Zigi Freud
New member
ד"ש מארץ אוז...
אז האמת שהייתי מנותק מהרשת כבר כמעט חודש וזה בערך הדבר הכי פחות גרוע שקרה לי פה עד היום .... הבה ונתמצת את זה כ"חוויה", לא מי יודע מה חיובית אבל חוויות !!! בכל אופן .... לא לשם זה אני כותב... בתחילת החודש חגגו פה את פתיחת חודש הגאוה במצעד מרדי-גרא מ ה מ ם ....
היו קטעים סוף הדרך. ה'רפסודה' השניה במצעד, מיד אחרי הלסביות על אופנועים (באנגלית זה נשמע יותר טוב), הייתה הרפסודה היהודית (!!!) עם הזמנות מלבבות לבוא למצעד הגאווה העולמי השנה בי-ם.ובסוף אפילו שר (כן כן היא פה בסיבוב הופעות- מסתבר) הופיע ושרה - יי פיי (!) א ב ל .... הקבוצה החמישית והיותר חשובה הייתה הדובים הגאים של אוסטרליה !!! עם מוטיב רומאי משהו, חצוצרות, דגלים, כוראוגרפיה והכל... וכמובן תלבושות די חושפניות בעיה קטנה ... עבדכם הנאמן כמה שהוא לא יהיה גבוהה אנשים באו מוכנים מהבית עם ארגזי חלב .....
מה גם שהוא הגיע קצת מאוחר רק כשלוש שעות (!) לפני שהמצעד היה אמור להתחיל אז התמונות לא משהוא וצריך להתאמץ ... SORRY בכל אופן ננסה לעשות איתן משהו ולהביא אותן אליכם .... עד אז להית' וד"ש חמה מהתחת של האולם AKA אוסטרליה
אז האמת שהייתי מנותק מהרשת כבר כמעט חודש וזה בערך הדבר הכי פחות גרוע שקרה לי פה עד היום .... הבה ונתמצת את זה כ"חוויה", לא מי יודע מה חיובית אבל חוויות !!! בכל אופן .... לא לשם זה אני כותב... בתחילת החודש חגגו פה את פתיחת חודש הגאוה במצעד מרדי-גרא מ ה מ ם ....