ד"ש מארץ אוז...

Zigi Freud

New member
ד"ש מארץ אוז...

אז האמת שהייתי מנותק מהרשת כבר כמעט חודש וזה בערך הדבר הכי פחות גרוע שקרה לי פה עד היום .... הבה ונתמצת את זה כ"חוויה", לא מי יודע מה חיובית אבל חוויות !!! בכל אופן .... לא לשם זה אני כותב... בתחילת החודש חגגו פה את פתיחת חודש הגאוה במצעד מרדי-גרא מ ה מ ם ....
היו קטעים סוף הדרך. ה'רפסודה' השניה במצעד, מיד אחרי הלסביות על אופנועים (באנגלית זה נשמע יותר טוב), הייתה הרפסודה היהודית (!!!) עם הזמנות מלבבות לבוא למצעד הגאווה העולמי השנה בי-ם.ובסוף אפילו שר (כן כן היא פה בסיבוב הופעות- מסתבר) הופיע ושרה - יי פיי (!) א ב ל .... הקבוצה החמישית והיותר חשובה הייתה הדובים הגאים של אוסטרליה !!! עם מוטיב רומאי משהו, חצוצרות, דגלים, כוראוגרפיה והכל... וכמובן תלבושות די חושפניות בעיה קטנה ... עבדכם הנאמן כמה שהוא לא יהיה גבוהה אנשים באו מוכנים מהבית עם ארגזי חלב .....
מה גם שהוא הגיע קצת מאוחר רק כשלוש שעות (!) לפני שהמצעד היה אמור להתחיל אז התמונות לא משהוא וצריך להתאמץ ... SORRY בכל אופן ננסה לעשות איתן משהו ולהביא אותן אליכם .... עד אז להית' וד"ש חמה מהתחת של האולם AKA אוסטרליה

Zigi Freud

New member
טוב ... נסיון שני ....

מצחיק שהתמונה הכי טובה היא של המסך וידאו שהיה מולי ....

Zigi Freud

New member
והינה כמה אתרים למי שמעוניין

למרות ש... כמו שאני מצאתי אותם בגוגל .....

ז י ק ו

New member
יפה לך זיגי

מעורר קנאה התמונות ויותר מזה מעורר השראה לשנה הבאה בירושלים הבנויה.. ( זה בעצם השנה ) חוצמזה בוא לא נשכח שהדשא של השכנים תמיד ירוק יותר.. קבל ח"ח על ההשקעה

fman1

New member
וואו, איזה יופי

למרות שהיה קצת קשה לזהות משהו בתמונות שלך, גרמת לי ממש לקנא!!!!!!!! ואז, כשנכנסתי לאחד הלינקים שצירפת שם, וראיתי עוד תמונות, הבנתי שאני חייב להיות שם!!! אבל יותר מכל, כשראיתי את קבוצת הגייז -פוטבול שלהם (מצ"ב תמונה) הגעתי למסקנה, שברגע שאני אפגוש אותם, אני פשוט אתחתן עם כוווווולם!!!! הם כאלה חמודים !!!!!!!!!! תעשה חיים בסידני, ותביא עוד תמונות

Zigi Freud

New member
מה לא עושים בשבילכם !!!../images/Emo24.gif

דרך אגב עוד לא הצלחתי ליצור קשר עם הדובים האוסטרלים ... האתרים שלהם פה דיי מוגבלים .... לאומת זאת... יצא לי להכיר חבר ילדות של אחד משחקני קבוצת פולו המים הגאה של סידני והוזמנתי ל2 מסיבות פרטיות ועוד איזה כמה פחות פרטיות ....היה לא רע בהחלט
ועוד פגשתי איזה מישהו שיש לו חבר בצוות של הROYAL EASTER SHOW ויצא לי להכיר את כל הרוכבים (סוסים.אופנועים) ואפילו לראות את קיילי (שאם הייתה מעניינת אותי אולי הייתי ניגש ....) אבל אין זה ממקומי להוציא פה עיניים לאף אחד את זה אני משאיר לדודה טולה היקרה
בינתיים דבש לא ליקקתי ואני לא מתכוון לרוזי'קה אבל הפן ה'חברתי' די חיפה על זה .... נקווה שימשיך כך ! בכל מקרה במצעד של שנה הבאה אני אהיה יותר מצוייד ומוכן מראש ! יאללללללללא שוב ד"ש חמה מסידני

chubichab

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכן|../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה