האגם

האגם

"אני מספיק סקסית בשבילך?" היא אמרה בחצי חיוך עושה פוזה נוספת לעברו. "את תמיד סקסית בשבילי עכשיו הפסיקי לזוז!" היא חצי ישבה חצי שכבה על הסדין הלבן שהיא פרוש על הדשא הרחב, שמלה לבנה רופפת חיבקה את גופה היא לא לבשה חזייה, כתפיה אחת של השמלה נפלה מכתפה חושפת חלק מחזה החשוף זה שיגע אותו. הוא ניסה להתרכז אבל הוא לא יכל כי היא כל הזמן זזה מושכת יותר ויותר את צומת ליבו. זה היא המקום שלהם, עולם הקטן שום דבר חוץ מהם לא התקיים שהם הם נהגו להגיע לכאן כמה שאפשר, המקום קסום הדשא הרחב, האגם הקטן והפרטי שלהם. תמיד הקסים אותו המפל שירד לתוך האגם. הוא ניסה לצייר אותה עם המפל ברגע מנסה לתפוס את הרגע אבל היא לא נתנה לו היא זזה בלי הפסקה חושפת ירך או עוד טיפה משדיה מנסה לגרום לו חוסר מנוחה. "מספיק!" הוא אמר בחצי שעשוע חצי רצינות. "אני מנסה להיות הדוגמנית הכי יפה אבל אני לא מצליחה להסתדר בתנוחה הכי יפה" היא ניסתה להיראות תמימה אך עיניה נצצו בשובבות. הוא ניגש אליה היא אזה בו וקירבה את שפתייה לשלו לנשיקה מלאת תשוקה שהמיסה את שניהם. "עכשיו תורי לצייר" היא לקחה מידו את המכחול. "את לא יודעת..." היא השתיקה אותו בנשיקה נוספת. היא החלה להעביר את המכחול על הכתפיים שלו מציירת את הקווים החדים שלהם היא אהבה את הכתפיים שלו רחבות וחזקות. היא ניגשה לצלחת הצבעיים וטבלה את המכחול בצבע האדום היא חזרה אליו עם הצלחת והניחה אותה בצד. היא הסיתה את השיער הבלונדיני שלו מעיניו וציירה עם המכחול את שפתיו שהיו טיפה יותר בהירות מהצבע האדום החזק היא אהבה את השפתיים האלו. עכשיו בחרה בצבע הירוק וציירה את הקו המתאר את עיניו היא חשבה שזה הולם את עיניו הכחולות, כחולות כמו השמיים היא טבעה בעניים האלו. היא המשיכה לצוואר מציירת אותו לאט לאט נפלטה מפיו אנחה היא אהבה זאת זה גרם לה להתעוררות אך היא המשיכה יודעת שהיא חייבת את הזמן הזה איתו לחוש את כל כולו. "תפסיקי אנחנו לא נספיק לחזור והוא יכעס..." היא הרימה אצבע והשתיקה אותו. "שששש.... עכשיו זה רק אני ואתה לא חושבים על אף אחד" היא עזבה את המכחול וטבלה את ידיה בצבע היא החלה להעביר את ידיה על הכתפיים שוב ולאט לאט עברה אל הזרועות החזקות היא אהבה שאותם זרועות עוטפות אותה בחום ואהבה היא מעולם לא הרגישה כל כך נאהבת לפניו. אחר כך עברה אל חזהו החזק ליבו פעם תחת ידה מתעצם עם כל שנייה עיניו היו עצמות כאילו היה שרוי בטראנס מהופנט מן המגע. היא פתחה את מכנסיו והפשיטה אותו לגמרי היא השכיבה אותו הוא כבר היה מעורר ולמרות שהיא רצתה אותו היא החליטה להמתין. היא הפכה אותו על ביטנו וטבלה את ידיה שוב בצבע היא החלה לעסות את גבו עם הצבע בעדינות משגעת אותו נוגעת במקומות שמטריפים אותו הוא ניסה להסתובב אך היא לא נתנה לו מאריכה את הרגע. היא החלה לצייר את ישבנו קטן מוצק כל כך גברי היא אהבה את הישבן שלו היא אחזה בו בידיה יודעת שזה משגע אותו היא החלה לסובב אותו הוא התיישב מושיב אותה עליו הוא טבל את ידיו בצבע הוא החל להפשיט אותה בעדינות עם הצבע מרגיש כאילו זאת הפעם הראשונה שהוא מגלה אותה. "אני גם רוצה לצייר" הוא לחש לאוזנה. הוא ליטף את כתפייה ואחר כך את שידיה הם התאימו בדיוק לכף ידו לא גדולים מדי אך גם לא קטנים התאימו בשלמות. אחר הוא עבר אל ביטנה שהייתה טיפה מלאה הוא אהב את הבטן שלה היא הייתה כל כך קטיפתית הוא טייל גורם לה לצמרמורות כמו שהוא אוהב. אך את רגליה ואת גבה היא התנשפה הוא הרגיש את הרטיבות שבין רגליה אבל הוא חיכה משהה את הרגע נותן לשניהם להתמסר בשלמות. הוא סובב אותה על גבה וחדר בעדינות נותן לה להרגיש את כל כולו ממלאה אותה נותן לה להרגיש את אהבה העצומה שהוא מרגיש אליה כל פעם שהוא חדר הוא הרגיש כאילו זאת הפעם הראשונה שהוא מגלה אותה אוהב אותה הם קיימו יחסים כמו שלא קיימו אם אף אחד לפניהם זה נראה כאילו חיכו רק אחד לשנייה. כאשר הם הגיעו לשיא המיוחל זה לא הספיק הם עדיין נשארו רעבים הוא הקים אותה על רגליה וניגש איתה לאגם הוא לקח אותה עד המפל והם החלו לגלות זה את זו שוב שוטפים את הצבע מגופם נוגעים מלטפים אוהבים הם התנשקו בלי הפסקה מתנים אהבה שוב ושוב עד אפיסת כוחות הם אהבו כמו שלא אהבו אף אחד אחר.

bugbuster

New member
לא.. זו לא את, זה מאולץ.

זו לא הכתיבה הרגילה שלך מהבטן. ובכל מיקרה טוב לראות כתיבות שלך.

באגי

צודק אתה ממש מכיר אותי אני רואה. זה משהו שחברה מאוד קרובה שלי ביקשה שאני יכתוב ולא ממש התחברתי עם הסיטואציה אז לא היה לי סבלנות לכתוב את זה. אתה מדהים אותי עם ההבחנה נשיקה מלאך באפלה

למעלה