ד"ש ממרקוס!

Phoebs

New member
ד"ש ממרקוס!

הוא הגיע לפני שבוע וכרגע נמצא אצלי בדירה עד שהוא יימצא מקום משלו. הדירה שלי קטנה מדיי וכנראה אין מקום לשני אנשים אם הם לא ישנים באותו החדר... מסתבר שהוא עדיין במערכת יחסים עם החברה השבדית-לא מבינה למה עוד פעם לונג דיסטנס מצאים לו אבל נראה אם זה יחזיק....בכל זאת 3 שנים להיות במצב כזה זה לא פיקניק. זהו זה קצת משונה שהוא כאן פתאום נזכרתי במלא דברים ששחכתי מהם- כמו כמה מפריע לו רעשים קטנים של המאוורר במחשב, הרוח מהחלון באוטו ועוד. אפשר להשתגע! בכל זאת עברו 3 שנים מאז שנפרדנו.. בכל מקרה אנחנו מסתדרים מצויין והכל בסדר אתמול הכנתי ארוחת ערב ואת השאריות הוא לקח לאכול היום באוניברסיטה. אם שמעתם על הדרמה עם ביבי זה קרה אצלי באוניברסיטה יש שם מלא פלסטינאים אבל פגשתי המון נחמדים שלא מעניין אותם פוליטיקה.

GalGula

New member
היי אפרת! ../images/Emo13.gif

שנים שלא ראינו אותך... איך זה קרה שמרקוס בא להתארח אצלך? מה הוא עושה באוניברסיטה שלך?

Phoebs

New member
הוא עבר הנה ל-3 שנים

ללמוד לדוקטורט במחשבים- מה לעשות חנון הבחור. אין לו דירה אז הוא היה אצל דוד שלי כמה ימים ועכשיו נשאר איתי עד שיימצא מקום קבוע. כרגע הוא מצא מקום נחמד שסידרתי לידיד אחר שהגיע לישראל לפני חודש ויישאר כאן עד ינואר- אז הדירה תהיה פנויה אחר כך. אז אם הוא לא יימצא משהו שהוא יאהב כמו הדירה הזאת אז הוא ייחכה ובינתיים ישאר אצלי. הבעיה אצלי כאן היא שהחדר די קטן וגם המחשב נמצא בו. אתמול למשל שכנעתי אותו לישון במיטה שלי ואני ישנתי כאן על הספה (שנפתחת למיטה), כדי להשתמש באינטרנט, ובבוקר הוא אמר לי שהמיטה היתה מאוד נוחה. אנחנו לא באותה אוניברסיטה...אני בקונקורדיה והוא במקגיל. אבל זה קרוב ובאותה העיר :) אני רק לא מבינה למה לו להמשיך 3 שנים בקשר רחוק טווח אחרי שכבר הוא עשה את זה קודם שנתיים וזה היה קשה לא ציפיתי שהוא ייתן לעצו לחזור על הקשיים האלה. טוב מי יודע אולי יימאס לו או לה וזה ייגמר. לראות אחד את השני פעמיים בשנה ל-3 שבועות זה לא פתרון.

GalGula

New member
את צודקת...

אבל יכול להיות שבעצם נוח לו להיות בקשרים "בלתי-אפשריים" כאלה. אני לא חושבת שזה מקרי. בפרט כשהוא כבר יודע מה זה! אני יודעת שאם היום הייתי צריכה להכיר גבר אחר - לא הייתי עושה את זה לעצמי. בקיצור - התחושה שלי היא שיש אנשים שמחפשים את זה, כי זה יותר נוח להם. אגב - בעיני זה קצת אירוני, שכשהייתם יחד הייתם רחוקים זה מזו, ועכשיו כשאתם אפילו חיים באותה דירה קטנה - אתם לא יחד...

Phoebs

New member
אכן אירוני...

טוב הוא היום עבר לגור בחדר בתוך בית עם זוג בשנות ה-50, איטלקים. 5 דקות ממני. יהיה יותר נוח ככה, יותר פרטיות ומרווח. אני בטח אראה אותו מחר והוא יבוא לארוחות ערב כמה פעמים בשבוע-אולי מחר נזמין פיצה.

למעלה