האבסורד חוגג

kirschi

New member
האבסורד חוגג

הסיור במשקי פורת גיליתי היום מיכלים של חומצה זרחתית וחומצה גופרתית ומיכלים של חומרי השברה ללא השגחה. פניתי אל הגורמים הבאים: 1. מוקד הפניות של המשרד לאיכות הסביבה: לא מטפלים. אם כי חזר אלי לאחר כרבע שעה וביקש פרטים נוספים, וזאת בעקבות כך שאמרתי לו שבעבר המשטרה הירוקה גבתה ממני עדות בנושא שריפות מיכלי הדברה. 2. המשטרה הירוקה. לא פועלת בשעות אלו (ממש עוזר) 3. מוקד פיצוח של משרד החקלאות. לא מטפל בחומרים מסוכנים, גם אם הם לצרכים חקלאיים. לא מטפל בשריפות פלסטיר וניילון. רק בשריפות גזם. כששאלתי מה לגבי שריפות גזם ופלסטיק ביחד, אמרה לי עטרה: תמיד עדיף לא לקשר. 4. משטרת ישראל. אתי מהמשטרה רשמה את הפרטים, ושאלה כיצד ניתן להגיע למקום. מספר אירוע 63. טוב שמישהו לוקח את העבודה שלו ברצינות. ראו עוד פרטים כאן

kirschi

New member
עדכון

ערכתי סיור עם אריק ממשטרת ישראל. מעבר למיכלי ההדברה, אריק הזדעזע מהפסולת בשטח. מחר אצור קשר עם זאהר ממשטרת תך-מונד, לתעד ולהגיש תלונות נגד המזהמים. עדכונים נוספים בהמשך

נחל צורן

המזל שלנו שפורת מצפון לנחל צורן ולכן זה באחריות משטרת כפר סבא.

טעות סופרים

פורת מדרום לנחל צורן ולכן שייכת למשטרת כפר סבא. אנחנו מצפון.

Master Stav

New member
שיחה על הבוקר

עם חקלאי מפורת ... אין לי אפשרות לאסוף את הניילוים אז התיאלנדים שורפים אותם על מה אתם מתלוננים ...15 דקות ריח ....כולה לא זה קרינה של אנטנות ...

kirschi

New member
אה, ואללה?!

תנסה שלשה ימים של ריח, ושכן שכבר סבל מסרטן בריאות, ואני מאחל לו החלמה מהירה ומלאה. ולא, הוא לא מעשן, ומעולם לא עישן. אילן קירשנבאום

למעלה