האגודה

• פותח הנושא 1jo
  • פורסם בתאריך

1jo

New member
האגודה

היום לראשונה בחיי עשיתי שני דברים. א. הגעתי למשרדי האגודה בענינים אישיים . האם ידעתם שבאופן חוקי זוהי האגודה לשמירת זכויות הפרט. לא רע אז כל אחד יכול להכנס מבלי לחשוש מהסטיגמה.אפרופו המקום די עלוב. יש מקום לשפצו ב. הייתי בתיאו.נהנתי מאוד הן מהנוף האנושי הו ממוזיקת המעליות והספרים. דרך אגב האוכל היה טעים. מומלץ לבוא בבוקר מאוד מרגיע. ביי

merman

New member
מזל"ט!

תמיד טוב לעשות דברים טובים בפעם הראשונה - זה מוביל באופן ישיר לפעם השנייה והשלישית - ולשינוי!

BlueCat

New member
תגובה תגובה תגובה תגובה תגובה תגובה

משכתי מספיק תשומ
? אוקיי, אז דבר ראשון- כל הכבוד על ההחלטה לבוא לשם. ישר כוח! דבר שני- מה זה התיאו? פרט והסבר למרוחקים מהמרכז שבינינו.

BlueCat

New member
כשאתה אומר "טדים" אתה מתכוון ל...

דמויי טד השווה מ"קוויר אס פולקס"?

מצטער - פעמיים ברציפות זה "הישג"

אפילו בשבילי. קבל נא התנצלות מעומק הלב השחור שלי.

.m

New member
תיאו

בית קפה וחנות ספרים שפתח אילן שיינפלד (ואם אתה לא יודע מי הוא - אז תתביש, ותלך ללמוד קצת היסטוריה ואישים). נמצא ברחוב לילנבלום (1?), ובתפריט שלהם יש חלק שנקרא "פייגעלך עם בייגלך". במשפט הזה הוא קנה את עולמו... האוכל עצמו, אגב, נחמד אך סתמי. בתאבון mai

מהמילון של אלאדין

אילן שיינפלד - משורר שעטיפות הספרים שלו הרבה יותר שוות מהשירים שיש בתוכם. "קפה תיאו" שבבעלותו כמעט נסגר לאחר שבמשך שנה שכח לשלם ארנונה לעיריה, וכשנדרש התשלום פרץ בקריאות "הומופוביה הומופוביה" (מה שמוכיח שבתור קומיקאי דווקא יש לו עתיד).

1jo

New member
נחל הירקון

היי. הבוקר עשיתי מעשה. קמתי מוקדם בשעה הרגילה 6. ובמקום ,לאחר התארגנות קלה לנסוע לעבודה נסעתי הרחק משם לגדות הירקון. איזו שלווה איזו רגיעה. יש ממש זרימה במים . והנוף האנושי? ובכן מסתבר שלא רק אני משכים קום. היו שם די הרבה גברברים שמשום מה במקום לשבת לידי ולאפשר לי לראותם ממש מקרוב החליטו ללבוש בגדים קצרצרים ולרוץ. רצים רצים רצים לאן. כשאני יושב ומיחל שישב מישהו לידי. זה די מיאש. אך לבסוף הסתפקתי בהרהורים ובמחשבות כשהרוח נושבת לב מתחת לחולצה ומקררת את הגוף. לפחות הרוח התיחסה אלי. חזרתי לעבודה איזו נפילה!

MARMELAD

New member
אולי זה רק אני

אבל נדמה לי שאתה מה - זה משלים פערים בשבוע האחרון!!
מזל טוב...

למעלה