האאממ נכון המשחק של הילדה עם

Shani276

New member
האאממ נכון המשחק של הילדה עם

הראש האבוד?? יש קטע כזה שבו יש מאוורר,ומין מנוף כזה וציפור..עכשיו הגעתי לקטע הזה שהציפור מראה לי את הדף שלפיו אני צריכה לשרטט את לוח הקוביות,וזה מה שאני עושה,אני לוחצת על הילדה,על כל דבר אפשרי וכלום לא קורה:\ =/

TheCharm

New member
אז ככה

דבר ראשון - תעתיקי את השרטוט על הדף שיהיה לך יותר קל. עכשיו, תסובבי את הדף, ותנסי כל פעם בצד אחר לעשות את השרטוט ברצפה שם. הקטע הוא, כאילו כשהדף נפל, אז הוא שינה צד ממה שהוא אמור להיות. את יכולה או לבדוק 1 1, או להתחל את המשחק, להגיע לשלב ולראות איך הוא נופל (למרות שאני לא בטוח שזה יוכל לעזור לך)

Shani276

New member
אמממ../images/Emo3.gif

מה אחרי זה?
לא כי,עליתי על הלוח הזה ואני באמצע הספירלה הקטנה הזאת,ולא קורה כלום,וכן נו,לחצתי עליה 20 פעם,ולא קורה כלום.יא אללה איזו עליבות

Shani276

New member
נו כן התכוונתי לילדה,חוצמזה כבר

הצלחתי:) הייתי רק צריכה להזיז את המנוף ההוא.. תודה בכלזאת:)

n u b i

New member
../images/Emo56.gifגמרתי את המשחק הזה לפחות

פעמיים אבל כבר שחכתי

koya1

New member
אוקיי...

את צריכה קודם כל לעלות במדרגות... זה קל... אח"כ את צריכה ללחוץ על המנוף הזה שיירד למטה... אח"כ את צריכה ללחוץ על הציור הזה עם העיגולים למעלה כדי שהקולב ייפול... אחרי שעשית את שני אלה... את צריכה ללחוץ על הדלת ההיא ליד המנוף.. ייצא לך בנאדם שיירד למטה וישחרר לך סולם... עכשיו את צריכה ללחוץ בתחתית הסולם... את תטפסי עליו ותגיעי למעלה... עכשיו את צריכה ללחוץ על הקולב בערך 2 שניות לפני שהאור הירוק מתחיל... יענו האור האדום הזה הוא למשך 10 שניות... אז את מחכה 8 שניות מתחילת האדום ולוחצת על הקולב... זהו... גמרת את השלב הראשון...

למעלה