~~~)> האגדי חזר <(~~~

~~~)> האגדי חזר <(~~~

טוב אז קודם כל תודה לנצחייה, שנטיפי, בני ומגה-פוקס :) יצאתי שבת ראשונה... בגלל שעדיין לא קיבלנו נשקים בכל מקרה... קיבלתי כמה פטורים עד יום ראשון(צריך לראות רופא) : פטור מגילוח פטור מנעליים צבאיות פטור מריצה פטור מפקלים בקיצור... לא עושה כלום, בטן גב כל היום :) חייל שכונה, ואל תגידו שאני לא מייצג את הבלוגים בכבוד... יש לכם פה גבר גבר... ודרך אגב שמעתם מי המפכ"ל החדש (משטרה) ? כן כן זה אני... שלכם... באהבה... משה .ק.

NumLock

New member
חייל עצור בצד!

וואלה משה , שיחקת אותה הלוואי אלי ב16 לחודש לקבל גם :)

כפרה שליייייייייייייייייי../images/Emo25.gif

כל הכבוד לך שיחקת אותה עם כל הפטורים תמשיך כך..! וואלה התגעגעתי אלייך י'נסיך יפה שלי...ואל תשאל איזה צחוקים היו ששמענו על המפ"כל החדש אני אספר לך במסנג'ר חולה עלייך יפה אחדדדד מוואההההה אחלה שבת!

חחחחח... דלייה ונאמ

נאמ שיהיה בהלצחה אחי... יכול להיות שתהיה איתי בניצנים... הם אמורים לקבל גיוס בקרוב :) הכל שכונה שם... קצת הצגות ואתה מקבל מה שאתה רוצה חחח דלייה... ראית ראית איזה כבוד... למפכל החדש יש את הזכות להיקרא על שמי :)

carmit4

New member
זה מזכיר לי...

חחח חברה שלי שאלה אותי מתי אני מגייסת למרות שזה עוד הרבה זמן אמרתי לה ב- 11.9 אז היא שואלת אותי לאן לחייל האוויר? חחחחחחחחחחחחחח קרעה אותי

חחחחח מתוקה

אל תדאגי... גם היום שלך יגיע ותתגייסי לצבא :) למרות שעדיין אי אפשר לדעת מתי זה... ואם תרצי אני בטוח שתהיי בחיל האויר... לא קשה להגיע לשם

למעלה