האאאאאאלהההה!!!

באמת כתבתי פה?!?!

וואי, אני פשוט לא זוכרת את זה... יש לי כזה זיכרון דפוק!! תקשיבי חבובה, גם אני בעד אהבה ולא מלחמה! בלי ריבים.. ועוד בעיקר מטופשים... חחח.. לילה טוף גם לך בובע! אני ממש מצטערת כי לוידעתי שכתבתי כאן בעבר.. שוב, זיכרון דפוק!! אמממ.. אוווווווווף!! אני נעקצת פווול!!!

edlessme

New member
למה לא אמרת משהוא?

היינו... אומרים שיש עוד... ועוד כבוד לפורומיינו... ואגב... החתימה שלך.. לאאאאא אהבתי... באמת שלא...

edlessme

New member
לא.. באמת.. תחשבי על זה...

את אומרת בעצם שאין דבר כזה שלום בטוח? זה ניראה לך בסדר?

מי דיבר על שלום בטוח?

אולי.. חופש בטוח? ואם לזה התכוונת, אז לא. תחשוב/תחשבי על זה. ברגע שאתה בוחר בבטחון אתה בעצם מציב לך גבולות ומגבלות. גבולות ומגבלות זה לא חופש. ואני יודעת שיהיו כאלה שיגידו שזה חופש דמוקרטי ושבלי גבולות החופש לא יתקיים. אחלה. אני פשוט לא מסכימה עם זה...

edlessme

New member
עזבי אותך מחופש דמוקרטי...

חופש מוחלט לא יתכן.. כי ברגע שכולם חופשיים.. תמיד יהיו את אלה שינצלו את החופש לפגוע באחרים.. לפחות בזממנו... ביטחון מוחלט אף הוא בלתי אפשרי... כי דיקטטור שמשליט סדר עדיין ישתמש בכוח ובהפחדה... לעומת זאת... אני חושב שאשר להרגיש בטוח גם כשאתה חופשי... איך? אם אתה בונה חברה בלי האנשים שהזכרתי בפיסקה הראשונה... איך אתה עושה את זה? זאת שאלה לפסיכולוגים וסוציולוגים ועוד כל מיני לגואים... בטחון... הוא הידיעה ששום דבר לא יפגע בך... שהוא חלק בלתי נפרד מהחופש.. ונכון... בשביל שהוא יתקיים צריך גבולות ומגבלות.. אבל מה שהציק לי זאת הראיית עולם שחור-לבן שלך... אין במה שכתבת מקום לגבולות של אפור... גבולות ומגבלות לא חייבים להתקיים תמיד בכדי להשרות ביטחון... וכן גם חופש יכול לעיתים לפגוע...

תכלס אתה צודק...

אין לי מה להתווכח איתך, כי אני מסכימה. את המשפט לא אני כתבתי, איזה פילוסוף אמר אותו (בוש וכלימה לי שאני לוידעת מי!).. אני רק חשבתי שהוא יפה והוספתי לחתימה. לאו דפקא מסכימה במאת האחוזים.. מסכימה חלקית.

sHotZy M

New member
דייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אברהם יבוא למפגש???????
זה נראה לי כל כך הזוי שהוא יבוא.... אני לא אפתח ציפיות בכל מקרה בכדי לא להתאכזב.....
שיר והדר יא מדהימות שכמותכן!!!! שמחה שנהנתן ואל תשכחו שאנחנו עוד צריכות לפצות על ה"כמעט מפגש" שהיה לנו בשבת
שמחה שנהנתן בובות!!!!!!!!!!!

למעלה