ד"ש לכולם מקרן

khammel

New member
צפון אמריקה 2009, תתחילי להתכונן ../images/Emo8.gif

אני אהיה ביום שישי. הפסיכית עם החולצה של QPR 2008.
תבואי להגיד שלום. לא להתבייש.

mia01

New member
לי יש חולצה של הטור 2005...

אבל נראה לי שאני אוותר עליה. בכל מקרה אני כבר מחכה בקוצר רוח...

mia01

New member
דייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!

תמונה עם בראיין?!?!?!?!?!?!?!?! להעלות לפורום ומהררררררררר!!!!!!

dar dahan

Member
הצעה שלי: אל תכבסי את החולצה!

וואי, אני לא מאמין שהצטלמת עם בריאן מיי, זה פשוט גדול (עכשיו אני מדבר כמו כל המעריצים/מעריצות של להקות/זמרי פופ, חחח
), אני פשוט חולה על הבנאדם הזה, ומקנא בך!

הצטלמת עם בריאן מיי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111

mia01

New member
אין מילים. את גדולה מהחיים.

מעריצה אותך! תכננת מראש לפגוש אותם אחרי המופע או שראית שאנשים מתאספים ליד היציאה והצטרפת? למה לעזאזל אני לא חשבתי על זה בהופעה בוינה ב2005?!?!?!? הגשמת את חלום חיי.....

the Champions

New member
יוהו! איזה חמוד בראיין ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

פשוט מדהים , ככה צריך להיות כוכב רוק אמיתי!(מבחינת התנהלות עם מעריצים) ובאמת כל הכבוד לך! , אני מאמינה שלהיות בהופעה עם עשרות אלפי אנשים בקהל, ואחר כך להצתלם עם אחד מכוכבי הערב זה לא משימה כל כך פשוטה , לא?

האמת שזה היה דיי פשוט

אמרתי לכם, את כל הערב בילינו עם שני החבר'ה הארגנטינגים, שהם מנוסים ממש. הם ידעו שלוקח בערך שעה אז שהם מתחילים להתקפל אז כמו שסיפרתי את השעה הזאת העברנו בהתנפלות וצעקות על מנהל הארנה על הפתיחה המאוחרת השער שלנו לעומת השני. השעה הזאת חלפה לה בצ'יק צ'ק, הלכנו לשער אחד, פיט גילה להם שהלהקה יוצאת מהשער האחורי ואז פשוט המתנו להם שיצאו. חיכינו בערך 10 אנשים שם. רוג'ר לא עצר ביציאה אלא לבחור אחד שנופף בידיים שלו כמו משוגע ואנחנו במקרה עברנו שם. אבל כבר סיפרתי, חשבתי כנראה שרוג'ר אשכרה יחכה לי שאני ארוץ להביא את הפנקס וכשחזרתי הוא בדיוק נסע הרחק הרחק ממני. עם בריאן ופול זה ממש לא היה בעיה. שניהם כשיצאו עצרו לכל המעריצים, פול נשאר באוטו לחתום ובריאן יצא ונתן יחס לכל מי שרק ביקש. ג'נטלמן אמיתי מה אני אגיד. ואפילו אניטה כשעברה נופפה בחיוך למי שעמד שם. הדבר שהייתי צריכה כדי להשיג את הדברים האלה זה מעט תעוזה והרבה סבלנות (בעיקר מצד אמא שלי שהיה קשה לשכנוע שנשאר עוד קצת). אבל עשיתי את זה! הההאא

mia01

New member
שוב, כל הכבוד!

לדעתכם יש קשר לעובדה שההופעה היתה באנגליה<? יכול להיות שמבחינת הלהקה יש איזושהי "עדיפות" למעריצים "מקומיים"? אני בספק אם זה היה יוצא בהופעה במקום אחר באירופה, לא מבחינת הלהקה אלא בעיקר מבחינת אבטחה וכאלה...

ayatz

New member
לא, זה מנהג די קבוע

בכל הופעת רוק סטנדרטית, מעריצים שמחכים ביציאת האומנים לפוטו-אופ וחתימות. אני הולך להביא את הפוסטר מהדיסק (בגרסת הטור, שקניתי), ולנסות להחתים אותם עליו. wish me luck.

Queen II

New member
OMFGGGGG

[תני להיות להיות גרופית] את מזליסטיייייייייייייייייייייייייייייייייייייית מדיי פאק בריאן *-*

למעלה