האדם הראשון

lmatan1

New member
הצוחק הוא הצוחק אחרון גבר

את אלוהים תפגוש לבד כאשר אתה מביט על עצמך בראי להתרברב בין החברים בעילום שם אתה חזק תקיא הכל זה בריא.

אף אחד לא יפגוש את אלוהים

כי אלוהים זו אגדה, אם מקובל או לא מקובל עליך. אני נהנה מהחיים כי אני יודע שזו הזדמנות אחת חד פעמית ודיי, אתה לעומת זאת משעבד את כל החיים שלך לאיזה אלוהים דמיוני, מתוך מחשבה שהוא יגמול לך על זה אחרי המוות, האמת היא שאין שום דבר אחרי המוות אלא פשוט ריקבון של הגוף באדמה בדיוק כמו כל חתיכת בשר שתיזרוק בשדה, קיבלת מתנה, את החיים, ואתה מבזבז אותם על אמונות טפלות. דרך אגב מאיפה אתה כל כך בטוח שקורה משהו אחד אחרי המוות? האם פגשת איי פעם אדם שחזר מהמתים והוא זה שסיפר לך את כל זה? מאיפה כל הידע הזה על מה שקורה אחרי המוות? עשית סאנס או משהו? משתמש בצלילים.

GOTN

New member
פה אתה טועה ידידי הטוב!!

אני נהנה מהחיים לא פחות ממך מכיוון שאמנם אני מאמין בה', אבל אני לא מקיים פולחן! ולכן גם אני נהנה מהחיים וגם אני הפכתי להיות אדם מוסרי יותר כתוצאה מאמונתי... כך שהרווחתי כפליים!

בהחלט כן פולחן ../images/Emo70.gif

בהחלט פולחן! שעות על גבי שעות של תפילות בבית כנסת... איסורים מטופשים וחסרי הגיון כגון - לא ליסוע בשבת. לא להדליק מתג אור בשבת. לא לאכול את זה ולא לאכול את זה ולא לאכול בשר חזיר ולא עם חלב..... ועוד ים של קישקושים.... אם זה לא פולחן אז מה זה פולחן?? ואם אתה באמת חושב שהפכת להיות אדם מוסרי יותר בגלל האמונה שלך באלוהים אז שיהיה לך לבריאות, אני חושב שממש אין קשר ויש רבים שלא מאמינים באלוהים (כמוני) שהם הרבה יותר מוסריים מרוב הדתיים שאני מכיר. משתמש בצלילים

מה אתה אומר...... ../images/Emo12.gif

מדהים!
מדהים לראות איך אנשים מנסים לעוות עובדות כל כך בסיסיות וידועות..... מה זה אלוהים לא שווה דת?? הרי לפי האמונה אלוהים הוא זה שנתן לנו את הדת על כל חוקיה! על מה אתה מדבר תגיד לי לקחת כדורים או משהו?? האם יכולה להיות דת ללא האמונה באלוהים? הרי אלוהים הוא הבסיס לדת! על מה אתה מדבר....??? משתמש בצלילים.

ofeking

New member
מה ששמעת

אני לא אמרתי מילה וחצי מילה על היהדות. אני מאמין בקיומו של מה שמכונה כוח עליון היהדות זה סוג של דרך אמונה בקיומו של אותו כוח עליון.

GOTN

New member
לא הבנת אותי...

אמרתי שאני לא מקיים פולחן אני אישית לא מקיים למרות האמונה שלי

isza

New member
רק שאלה אחת קטנה

"איך קרה הפיצוץ?" על איזה פיצוץ אתה מדבר? "קטונתי מלהבין את אלוהים" ואת תאורית האבולוציה והמפץ הגדול לא קטונת מלהבין??

GOTN

New member
פיצוץ= המפץ הגדול

קטונתי מלהבין הכל... אבל חוץ מאת ה' אני יכול לנסות להבין הכל!

GOTN

New member
אני מצטער לבשר לך....

