ד``ש...?

נקיטה...

New member
ד``ש...?

אמא........ אמא....... מה זה ד``ש? ככה הוא יצא מהבית של סבא וסבתא... מישהוא שם אמר לו, ``...... תמסור ד``ש...``, למהההה, למההההה אמרו לו את זה? אמא... מה זה ד``ש? אז ככה: ד``ש זה דרישת שלום. מה זה דרישת שלום? זה למסור למישהוא שלא נמצא שלום... מה זה מישהוא שלא נמצא? כמו דודה שלך למשל... שגרה בחיפה. איזה דודה? אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאא... איך הסתבכתי... והכל מד``ש אחד קטנטן... נקיטה... :cool:

לורה...

New member
ניקי

קודם כל אני מוסרת לך ד``ש ...אפשר?(כי לא יוצא לי כמעט לראות אותך) את הסתבכת עם השאלה :מה זה ד``ש.... ואני מה זה חייכתי לי,תחכי שהוא יגדל ויבקש ממך להסביר לו איך באים ילדים לעולם...תחכי,הוא עוד קטן,כשהבן הגדול שלי שאל אותי...הרגשתי כמו בתוך מבוך,עם השאלות שלו:``אבל,אמא,מה זאת אומרת,תסבירי לי....``וככה הסברתי לו,ציירתי לו,קניתי לו קלטת,קראתי לו מספר....הכל,רק למצות את העניין...ואני עד עכשיו לא חושבת שמיצינו. וניקי,מיותר לציין שכשהוא שאל את אבא שלו לפני שהוא שאל אותי,אז אבא`לה אמר לו:``לך לאמא,היא מסבירה הכי טוב...``... ואגב,אני הייתי אומרת לו: שד``ש זה דום שתיקה,יעני אל תשאל שאלות כאלה(סתתתתם). אז ניקי,ד``ש ממני וחכי חכי לשאלות המסבכות באמת. שלך מכל הלב לורה

נקיטה...

New member
העניין הוא לורה...

שלהסביר לו איך באים תינוקות לעולם זה יותר פשוט מלהסביר מה זה: ד``ש... חוץ מזה הוא כבר יודע איך באים ילדים לעולם... הילדים של היום יודעים הכל... פשוט הכל! ד``ש חם דם לך, מתוקה... :cool: נקיטה

למעלה