האבולוציה תפגע?

נעל

New member

נעל מניחה שהחברים מכירים את עקרון מלחמת ההשרדות בתורת האבולוציה, הסלקציה של המשובח מבין הבינוני והנכשל. יש הטוענים שבעקבות המדיניות ההומניטרית הנהוגה במדינות העולם המערבי בעיקר, כגון סיוע לנזקקים, לרעבים, לחלשים, ובין השאר להרבה מאוד כשלונות שלא מצליחים לשרוד בחברה, האבולוציה תפגע, משום שלא רק החזקים בעלי הגנים העליונים ישרדו, אלא גם הנחותים. כן, גם אנחנו. ובכן, לאור גילויים חדשים ומרעישים מצטיירת תמונה כי הקולים (cool) לא ישרדו, כך אותם אנשים מגניבים, מעודכנים, כלים, בראש טוב, בראש חזק, בראש מטורף על כולראש, הם לא ישרדו. עד עתה עשה רושם כי הסלקציה היחידה שנותרה לחברה (מלבד ענייני כסף ומימדי איבר המין) היא בין כל אותם מדליקים לבינינו. אך הם לא ישרדו. אתמול הועבר, בקריאה שלישית וסופית, חוק האוסר על סלקציה במועדונים (מלבד לפי גיל, תרגעו), הקנס יכול להגיע ל-100,000 ש``ח והפיצויים לחנון שנפגע - עד 50,000 ש``ח (ממש יכול לממן לו בחורה אמיתית...). אנחנו (הרוב הבינוני והנכשל) ננצח עכשיו. המגניבים יפסידו. הא הא הא הא הא... נעל ;-)

אבל אם כבר אין סלקציה במועדים שלא תהיה אחת בלשכת גיוס ושלא תהיה אחת בתשלום מיסים חינוך ועוד. ואם מישהו מבין למה אני חותר אז הבנתם נכון.

הרי נגיד למועדונים כמו ``תכלת`` שזה מועדון של האוסים, ידוע טוב מאד מי הולך לשם, או ל``לג`נדרי``, מועדון אלטרנטיבי, גם ידוע מאד מי הולך לשם. המוסיקה היא מההתחלה הסלקציה במועדונים, כאילו, בסדר, מההתחלה תמיד הייתה העדפה במועדונים לאשכנזים וללבנים, אבל אני לא מבינה מה הסיפור, כאילו, מי שבא למועדון, בא לרקוד. בלג`נדרי נגיד, שאני שם יותר מדי (המממ שיה איזה מאגניבה אני, לא), אין סלקציות בכלל, וכאילו חפיף, אז הרבה פעמים יש בפנים את האנשים הלא סימפטיים (שיעול, פאנקיסטים, שיעול), אבל זה לא כזה סיפור, כולם באו לשם בשביל להנות. וואי, אני מרגישה שההודעה הזו ממש חסרת פואנטה חתולית, here i come.

luka

New member

היא לא קבעה, אבל ההודעה היתה מגניבה.., לא יודעת פשוט אהבתי. יערה.

s5000

New member

ואתה באמת חושב שאוכפים את החוק ברצינות, ושיתנו קנס של 100 אלף ופיצויים של 50 אלף בחלומות.

בלה בלה

New member

האמת, הוא נראה לי די דבילי, הוא הרי לא באמת יפטור את הבעיה, וברוב המקרים ממש לא יעזור.. היום בדיוק חשבנו איזה דרכים יצירתיות ימציאו כדי לעקוף אותו.. בטח דברים כמו, ``כניסה עם הזמנות בלבד`` (ואתה הרי מחליט למי לתת הזמנות..) או שהקיבוצים יודיעו ששטח הקיבוץ הוא שטח פרטי, ולכן אין כניסה לזרים (בקיצור, הקיבוץ מחליט למי לתת להיכנס לשטח הקיבוץ..) או תרוצים כמו ``מסיבה פרטית`` וכו`.. וכמו שמיכל אמרה, הרבה פעמים המוזיקה היא זאת שעושה את הסלקציה..

תראי, אחת החברות הכי טובות שלי היא יחצ``נית בלג`נדרי, ולא פעם חילקתי איתה הזמנות לאנשים מבית הספר (לא שעושות סלקציה, אלא פשוט מידעות מי מה איך ואיפה), וסליחה שאני מקטלגת אבל כשאנחנו מחלקות אנחנו נותנות הזמנות ל``פריקים``, את יודעת, כאלה שרואים עליהם מרחוק שהם שומעים רוק ומטאל, יענו (וסליחה על הקיטלוג שוב) - פריקים, היפים, (פאנק) מטאליסטים, בלאקרים וכל מיני... אני לא אתן הזמנה למישהו שנגיד רוקד בהפסקות הגדולות לצלילי הטראנסים וההאוסים שבוקעים מ``מפגש עירוני א`` (הקיוסק...). פשוט מזהים מרחוק מי ישמור את ההזמנה בשביל ההנחה בכניסה, ומי יזרוק את ההזמנה בפח של הקיוסק...

למעלה