ד"ש מעודד פז

• פותח הנושא Jen74
  • פורסם בתאריך

Jen74

New member
ד"ש מעודד פז ../images/Emo8.gif

אז אני פותחת שרשור מיוחד לד"ש ששלח עודד פז לפורום. לאחר ההודעה הראשונה ששלח אליי כתבתי לו תגובה והוא שלח לי תגובה בחזרה. הנה ההודעה הראשונה ששלח לי: "שלום לך - שמחתי מאוד לראות שגם אחרי שנתיים וחצי מאז שהתוכנית כבר לא משודרת (פרקים חדשים אני מתכוון) ישנו עדיין פורום לפיג'מות.והחלטתי באופן אישי למסור לך הבעת תודה - בדיוק סיימנו לצלם את העונה הרביעית של הפיג'מות ועכשיו זה זמן מתאים מאוד לנסות ולהחיות את הפורום וכמה שיותר - אני אנסה לעזור לך ככל שהזמן יאפשר לי. העונה הרביעית תעלה לקראת החופש הגדול ותכלול 25 פרקים חדשים. העונה הזאתי תשודר בהתחלה רק למנויי הכבלים בשירות ה VOD. נשמח לשתף פעולה ולענות לך על שאלות לגבי העונה החדשה. את מוזמנת לשלוח לי שאלות, אני מבטיח שתוך מספר ימים אני אשלח לך קצת תמונות מהסט שתוכלי לעדכן את הפורום. שוב תודה רבה וחג עצמאות שמח. עודד פז."

Jen74

New member
וההודעה השנייה ../images/Emo27.gif

היי לך, לצערי השבוע אנחנו מסיימים לצלם את העונה הרביעית ולכן לא תוכלו כבר להגיע לצילומים. אנחנו מתחילים מייד לעבוד על פרויקט חדש כך שגם לארגן מפגש לא ייצא בזמן הקרוב – אבל נראה מה קורה לקראת תחילת שידור העונה הרביעית אולי נעשה איזה הקרנה או משהו בסגנון. בכל מקרה כמה פרטים על העונה החדשה – את מוזמנת לפרסם אותם בפורום – העונה תכלול 25 פרקים לצוות העונה הקודם מצטרף השחקן יובל סגל (הוא מגלם את נתן בן דוד של אילן שכבר היה בכמה פרקים בעונות שהיו). וכמובן ימית סול שמחליפה את אלונה. חוץ מזה כולם עדיין כאן (גם ברכה ומר לטין בהופעות אורח). אני לא רוצה לחשוף הרבה על העונה החדשה כדיי שתהיה הפתעה. רוב העונה בניגוד לקודמות נכתבה על ידינו (קובי, אילן, עודד, יובל ורובי הבמאי) וגם על ידיי אלעד קוריש שכבר כתב בעונות הקודמות – אלי דרעי – כותב נוסף וגם יניב פולישוק (גרי) שכתב שני פרקים ביחד עם רובי. בקיצר הולך להיות שמח. זהו בנתיים את מוזמנת לשאול שאלות וכרגע שיש לי עוד קצת זמן פנוי אני אנסה לענות עליהם בשביל חברי הפורום. כל טוב בנתיים עודד

B o N u s

New member
אויי חבל שלא נוכל ללכת לראות את

הצילומים
תודה בכל זאת עודד על שהיה לך אכפת מאיתנו

B o N u s

New member
יש לי שאלה לנתן [אולי עודד יוכל לשאול אותו]

למה דיבבת את המומינים רק 7 פרקים ולא המשכת

red mosquito

New member
וואי עודד תודה !

שתדע שאנחנו פה בפורום מעריצים גדולים, כל יום ב vod. ואין אין עליכם, אנחנו ממש ממש אוהבים את ההומור שלכם, ומאוד שמחנו לשמוע שאתם חוזרים לעוד עונה ! וד''ש לצ'ינצי'לההה !

סינטטית

New member
עודד!!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה חמוווווד:]]] מה יש לך את האי מייל שלו?!?! :| ואולי תזמיני אותו לפורום?

Jen74

New member
כמו שעודד כתב

יש רצון לשיתוף פעולה עם הפורום עכשיו כשהעונה הרביעית בפתח
הוא הבטיח לשלוח לי תמונות מהסט של הצילומים וביקש שאעלה אותם לפורום.

למעלה