אבל המפץ הגדול אכן היה פיצוץ... אם לא היה פיצוץ אז לא הייתה סיבה לגלקסיות להתרחק אחת מהשניה... הפיצוץ הוא ה"אנרגיה" שהתחילה להרחיב את הייקום ובסופו של דבר להרחיק את הגלקסיות. מעכשיו הכל תלוי בכמות החומר האפל שנמא ביקום... אם יש מספיק ממנו, כל הגלקסיות ייעצרו מלהתרחק, בגלל השפעת כח המשיכה של החומר האפל. ואז הן יתחילו להתקרב עד שתהיה התנגשות עצבנית ולא יישאר שום חומר בייקום הזה. אם אין מספיק ממנו... הגלקסיות יתרחקו ויתחיל ה"עידן האפל", לא נוכל לראות גלקסיות אחרות, בסופו של דבר כל הכוכבים יהפכו להיות חורים שחורים, כל החורים השחורים יתפוצצו בסופו של דבר, ולא יישאר חומר ביקום הזה.... כמה ברירות נפלאות יש לסוף הייקום הזה אהה? איזה כיף! שווה לחיות!!!!!!

isza

New member
אתה בטוח שקראת שם את ההודעה שלי

או שאולי טעיתי בקישור? "אם לא היה פיצוץ אז לא הייתה סיבה לגלקסיות להתרחק אחת מהשניה... " כמובן שישנה סיבה: היקום מתרחב. כדי להיות בטוח שלא טעיתי בקישור, אז הנה כמה הודעות שכתבתי לאחרונה (כולן באותו השרשור) ועכשיו פשוט אין לי כוח לכתוב פה הכל מהתחלה: 1.פיצוץ? 2.על התפשטות היקום 3.כמה הערות

GOTN

New member
תקשיב ידידי הטוב....

היקום מתרחב מסיבה כלשהי, הוא לא היה יכול להתחיל להתרחב אם לא היה איזשהוא פיצוץ "מבפנים" שהיה מרחיב אותו. אם למדת מכניקה היית יודע את זה.... לגבי היווצרות גלקסיות... נכון, לקח המון זמן מהמפץ הגדול ועד הווצרות הגלקסיות אך אלקטרונים וקווארקים החלו להווצר כבר אחרי כמה שניות ואחרי כמה דקות "הכח הגרעיני החזק" כבר החל להשפיע והתחילו להווצר אטומי מימן.

isza

New member
לא צריך שום פיצוץ "מבפנים"

התרחבות היקום מתוארת טוב מאוד ע"י פיתרונות פרידמן, ללא שום פיצוצים. רק חבל שהמתמטיקה הדרושה להבנת המשוואות והפתרונות מצריכה לא מעט ידע בפיסיקה ומתמטיקה ברמה גבוה, מה שלצערי עדיין אין לי. את פתרונות פרידמן תוכל לראות כאן כמדומני. "אם למדת מכניקה היית יודע את זה.... " כאן צריך לדעת יותר ממכניקה. צריך לדעת טוב גם את תורת היחסות הכללית. "אך אלקטרונים וקווארקים החלו להווצר כבר אחרי כמה שניות ואחרי כמה דקות "הכח הגרעיני החזק" כבר החל להשפיע והתחילו להווצר אטומי מימן. " אלקטרונים יכלו להיווצר אחרי כשניה בעידן הלפטונים, ואילו קווארקים נוצרו כבר בחלקיקי השניה הראשונים כמדומני. ' ואחרי כמה דקות "הכח הגרעיני החזק"' אני אני זוכר נכון, הוא נוצר בחלקיקי השניה הראשונים, אבל פה אני לא ממש בטוח. אני התכוונתי לכך שהגלקסיות לא התרכזו בנקודה צפופה בהתחלה, אלא הם נוצרו הרבה יותר מאוחר, לאחר כ1-2 מיליארדי שנים.

isza

New member
טל"ח

לא צריך להיות קישור לפתרונות פרידמן ב"כאן" השני... במקום " אני אני זוכר נכון" צ"ל "אם אני זוכר נכון"
מקווה שלא היו לי עוד טעויות כאלו...

isza

New member
המפץ הגדול הוא שם של תאוריה

להיווצרות היקום. "ולכן אלוהים לא "נוצר" אלא היה קיים פשוט כשהמפץ הגדול לא התרחש בסדר? " אולי אתה מתכוון כאשר היקום לא התפשט, אז אולי תזכיר לי מתי זה היה בדיוק?

GOTN

New member
אדם לא יכול לדבר על ייקום ללא זמן

משום שכל המילים שאני אגיד מבוססות על זמן... בבקשה אל תנסה לסובב אותי.. אני לא טמבל

למעלה