האדרת נשים

האדרת נשים

אני עוקב אחרי התקשורת בזמן האחרון ולא מפסיק לשמוע על הנושא האדרת נשים ובכן ברצוני להבין על מה יצא הקצף 1 וכי זה לא לגיטימי לאנשים המאמינים בתורה לדרוש הפרדה וכי יש בזה פיגעה בנשים ? אדרבה עם זה פוגע במישהו זה דווקא בגברים שמודים שאינם יכולים לעמוד מול יפיה של האישה 2 ועוד נקודה מענינית שדוקא החרדים שלטענתכם פוגעים בנשים אצלם יש הכי קצת אלימות במשפחת(ובטח תגיבו שזה לא נכון אך כל מי שנולד לציבור הזה יודע את האמת) 3 כשאמנון יצחק הלך לאזורים חליניים לשכנע לשמירת תורה התקשורת לא הפסיקה לרדוף אותו ע"ז לילך לאיזורים דתיים למה לחלוניים זה לגיטימי שיבאו לאזורים שלנו ןיכניסו תרבות שלהם צר לי לבשר לכם אנחנו גדלים הקצב מהיר יותר ממכם ולכן אנו ננצח

האיכות של החרדים

החרדים איכותיים יותר מהחילונים שהרי רובו של הנוער החילוני מתעסק בהבלי עולם הזה (פיסבוק,בנות,סמים) ולא ממש בדברים מחשבתים והראיה תוכניות הטלויזיה האמורות לתת מענה לזמן השיעמום של הקהילה מבין שהוא צריך לתת את זה במעושרות ,2.3 בשבוע ,האח הגדול, דברים שאין להם שום אייכות לעומת זאת הציבור החרדי בזמנו הפניו ילמד תורה ,ידון בנושאים פולטיים ומדינים ידון בנושא השקפה

uri80

New member
נראה שאתה מגלה בקיאות מרשימה בתוכניות

הריאליטי של החילונים הללו. מתי היה לך זמן אם את כל זמנך הפנוי אתה משקיע ב"לימוד תורה ,דיון בנושאים פוליטיים ומדיניים ודיון בנושאי השקפה".

גם לחרדים יש תאוות

גם לי בתור חרדי יש תאוות אך אני לא מתכחש לאמת ,ולא משחרר לגמרי ואומר הכל מותר אין אלוקים בגלל שקשה לחיות אם מוגבליות, אגב לדבר פולטיקה ,השקפה,מדע ,פילוספיה אין זה אסור ,הפוך זה חשוב ,רק מי שלומד יומם ולילה שכרו גדול יותר

אה, הבנתי.

אז בעצם אתה עושה במודע דברים שאתה יודע שאסור לך לעשות. ממש שיא המוסריות, נכון? אני לא זרקתי את הדת כי קשה לי לחיות עם מוגבלויות. זרקתי את הדת כי אני לא מאמינה בה. לפחות אני לא צבועה, לא עושה דברים המנוגדים לאידיאולוגיות שלי, בטח ובטח שלא במודע. הגישה שלי היא שאם כבר אמונה- אז עד הסוף. אתה מאמין שדרך חיים חרדית היא נכונה עבורך? אז יאללה, עד הסוף. בלי תירוצים. חברה שלי טבעונית מתוך אידיאולוגיה. היא מאד אוהבת בשר, וגם לה יש תאוות לפעמים לאכול מוצרי חלב וביצים, אבל היא לא עושה את זה אף פעם. למה היא מסוגלת לעמוד בתאוות שלה ואתה לא? מצטערת, אבל צביעות דוחה אותי. אני מעדיפה את דרך החיים שלי אלפי מונים על דרך החיים שלך, ולא בגלל שדרך החיים שלך היא חרדית- אלא בגלל שדרך החיים שלך היא צבועה.

לא הבנת

את כן צבועה זה צביעות להגיד שאת תמיד בסדר ואין לך מעידות וזה גם תינוקי להגיד את זה ואם באמת את תמיד בסדר זה אומר שאין לך מוגבליות בחיים הכל מותר אצלך אך כל אדם שפיו אפילו חילוני(קאנט)יש לו מוסריות שהוא חייב לו ולפעמים הוא מועד ובתורה יש פתגם "אין אדם עומד על דברי תורה אלא אם כן נכשל בהם"

לא אמרתי שאני לא מועדת

אמרתי שאני לא מועדת במודע. אתה לדבריך מועד במודע, ובמודע עושה דברים שאינם עולים בקנה אחד עם אמונתך.

לא הבנת

אני שומר תורה ומצוות זה שקשה לי לפעמים להתגבר על תאווה זה בדיוק כמו שלך קשה לפעמים להתנהג בצורה מוסרית הגלל שאת כועסת

לא מסכימה איתך

אם אני כועסת עד כדי כך שאני מתנהגת באופן המנוגד למוסר שלי, כנראה שכעסתי כל כך ונעשיתי לא מודעת. אני מצליחה לזכור בערך פעם אחת שבה זה קרה.

יצא המרצח מן השק...

כשאני למדתי בישיבה לא צפיתי בטלוויזיה, לא גלשתי באינטרנט, לא יצאתי לשום מקום בילוי, ועם כל הכבוד לתאוות האלה - ידעתי לתפקד כמו שצריך. אתה - כמו חסרי חוט שדרה רבים - לא מסוגל להאמין שיש חיה כזו (כי הכרה זו תשמיד את שאריות הכבוד העצמי שאולי נותרו לך), ולכן בטוח שכל מי שיוצא בשאלה עושה זאת בגלל תאוות. אז זהו שלא. יש אנשים איכותיים יותר ממך שפועלים בהתאם להשקפת עולמם, גם בתקופה שהיא תאמה את שלך וגם כשלא.

התבלבלתי. חנוכה זה חג של מפגרים?

מה זה ההצפה פה בפורום? התקינו אינטרנט באברבנאל? וצר לי לבשר לך. הגוקים בביוב גדלים בקצב עוד יותר מהר מכם. (אבל מסריחים טיפה פחות מכם). אז הם מנצחים אתכם. אדיוט. ושמישהו ישים פה מטהר אוויר. למה הטיפשות הדוסית כאן מתחילה להסריח.

uri80

New member
אם הפגיעה היא בגברים כדבריך, מדוע דווקא הנשים

הן אלה שצריכות תמיד לפנות את מקומן?

הסבר

לא התכוונתי לומר שהציבור החרדי אוהב גברים יותר מנשים ,הציבור החרדי הוא לא ציבור אם סטייה התכווני היות שבציבור החרדי אין שום יכולת לקיים יחסים אם נשים אז במסגרת הישבתיות יכול לקרוא תופעות של גברים (עד גבול מסיום) אך זה ברמה ירודה מאד אך זה ברור שאישה שעולה לאטובוס בקיף חצי ערומה והיא גם יפה זה מושך ,ולכן זה לגיטימי לאדם להחליט שהוא רוצה לשבת ליד גברים

למעלה