קצין וגנטלמן היחיד
New member
ד"ש מקופיפי...../images/Emo24.gif
ללא ספק אחד המקומות הכי יפים בעולם... קופיפי דון (הלא מיושב) וקופיפי לה המאוכלס.. קופיפי , אי כל כך קטן, שאפילו כבישים אין בו.. תארו לעצמם מקום ללא מכוניות וללא אופנועים..הכל עושים ברגל או ביד.
המים בצבע כחול טורקיז ..אמיתי !!!!!!!! החול דק כמו אבקה והוא בצבע לבן לבן.. פשוט מדהים !! האנשים כאן, כמו בכל תאילנד פשוט מדהימים.. אי אפשר שלא לאהוב אותם. כל כך אדיבים, חייכנים, נדיבים, נותנים אמון,רגועים כל כך.. הבנות פה פשוט יפיפיות,יש להם עור כל כך חלק.(זה חבר שלי סיפר לי).
האוכל טעים (וחריף) , אני אוכל כמעט הכל.. לוקח מהעגלות הפזורות בכל מטר כמעט ולא שואל.לא טעים , פשוט זורקים.. הכל בגרושים.., כולם פה מסתובבים עם תיקים של לואי ויטון, גינסים של דיזל שעונים של ברייטלינג ומשקפי שמש של אוקלי... מעניין למה....
השווקים מדהימים, עמוסים בכל מה שרק אפשר.. אין לי שום ספק.. זו המדינה הכי מדהימה בעולם !!!!!!!!!!! גן עדן זה כאן !!!!!!!!!!! מחר יש פה בחירות מקומיות, אז היום הכל סגור, ואין ממש מה לעשות.. ממש לא בסדר שלא תיאמו את זה איתי..
אם מישהו רוצה להציג מועמדות עדיין יש זמן.. למעט הצונמי שהוא נושא מאוד כאוב פה, אין להם צרות..צריך רק לאהוב את המלך וזה הכל.. מחר אני נוסע לקרבי.. ריילי ביץ'. מחרתיים לאי של ג'ימס בונד בפוקט.. אחר כך קוסומוי, קופנגן, פטאייה ולבסוף שוב בנגקוק.. לקפוץ שוב לקניון הענק, ל- MBK ולמלא עוד תיק בכל טוב.. אלמלא הבנות שלי בשיחה איתם קודם לא היו אומרות לי איזה היום היום, לא הייתי יודע... אז תעשו חיים ... מתגעגע ..
|נשיקה{ אנסה להביא כמה תמונות שצילמתי היום ואתמול...ככה בקטנה..
ללא ספק אחד המקומות הכי יפים בעולם... קופיפי דון (הלא מיושב) וקופיפי לה המאוכלס.. קופיפי , אי כל כך קטן, שאפילו כבישים אין בו.. תארו לעצמם מקום ללא מכוניות וללא אופנועים..הכל עושים ברגל או ביד.