האבקות בבושידו

lydfr

New member
האבקות בבושידו

האם יש מתאבקי WWF אשר השתתפו בתחרויות הבושידו ? . אם כן מתי ומי ניצח. הרי ההאבקות בבושידו הינה אמתית

אילן די

New member
הצחקת אותי

אם הכוונה שלך לקרבות ה- UWF ששודרו בישראל (טקאדה, תאמורה וכו´), הקרבות הללו רחוקים מלהיות אמיתיים למרות שטענו כך. הקרבות עצמם היו אותנטיים אך התוצאות נקבעו מראש. טקאדה היה כל כך טוב מכיוון שזה היה הארגון שלו ! בדומה מאד לואן אריקים עם ארגון ה- WCCW. כיום טקאדה מתאבק בפרייד ורואים בדיוק מה הוא שווה... צר לי לשבור את המיתוס למי שעדיין מאמין...

WWF בבושידו

בוב בקלנד התאבק שלושה קרבות בבושידו (כידוע לי): הרקורד שלו: נצחון, תיקו והפסד (ונדמה לי שהתיקו וההפסד שניהם היו לטאקאדה). ויידר, (זוכרים אותו?) זכה באליפות הבושידו בטורניר פתוח, והבעיה הייתה כי הוא בדיוק חתם על חוזה עם הWWF שאסור לו להופיע בתוכניות אחרות. אז הליגה של הבושידו, התדרדרה, כי איזה ליגה תשרוד בלי לשדר את קרבות האלוף שלהם? זו הייתה בושה גדולה, ולמעשה. . . . לא שמעתי על הבושידו מאז. דרך אגב, אפילו שאני יודע שאין כל אמת בעניין, אני עדיין טוען שגארי אולברייט וטייפון (מ"אסונות הטבע") הם אותו בנ´אדם. . . . (חחחחחחחח)

אילן די

New member
הבושידו - UWFi התאחדו עם ניו ג´פאן

ורוב מתאבקיה מופיעים בפרייד (היאבקות אמיתית) או בניו ג´פאן (מבויימת). דווקא המתאבק בושידו הכי מצליח בפרייד הוא קאזושי סאקוראבה שהיה בשר תותחים בבושידו...

למעלה