האביב הגיע

F r i d a

New member
האביב הגיע

יש אמרה נהדרת שאומרת : "יבוא יום שהסיכון להישאר בתוך הפקעת יהיה גדול יותר וכואב יותר מהסיכון שלקחת לפרוח". האביב הגיע, זמן של פריחה והתחדשות. כל הפוטנציאל שקיים בטבע משתחרר בצבעים, מראות וריחות. הפרפרים בוקעים מן הגלמים ותהליך של שינוי מופיעה מתוך הבנה רחבה של העתיד ותוך הכנעה עדינה את העבר. כאשר אנו משתחררים מפצעים ישנים אנו מקבלים צבעים חדשים של תקווה, ממש כמו פרפר שיוצא מהגולם החשוך. הגיע הזמן לחשוף את הצבעים האמיתיים. זה הזמן לעוף. הפרחים פורחים במלוא הדרם, נפתחים וחושפים את כל מה שיש בתוכם. היפתחו תחשפו את היופי, את הפוטנציאל הרדום שקיים בלבכם. אלו ימים חשובים... לטבע ולנו בני האדם שהרי אנו חלק ממנו.

F r i d a

New member
פסח בא

שבוע לפני פסח זה הזמן לנקות, לבער את החמץ, וליצור סדר. זה הזמן לאמץ הבנה מתוך תורת הזן, נקו את הבית ותדמיינו שהבית הוא אתם, ובכל מצב של ניקוי וסדר אתם מנקים עוד משהו בתוככם. הניקיון הרבה יותר קל ויעיל כך. הנה דוגמה – דמיינו שארון הבגדים הוא החיים שלנו, הוצאנו את הבגדים, הכל על הרצפה ואנחנו בבלאגן. דבר ראשון יש לנו אפשרות לראות סוף סוף את הדברים בנקודת מבט שונה, הרבה יותר קל לראות מה יש לנו מבחוץ. עכשיו מגיע השלב של להגיד מה אנחנו רוצים ומה לא. יש בגדים שברור שאנחנו רוצים ויש כאלו שברור שצריך להעיף, ויש בגדים (במיוחד ג´ינסים שכבר לא עולים עלינו) שקשה לנו לזרוק אפילו שברור שלא נלבש אותם, אבל ריגשית, קשה להתנתק. ואז מגיע הסדר, לקפל ולהניח בארון. מכיוון שהרבה דברים נזרקים, והכל מקופל כמו שצריך יש הרבה מקום חדש ונקי בארון. זה בדיוק המקום אליו נוכל להכניס את הדברים החדשים. וזה נכון לגבי תפיסות, אנשים, דברים פיזיים, רגשות ובעצם הכל. חג פסח שמח

mariana

New member
פרידה חמודה

כל כך אהבתי לקרוא את מה שרשמת, את צודקת הגיע זמן לעשות סדר בחיים. מעניין כל פעם שמגיע פסח אני עושה עם עצמי חשבון נפש, לא יודעת אם זה קשור לחג או למשהו אחר. באמת עשית לי טוב על הלב. אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מרין

גלפין

New member
אני מסכימה מאוד. עם פריחת האביב

גם אני מתחילה "לפרוח" ורואה דברים רבים באור קצת שונה. תודה פרידה

היי קושקוש../images/Emo23.gif

אני חושבת שגם אני מסכימה איתך עם פריחת האביב אני פשוט הכשיו יוצאת מעוד יציאה מאכזבת אז פשוט מאוד את רואה שבאמצע הלילה משעמם לי ואני פשוט חיפשתי מפלט איפה שאמרת לי ומצאתי את זה בקיצור שהיה לכולנו חיים מלאי אושר כושר והרבה סקססססססססס בשביל הבריאות

@@

New member
וכמה שאת צודקת

אני מבטיחה לאמץ את דברייך ולהפנים אותם פנימה. באמת שהאביב מביא עימו תחושה נפלא של פריחה
וניקיון פנימי של הנפש. יום נפלאאאאאאאא
ריקי

F r i d a

New member
אני יקפיץ את ההודעה

ועד יום העצמאות.... אם אתם לא תגיבו אני אכתוב לעצמי... וואתם תפנימו

אורא

New member
אביב הגיע ואיתו הנקיונות ../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif

האביב ופריחתו הגיעו,
ואיתו הגיע הזמן לנקות את הראש והלב ולעשות סדר בחיים, רק שזה מאוד קשה ולא כמו לנקות את הבית
אני מאחלת לכולם אביב נקי שמח ופורח..

F r i d a

New member
אופס

הוקפץ עבור כולכם ובמיוחד לריקי שעדיין לא הפנימה את הכתוב.

למעלה