האאממ שרשור תמונות? תמיד נחמד לא?
A Ashtrayimage New member 25/12/04 #3 ושוב אני ../images/Emo12.gif חח האף שלי יצא קצת הררי בתמונה הקודמת
A Ashtrayimage New member 26/12/04 #19 ../images/Emo2.gif זה מגדל מים?! נראה כמו מקדש רומאי! בוא תחרות! אין על כבשת הפלסטלינה שלי
C cowgirl Ms New member 26/12/04 #20 למה פרצוף עצוב?../images/Emo80.gif ואל תתחילו עם תרחויות של תמונות, יש לי סטוקים של תמונות
C cowgirl Ms New member 26/12/04 #23 או כן.../images/Emo80.gif אני גם מציירת, יכול להשתלב טוב. אני חושהבת שיש לי אפילו איזה ציור על השיר "הייתה אחת"...
או כן.../images/Emo80.gif אני גם מציירת, יכול להשתלב טוב. אני חושהבת שיש לי אפילו איזה ציור על השיר "הייתה אחת"...
A Ashtrayimage New member 26/12/04 #25 אגב, אני תמיד מתבלבלת בין הכינוי שלך לשל דייב לא יודעת למה, הם אפילו לא דומים אבל זה מוזר
C cowgirl Ms New member 26/12/04 #26 שניהם כחולים ../images/Emo8.gif../images/Emo80.gif אני אשים כשיהיה לי כוח לסרוק ~_~
D daveScorpions New member 25/12/04 #5 ללוש!!!!!!!!!!! ../images/Emo9.gif והגורל צבעו אפל עמוק בפנים אל תבכי אחות קטנה זה לא פשוט את מבינה התמונה הפורסמת - אני ואחותי כפרעליה.
ללוש!!!!!!!!!!! ../images/Emo9.gif והגורל צבעו אפל עמוק בפנים אל תבכי אחות קטנה זה לא פשוט את מבינה התמונה הפורסמת - אני ואחותי כפרעליה.
D daveScorpions New member 25/12/04 #8 ותן לי להספיק הכל עכשיו... למד אותי למות.. תראה איך שאלמד... או תן לי שאמשיך לחיות לעד...
A Ashtrayimage New member 25/12/04 #9 אסור לשבת על שולחנות ביתהספר!../images/Emo12.gif סוודר יאמ סוודר