ד"ש עם שיר

Lonely In Blue

New member
ד"ש עם שיר ../images/Emo79.gif

דרישת שלום מילים : רחל שפירא לחן : יאיר קלינגר ביצוע : ירדנה ארזי מחורצים ענפי הזית כפני הוותיקים, געגועים צובטים עדיין כשהדרורים נוסקים. הילדים שקועים בינתיים בסוד המשחקים, טירונים חולמים על בית וזקנים על מרחקים. בואי רוח ים עם טפיחת כנפי יונה והביאי מאי שם עוד דרישת שלום חמה. בואי נכונה אל הלחי השחומה, בואי רוח ים עם טפיחת כנפי יונה. שעת ערבית לאט נגמלת מלהט החמה, חלון נפתח, נפתחת דלת ובשכונה תכונה. עוד ההורים זקוקים לילד ועיר לשאונה, ואנחנו זה לאלה והשיר למנגינה. בואי רוח ים...

Lonely In Blue

New member
וזה...

מכוון אל כלל הפורום... כמובן שאפשר לנסות לפרוט את זה לכל אחת ואחד מכם... לניצת שמתעסקת כעת עם דיסקים
ליהודה שהפסיק להגיש קפה בבוקר
לשושה שחוזרת לעצמה
לעפרה שנלחמת בשפעת
לרות שעוד מדיפה ניחוחות ים
לחיפוש ית ששמה את עצמה על שולחן הניתוחים
למצוטטת שמזמן לא הביאה ציטוט
ל red head
למזל
לתימניה
לחיוכים
ליערית
למעוף
לאיש בעל אלף השמות
למייקי
לחופשיה ברוח
לשירטל
לתותי
לספטמבר
לבלונדה
לגחלילית בלילה
לישנונית
לעמיגור שעושה גיחות ונעלם
לארל'ה
לרואה עתיד
לראש חסה
לדואלי
לדגנית, יעל, פושפושית שצריכות כבר להזכיר את קיומן כי מזמן לא ביקרו כאן
לאדמונית שעושה גיחות
לסגול מתעקש שבא והולך
לכל המצטרפים החדשים שכינוייהם טרם נקלטו לי
ולכל מי שזרח מפרחוני כרגע, אבל אזכר בו בעוד חמש דקות בתמיהה גדולה איך לא היה הראשון שחשבתי עליו.

דואלי

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo45.gif../images/Emo48.gifד"ש עם שיר.....

מזכיר לי כשי היתי צעיר ויפה ..היתה תוכנית ברדיו כזו שאמא מדברת ומספרת על החייל שלה ושולחת לו ד"ש עם שיר........ פעם היא שלחה לי שיר שאני לא יודע מאיזה בויידם היא מצאה אותו.... "רק חיימקה שלי רק חיימקה שלי.... ומאז אפילו המפקד שלי היא קורא לי חיימקה שלי ...."יש פילים אצלך בקנה" אךךךךךךךך הימים של פעם הצבא של פעם הקלופס שהטבח לימד אותי להכין בצבא....

תימניה

New member
וזה..../images/Emo141.gif../images/Emo48.gif

בשבילך.. אני עושה לי מנגינות מילים:חיים חפר לחן:דובי זלצר אני עושה לי מנגינות ממיתרים ממיתרים אשר שרים בתוך הרוח מהרים אל תוך חצרות בתים קטנות אני עושה לי מנגינות ממיתרים. אני עושה לי מנגינות מחלומות מחלומות ונשמות אשר כמו יונים הומות טסות בין צחק ויגונות אני עושה לי מנגינות מחלומות. עופו עופו מנגינות ושיר אל שיר יגש בין סולמות לחלומות אתן שרות,אתן בונות הונות את המקדש, בונות את המקדש. אני עושה לי מנגינות מן התפילות מן התפילות האצילות אשר בשערים עולות, נושאות תודה,נושאות תחינה אני עושה לי מנגינות מן התפילות. אני עושה לי מנגינות מצעדים מצעדים מהדהדים שאת הדרך מרעידים בעקבים ובהונות. אני עושה לי מנגינות מצעדים. עופו עופו מנגינות... אני עושה לי מנגינות מאבנים מאבנים כבדות שנים שמטפסות לבניינים, בפטישים מנוגנות אני עושה לי מנגינות מאבנים. עופו עופו מנגינות...

maof

New member
תודה לונלי........../images/Emo72.gif

קצת עסוק עם עבודה ....... ולא מוצא זמן ....... אבל לא נעלמתי קצת קורא ..... מעוף

kyael

New member
לבקשתך, לונלי באתי להציץ כאן../images/Emo141.gif

האמת, שאני כל הזמן מציצה לכם... אבל לכתוב עדיין קשה לי מאוד. נו, טוב... גם בבית השני אני לא נמנית עם מרבי הכתיבה. אבל תודה לך על המחשבה

מצוטטת

New member
../images/Emo51.gif על התיזכורת איש....

מבטיחה לתקן את העיניין ולחזור לסורי ולעצמי בקרוב

*יערית

New member
לונלי../images/Emo24.gif

אצלך זה לא רק משמע אוזניים
איתך זה גם מראה עיניים! אנשים טובים באמצע הדרך.......

והשיר שמתנגן לי עכשיו

קצת לפני שיוצאת עם המשפחה לטקס בבית יד לבנים את המילים רשומות על דף הביאו לנו בכיס החולצה של אחי
כל כך אהב את השיר הילד הזה שתי אצבעות מצידון שתי אצבעות מצידון אני יושב בדיכאון כל היום סיור, שמירות מסתכלים על מי לירות רואה ילדה יפה בכפר ובך אני נזכר רחוק מהבית, רחוק מהלב שכחת אותי וזה כואב חושב עלייך המון חייל שבוז, בלבנון שתי אצבעות מצידון פתיחת צירים דבר ראשון קצת פתוח קצת נפחד בשיחים מטען צד על ענף יושב פרפר ובך אני נזכר רחוק מהבית, רחוק מהלב שכחת אותי וזה כואב חושב עלייך המון חייל שבוז, בלבנון שתי אצבעות מצידון אני שומר אך מת לישון מה עושים לעזאזל במשקפת מסתכל רואה חלון רחוק מואר ובך אני נזכר רחוק מהבית, רחוק מהלב שכחת אותי וזה כואב חושב עלייך המון חייל שבוז, בלבנון רחוק מהבית, רחוק מהלב שכחת אותי וזה כואב חושב עלייך המון חייל שבוז, בלבנון

למעלה