האדמת יוזר

האדמת יוזר../images/Emo88.gif

אוקי תמיר מסתבר עוזב אותנו למען הקומונה שלו....תמיר תבוא לבקר לפעמים לא יזיק חח.. אז ככה שפעיל הוא לא יהיה אז האדום עובר,ג'וני אדום קבוע נכון לעכשיו....מי רוצה להצטרף אליו€?? סתכלו על מספר ההודעות שכתבתם לאחרונה: (264) טל עבודי (177) tamir r (111) JoNy Boi (103) פרה של שוקולד (56) הטופ מודל הבא (49) linoi1000 (30) 0verpr0tected (29) מקנזי1 (8) תפוז אנשים מודיע (6) Nofar20079 (5) הנהלת הפורומים (2) שתיקה אחרונה (2) ליבוצ שחולה על JT (2) artor97 (1) נייב אוזנה (1) lollipop161 (1) The Daily Girl (1) ג ב ש ו ש (1) CrazyPenguin (1) yarden41 (0) MAY STAR אז חבר'ה?אני מעונייינת לשים מישו באדום אבל יבש פה חח מה יצא מזה... מי שרוצה שידבר איתי במסר,אין לי בעיה שרק ג''וני יהיה באדום גם:) אדום משמעותו פעיל,זכרו את זה...

0verpr0tected

New member
ת'אמת...

אני לא מבינה מה זה משנה בכלל האדום הזה...כולה צבע...XD אני ישתדל להיות פעילה בלי שום קשר.. אני לא חושבת שזה משנה..עם יהיה אדום אחד או שניים... אדם..זה מישהו שלא רק כותב הרבה זה לא בעיה לכתוב הרבה, אדום זה מישהו שמשקיע מעדכן פותח פינות, לאורך זמן...ולא רק כי הוא השקיע שבועיים..אז עכשיו הוא אדום!.. אבל טוב.. איך שאת רוצה

אדום אני נותת לפעילים

שפעיל זה גם מכליל עדכונים אבל לא חייב. שמעי,אני נותת,לי אישית לא עושה כלום האדום...גם הכחול לא..אני אפילו שונאת את הצבע הכחול... אבל יש כאלו שרוצים...מי שרוצה אז בבקשה,רק צריך לכתוב קצת יותר מהודעה אחת בחודש

0verpr0tected

New member
../images/Emo4.gif

כל דבר אתה חושב שמתכוונים אלייך.. גם מה שטל אמר.. ישר אתה חושב שכל מה שאומרים עלייך זה מכוונות רעות ושמתכוונים לעשות לך דווקא בשביל להוריד לך את האדום
וחוץ מזה...בתכלס זה לא שבאמת מגיע לך להיות אדם,אבל שיהיה

JoNy Boi

New member
מה זה??

כל דבר אני חושב שמתכוונים אליי? אמרת בפרוש שהתכוונת אליי בשורה האחרונה. בעניינים שלי עם טל אל תתערבי. "בתכלס זה לא שבאמת מגיע לך להיות אדם,אבל שיהיה" פאק, מי את חושבת שאת??
את כולה איזה חדשה בפורום שכתבה בקושי 30 הודעות בכל הפורום! בוא נשמע, למי בדיוק מגיע להיות אדום במקומי?? אולי לך?

0verpr0tected

New member
פפחחחחחח

אתה לא שווה את התגובה שלי...אבל שיהיה..! קודם כל! תראה לי איפה בדיוק אני כתבתי ג'וני!!!! בשורה האחרונה שאתה אומר שהתכוונתי אלייך! וחוץ מזה!! מותק...! תוריד את הפוזה! מה אתה חש?!?! "חדשה....."!!!!! אני הייתי פה מהיום הראשון...טוב בערך מהיום השני שהפורום נפתח... ומאז שהפסקתי לכתוב קראתי פה כל הזמן!...ככה שאני יודעת שלך בטוח לא מגיע...אני לא יודעת איך שחר החליטה שכן...אבל טוב שיהיה זה ממש לא מעניין!!! ואתה!!! אתה...אי אפשר בכלל להגיד שאתה מפעיל את הפורום או עושה משהו...בשביל שתהיה אדום! חצי מההודעות שלך בפורום זה רק ריבים עם כולם! חחחחחחחחחחחח מה אתה עושה מעצמך איזה ותיק בפורום...איזה אחד שהשקיע! איזה אחד שתורם הרבה לפורום! פחחחחחחחחח גאד!! ג'וני....אתה כזה טרול!!! עצה שלי.... עשה טובה ותפרוש בשיא!!!!!! XD

JoNy Boi

New member
רואים שבחיים לא היית פה

אני לא רב פה עם אף אחד, כולם בפורום חברים שלי וההתפרצויות שלך ממש לא מזיזות לי. אני לא ותיק? לא? אז דפדפי בארכיון אם את כל כך בטוחה ונראה מי פעיל יותר. לא משנה אם מנסים איתך את תמיד תהיה קרצייה נדחפת

0verpr0tected

New member
בלה בלה בלה בלה

מה שתגיד!!! פחחח בגלל זה אף אחד לא סובל אותך, ובגלל זה כל תפוז מכירים אותך.. ולמה?? כי אתה כל היום רב עם כולם! ותנסה להכחיש את זה!!..אף אחד לא באמת סובל אותך! תפנים את זה!! אבל שיהיה מה שתגיד ^^

רק עשיו ראיתי את ההודעות...

טל השוטר הציל את המצב למה לריב.... ג'וני אדום ויקר שלי אתה תשאר אדום פעיל לתמיד אז אין לך מה לחשוש...כולה הצעתי מי רוצה אדום איזה בלאגן אנשים

מקנזי1

New member
לי לא כזה משנה פו...../images/Emo8.gif

אצל ריהאנה לא קורה כלכך הרבה בזמן האחרון במבחינת מוזיקה אז אין הרבה עידכונים רציניים עלייה
ואם כן טל תמיד מעדכן ראשון...
אני מקסימום אנסה לעדכן מדי פעם ואם תראי לנכון שחר תאדימי אותי חח

מקנזי1

New member
לי לא כזה משנה פו...../images/Emo8.gif

אצל ריהאנה לא קורה כלכך הרבה בזמן האחרון במבחינת מוזיקה אז אין הרבה עידכונים רציניים עלייה
ואם כן טל תמיד מעדכן ראשון...
אני מקסימום אנסה לעדכן מדי פעם ואם תראי לנכון שחר תאדימי אותי חח

tamir r

New member
אני רואה שהפצצתי בהודעות../images/Emo69.gif

177.... לא רע
ולמה שמתם ברשימה את MAYSTAR אם היא עם 0 הודעות? XDDDD

למעלה