ד"ש מקופיפי...

ד"ש מקופיפי...../images/Emo24.gif

ללא ספק אחד המקומות הכי יפים בעולם... קופיפי דון (הלא מיושב) וקופיפי לה המאוכלס.. קופיפי , אי כל כך קטן, שאפילו כבישים אין בו.. תארו לעצמם מקום ללא מכוניות וללא אופנועים..הכל עושים ברגל או ביד.
המים בצבע כחול טורקיז ..אמיתי !!!!!!!! החול דק כמו אבקה והוא בצבע לבן לבן.. פשוט מדהים !! האנשים כאן, כמו בכל תאילנד פשוט מדהימים.. אי אפשר שלא לאהוב אותם. כל כך אדיבים, חייכנים, נדיבים, נותנים אמון,רגועים כל כך.. הבנות פה פשוט יפיפיות,יש להם עור כל כך חלק.(זה חבר שלי סיפר לי).
האוכל טעים (וחריף) , אני אוכל כמעט הכל.. לוקח מהעגלות הפזורות בכל מטר כמעט ולא שואל.לא טעים , פשוט זורקים.. הכל בגרושים.., כולם פה מסתובבים עם תיקים של לואי ויטון, גינסים של דיזל שעונים של ברייטלינג ומשקפי שמש של אוקלי... מעניין למה....
השווקים מדהימים, עמוסים בכל מה שרק אפשר.. אין לי שום ספק.. זו המדינה הכי מדהימה בעולם !!!!!!!!!!! גן עדן זה כאן !!!!!!!!!!! מחר יש פה בחירות מקומיות, אז היום הכל סגור, ואין ממש מה לעשות.. ממש לא בסדר שלא תיאמו את זה איתי..
אם מישהו רוצה להציג מועמדות עדיין יש זמן.. למעט הצונמי שהוא נושא מאוד כאוב פה, אין להם צרות..צריך רק לאהוב את המלך וזה הכל.. מחר אני נוסע לקרבי.. ריילי ביץ'. מחרתיים לאי של ג'ימס בונד בפוקט.. אחר כך קוסומוי, קופנגן, פטאייה ולבסוף שוב בנגקוק.. לקפוץ שוב לקניון הענק, ל- MBK ולמלא עוד תיק בכל טוב.. אלמלא הבנות שלי בשיחה איתם קודם לא היו אומרות לי איזה היום היום, לא הייתי יודע... אז תעשו חיים ... מתגעגע ..
|נשיקה{ אנסה להביא כמה תמונות שצילמתי היום ואתמול...ככה בקטנה..

יערית

New member
הזכרת לי

את ההכתבויות שהיו לי עם בחור שיצאתי איתו לפני כ-17 שנים
פשוט להזיל ריר
תשמור על עצמך יאצק.

מאייה ביי - מפרץ מאייה..

לדעת רבים נחשב כחוף הכי יפה בעולם !!! לא ראיתי את שאר החופים.. אבל יפה מזה לא יכול להיות.. עמדתי כמה דקות המום, נגעתי בחול כאילו הגעתי לארץ הקודש.. החול דק ולבן כמו פודרה, והמים בצבע טורקיז מהמם.. אגב, למי שמכיר...צילמו כאן את הסרט החוף..

Kטלנית

New member
ג'טלמון....

איזה כייף לשמוע ככה שכייף לך וטוב לך והכי חשוב שאתה נהנה |חיבוק |
תעשה חיים ... תנצל את שארית הימים עוד קמת וחוזרים...
ת ה נ ה ...

קישור לתמונות.... הפעם עובד..../images/Emo6.gif

ואני עדיין לא חושב על זה.... בעצם נהנה מזה שאני לא צריך לחשוב על כלום..
קישור לתמונות

איזה יופי עוצר נשימה.

אני הולכת אחרי האהבה שלי שם הנופים הכי יפים מקומות כאלה מופיעים בפנטזיות שלי!!! היי קצין, אני מצדיעה לך, צילומים יפים.

אינעל העולםםםםםםם../images/Emo46.gif

מ ת ג ע ג ע ת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עוד כמה זמן נשאר לך שם??? והתמונות שצילמת??? בול כאלה מראות אני רואה מהחלון של המקלחת שלי
רק בלי הים, טוב נו.....ובלי האיים הסלעיים, טוב נו.........ובלי החול הלבן
, טוב נווווווווו ובלי העצים
תשמור על עצמך שם,
ושלא תשתה לי שם חשיששששששששששששששששש

° זואי °

New member
זה כלום לעומת מה שאנחנו נעשה מחר

אנחנו נלך לעבודה ואתה לא תודֶה שאתה מקנא...

ד ו ל ה

New member
אחחחח...קופיפי...

אכן המקום הכי יפה בעולם, גם בעיניי... והזכרונות הכי יפים פשוט חופשה מושלמת ! האי נהרס לגמרי בצונאמי וממה שאתה כותב נראה שאין לזה זכר תעשה חיים, דולה (שעוד תחזור לשם מתישהו...)

jane34

New member
איציק איציק.....היה חסר לי דולר אחד

וואלה דולר אחד והייתי באה אתך אבל בסוף נסעתי לקבוץ דגניה הייתי בכנרת(שהיא הרבה יותר מיוחדת מקופיפי ...בזה אתה חייב להודות- אפלו המים שם מתוקים ובקופיפי לא) אז אני נהניתי לי ביג טיים ואתה תאכל את הלב שאתה תקוע לך שם בתאילנד.... מי יכה לך בראש ביום העצמאות? הפסדת..... כזה שעמום השקט הזה...איחסה עליך בלי אמבולנסים, בלי מכוניות, בלי אופנועים......איכסה בקופיפי...... אינעל העולם גם אני רוצהההההההההההההההההה תעשה חיים ילד.... יפה לך השזוף ותגיד לחבר שלך שהוא צודק הן באמת יפהפיות התאילנדיות.... תגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעתתתתתתתתתתתתתתתת יפה לך הנופש!!!! שמור על עצמך אל תדאג! כלום לא ישתנה פה הכל ישאר אותו הדבר עד שתחזור. מבטיחה לשמור על חופים מזוהמים(שלא תחשוב שהגעת בטעות שוב לקופיפי כבישים עם מטורפים-שלא יהיה לך שקט באוזן ותרצה שוב לחזור לתאילנד פושעים שימשיכו להיות לך לפרנסה- מזל שאין לנו כאן מלך שחייבים לאהוב ואנחנו כאן בפורום עם חברים חדשים שכל הזמן מצטרפים(אמרתי לך כבר לא? אין חדש תחת השמש....)

Rinattt

New member
פשששששששש ../images/Emo9.gif

איזה כיף לשמוע שאתה עושה חיים, תמשיך כך

למעלה