה שיראו אם אותה כימיה מילולית וטלפונית עוברת גם במבט. אולי הוא בכלל נמוך נורא, או עם חצ´קונים,או שמן, או מסריח בגיל 16- יש משמעות נוראית ל"איך הוא נראה". שנית- הקביעה שלה ,מראש שהיא ישנה איתו... אולי היא חיפשה את האישור שלך, לכך שהיא לוקחת אותו ב"רצינות",והוא לא סתם "קשר". ואני כל כך מחזיקה לה אצבעות שלא תתאכזב. כן, והיום אומרים ש"אנחנו בקשר" ויש ביננו"מערכת יחסים" אבל לי יש גם מערכת יחסים עם הקירח מהמכולת שמוכר לי חלב יקר מדי וחמוץ לפעמים. הכוונה היא כנראה למערכת יחסים רומנטית..אגב -אצלי לא הצלחתי להחדיר את המילה רומנטית. הם בועטים בכל תוקף. (אבל זה בנים, זה כנראה אחרת)-הם גרים במילא בתוך המקרר.

vered4

New member
אולי לסכם איתה שזה לא משא ומתן עם

אויב
, ולא צריך תנאים מגבילים. זה מה שאמרתי לילדה שלי, (יותר קטנה),אם אנחנו רוצות תקשורת, אז לא באיומים. ואם אני מתייחסת אליך כבוגרת, אז את מתנהגת כמו בן אדם שמפגין כושר שיקול דעת. לקפוץ לכל מיני החלטות זה אולי חינני בשיעור התעמלות, אבל אם רוצים לדבר, כדאי אחרת.

דליה.ד

New member
כל סופהשבוע היא היתה חמוצה

יותר מהחלב של הקירח של אש"ש...! בגלל שלא הסכמתי לה לנסוע. בינתיים רצים מכתבים עם תמונות וi love you לוהטים מצד לצד.... והנער מגיע אלינו ביום חמישי הקרוב. היא כבר הודיעה לי שהיא מגלה את אחותה מהחדר המשותף, שהוא יהיה עד יום ראשון (מה אין לימודים?) ושהיא לא מתכוונת לשכב איתו אבל להתמזמז בהחלט כן! היא הודיעה לי שביום רביעי עושים "פסח" בבית לכבוד החתן! בקיצור אתם מבינים שהיא ירדה מהפסים?

vered4

New member
נו, אז מה את עושה?

על הבת שלך עובדת פסיכולוגיה הפוכה? דרך אגב, היום הייתי אצל רופא המשפחה, אדם מאוד נחמד שאני מדברת איתו הרבה על כל מיני נושאים קשורים. היום הנושא היה, ללכת לקראתם בענין שגעונות גיל ההתבגרות שלהם, זה היה בגלל שסיפרתי לו שאנחנו עושים פירסינג בפופיק (שזה סיפור בפני עצמו). ושיחות על מיניות. כמה חשוב לדבר איתם ולתת להם מידע. איך בהולנד, ארץ מאוד פתוחה בנושא, כמעט ואין הריונות מחוץ לנישואין. לגבי יחסי מין, הוא אמר שיש סטטיסטיקות מחקריות שטוענות, שקיום יחסים מלאים לפני גיל 17, "תורם" לעליה בסיכון לסרטן כזה ואחר. שהמערכת עדיין לא בשלה. להתמזמז, כן, יחסים מלאים, לא.

למעלה