האדון שלי הורה לי

כרגע אני במשרד

יושבת גב אל גב עם בחור צעיר, ומגניבה כמה מילים בכל פעם שהוא קם מכסאו. אני ביישנית מאד ומאד חוששת להתפס על חם, אבל מצד שני חייבת לעשות כמצוות אדוני.

אסתי69

New member
ברוכה הבאה

עוגיות תיכף נריסתי תביא שבי ותרגישי בנוח :))

Z o d i a c

New member
ברוכה הבאה סקיי ../images/Emo39.gif

באת אומנם במצוות האדון אך מקווה שתשארי כאן מרצונך.

במצוות השד האדום...

תודה על הברכות. השד האדום החליט ללמד אותי שעור שיטפל בבישנותי ובנטייתי לפרטיות. הוא הורה לי לעלות בכתב אחת מחוויותנו המשותפות. על מנת להקל עלי, ברוב נדיבותו, אדוני בחר 3 ארועים ואיפשר לי לבחור אחד מתוכם. והריהו לפניכם: אדוני הורה לקחת לי שיפחה. היא היתה מתוקה, חמה, עסיסית ואדומת שער. הזמנתי אותה לפגישה בשעה מסויימת והיא אחרה. כשהיא נכנסה חיכה לה פתק עם הוראות: "עליך לפשוט את בגדיך, לקשור לעיניך צעיף שהוכן עבורך מראש ולהודיע כשאת מוכנה". כשהיא הודיעה שהיא מוכנה נכנסתי לחדר, לקחתי את ידה והובלתי אותה למיטה. כעסתי על שאחרה והיה עליה להענש על כך. הורתי לה לשכב על גבה כשכריות גבוהות משני צידי רגליה. כשהיא הניחה את רגליה על הכריות, רגליה היו מוגבהות ומפושקות כמו אצל הגניקולוג. בינתיים הגיע האדון שלי. שיפחתי מכוסת העיניים שמעה אותו, וצבע חזה ופניה הפכו אדום כשערה. היא נסתה לסגור את רגליה ולכסות את ערומה, אך הבהרתי לה שלא כדאי שיתווסף עונש נוסף על עונש האיחור. היא שכבה שם רועדת כאשר אדוני ואני הצלפנו בירכיה, בשדיה ובצידי ישבנה בעזרת כף עץ. תוך כדי הצלפות היה עליה להבטיח שלעולם היא לא תעז לאחר למפגש עם גבירתה, ובוודאי שלא לבייש את גבירתה מול אדונה כמו שקרה בפעם הזאת. עם דמעות בעיניה הבטיחה שפחתי, ואני וידאתי שהיא אכן התכוונה לכל מילה. אדוני ואני הצמדנו אטבים לפיטמותיה, לשפתי ערוותה ומעל לדגדגנה הלח והנפוח. היא התכווצה עד שהסתגלה למגע החזק והלוחץ באיבריה הרגישים והמגורים. אני ישבתי מעליה, כששפתיה צמודות לשפתי הרטובות והמלוחות והיא ליקקה במרץ, בזמן שאדוני הצמיד לדגדגנה רוקט פוקט רוטט. התחושה היתה חזקה מידי והכאיבה לה, והדגדגן שלה היה רגיש מידי. שיפחתי ניסתה לסגור את רגליה, אך אדוני ישב בינהן והחזיק אותה שלא תתהפך. אני החזקתי את ידיה והצמדתי את ראשה אלי כדי שלא תפסיק לענג אותי, ולא משנה מה קורה בחלקים אחרים של גופה. לאחר שהורדנו את האטבים, החלטתי לבדוק כמה היא יכולה לקחת בפי הטבעת שלה. החדרתי לתוכה אצבע משומנת ואח"כ שתיים. ראינו שהיא יכולה לקחת הרבה יותר, ולכן בחרתי מבין האביזרים שהיו בארון ויברטור שחור בגודל בינוני. שימנתי אותו, ביקשתי שתרים את ישבנה והנחתי תחתיו כרית נוספת כדי שפי הטבעת שלה יתרומם אל מולי ולאט לאט דחפתי את הויברטור אל תוך החור שכבר היה משומן ומוכן. להפתעתי נכנס רוב הויברטור פנימה, ואני דחפתי והוצאתי בתנועות נמרצות בעודי קולטת את אדוני מביט בריכוז ומבט משועשע בעיניו. שיפחתי היתה מגורה מאד והתחילה לגעת בעצמה, ואדוני אמר לה שעליה לגמור תוך שהוא סופר עד 30. 1, 2, 3, 4.... סופר אדוני ושיפחתי מאוננת במרץ, כשהוא הגיע ל- 20 היא כבר היתה שקועה באורגזמה עזה, נאנחת וגונחת בעוד מיציה ניגרים החוצה ונוזלים ומרטיבים את הויברטור שעדיין נעוץ באחוריה. כמובן שהייתי חייבת לדאוג גם לאדוני, שאיפשר לי הנאה גדולה שכזאת ולכן הושטתי יד לשיפחתי וקירבתי אותה לקצה המיטה שם עמד לו אדוני בג'ינס פתוח. היא החלה למצוץ ביסודיות את אברו המזדקר, ולסרוגין ראיתי את כל אורכו מציץ לסרוגין ואז נעלם במעמקי גרונה. כשראיתי שאדוני מגורה מאד, כרעתי על ברכי מאחוריו וליקקתי לו את פי הטבעת להעצים את הגרוי. קרוב לרגע שהוא עמד לגמור, החדרתי את אצבעי לפי הטבעת שלו ונגעתי מבפנים בנקודה הרגישה. הנאתי היתה שלמה כאשר שמעתי את אדוני גומר באנחות ובקולות רמים.

למעלה