ד"ש לכולם מקרן

Teo Toriatt

New member
ד"ש לכולם מקרן

קרן ביקשה למסור לכולם ד"ש. היא הייתה בהופעה ב O2 וכצפוי נהנתה מאוד (Kawabanga כהגדרתה) בנוסף היא ראתה את WWRY אחרי שעבר כמה שינויים וגם נהנתה... עכשיו נשאר לחכות לסופ"ש שהיא תחזור ותחלוק עם כולם חוויות ותמונות

khammel

New member
We got the Universe Rockin; got the O2 Rockin

שלום!!! חזרתי!!! איזה כיף לחזור לפורום תוסס ולראות שרשורים מעניינים וחברים חדשים. תודה לכולם ותודה מיוחדת ל-TEO שתפס פיקוד בהיעדרי. מבטיחה להעלות תמונות וסיפורים בהמשך, לכשאתאושש. בינתיים רק אגיד שהיה מצויין. למי שעוד לא היה בהופעות, צפויה חוויה מדהימה... בריאן מספר בדיחות חופשי. רוג'ר היה מ-ד-ה-י-ם (נו טוב, אמא שלו היתה בקהל). פול זוכר כמעט את כל המילים!
יאללה, הולכת לישון. קרן

khammel

New member
אז איך היה? ../images/Emo13.gif

זו שאלה רטורית שכזו ששאלו אותי כבר לפחות 10 פעמים אתמול בעבודה ואני עדיין לא ממש יודעת איך לענות. כלומר, היה כיף, ברור שהיה כיף, אבל מאיפה להתחיל עם החוויות של מה היה כיף וכמה? קשה...
אז אני אתחיל בקל: ההופעה ה-O2 נמצא בצפון גריניץ', ממש על תחנה של הטיוב (הרכבת התחתית של לונדון). בלי ספק, אחד ההיכלים היפים ביותר והמושקעים ביותר שיצא לי לראות. למעשה מדובר באוהל ענקי שבהיקפו יש קניון קטן ובו מלא מסעדות וברים. מכיוון שהיו לנו כרטיסי ישיבה הגענו למקום בסביבות 4 אחה"צ מתוך מטרה למצוא מקום לאכול לפני ההופעה. איך שנכנסים ל-O2 נופלים על חנות המרצ'נדייז הרשמית. כמובן שהאוכל נאלץ לחכות. נעמדנו בתור, בעלי, אחי ואני, וההתלבטות החלה. כרגיל, את החולצה שרציתי לא היה במידה שלי.
מילא. הסתדרנו. המשכנו לכיוון האוכל וכמובן שכל אחד רצה לאכול משהו אחר. התפזרנו ונפגשנו אחר כך שוב. בזמן שחיפשנו אחד את השני אחרי האוכל (אכלנו בטאפאס בר שהיה פשוט מצויין), אי אפשר היה שלא להבחין בכמות הקווין שהתנגנה במסעדות. היה בר קריוקי שניגן רק קווין. היתה מסעדה תאילנדית שניגנה את האלבום החדש. בשלב הזה קיבלתי טלפון מחבר בפורום RS שהם במסעדה התאילנדית ושאני אבוא להגיד שלום. אז ישבנו ופיטפטנו קצת ואחרי זה נכנסנו לאולם. זה השלב שבו ראיתי שאני בעצם יושבת די בצד של האולם. קרוב לבמה, אבל... קצת יותר מדי בצד. התוצאה היתה שלמרות שב-O2 מבטיחים חוויית סאונד לא משנה איפה אתה יושב, אצלנו החווייה היתה קצת מאכזבת. חלילה לא גרועה. אולי אפילו הסאונד הכי טוב ששמעתי אי פעם במיקום כ"כ צדדי, אבל בכל זאת קצת מאכזב. מסקנה: לא לקנות כרטיסים בלי לדעת *בדיוק* איפה אתה יושב, או לחילופין, *תמיד* לקנות כרטיסים לעמידה, להגיע לתור מוקדם ולתפוס מקום צמוד לבמה. הכניסה לאולם היתה ב-6:30, אבל התחילו להכניס קצת לפני. בכניסה ל-O2 יש שערים מגנטים ובידוק בטחוני של התיק כאילו זה שדה תעופה, אז הבידוק בכניסה למופע קצת יותר רגוע. לצערי נפלתי על בודקת קרצייתית במיוחד שגם אחרי שהשומר לידה אמר לה שהמצלמה שיש לי בסדר התעקשה להמשיך ולעשות פרצופים שאולי המצלמה שלי מקצועית מדי. לתשומת לבכם, ההנחייה היא לא להכניס מצלמות עם עדשות גדולות מ-3.5 מ"מ. בסופו של דבר נכנסתי עם המצלמה, צילמתי כמה תמונות לראות תנאי תאורה וכו' ו... חיכינו שהמופע יתחיל. קצת אחרי שמונה, כשעדיין חלק מהאנשים היו בבר בחוץ, האולם הוחשך והפתיח התחיל לרוץ על המסך. הרבה הרבה יותר מרשים במציאות ממה שזה נראה ביוטיוב. בעצם, זה נכון לכל המופע. יש דברים שפשוט לא עוברים במסך מחשב. ההתחלה מעט חלשה לטעמי. HTF הוא אחד השירים האהובים עלי, אבל הוא פשוט לא עובד טוב בתור פתיח אחרי הבנייה של SUSO עם המסך. כמובן שבסוף HTF, עם הכניסה ל-TYMD זה כבר לא ממש שינה לכלום. לצערי, הקהל בבלוק אצלי היה רדום למדי ומבוגר מאד (הרבה שיער כסוף), כך שבריאן ופול כמעט לא באו לבקר אותנו בקצה ה-catwalk. מצד שני, יצא לי לראות הרבה מההתרחשות מאחורי הקלעים, כמו למשל את בריאן עושה סימן לפיט מלנדרון לתפוס את הסלייד, פיט עושה סימן שהוא מוכן, בריאן מעיף את הסלייד גבוה, זה עובר מעל הזינוק של פיט, איש הסאונד ליד פיט נחלץ לעזרה ומפספס גם כן והסלייד מתרסק לרצפה. כשפיט כותב שהם לא משתמשים בסלייד זכוכית מפחד שיתרסק עליהם, כנראה שהוא יודע על מה הוא מדבר. והרי אנקדוטה קטנה שסיפר לי אנדרו, הבעלים של AStrings, שקיבל הזמנה לבקר מאחורי הקלעים: הגויטון הירוקה של בריאן אמנם נמצאת על הבמה כרגע, אבל היא זקוקה לתיקון אחרי שבריאן זרק את הסלייד לפיט, פיט לא תפס וזה פגע בצוואר של הגויטון. אאוץ'.
בערך מ-39' בריאן התעורר ונהיה ממש שמייח. כמות הבדיחות שרצו שם עם הקהל היתה מטורפת ונראה היה שהם מאד נהנים מההופעה. לפי מה שסיפרו לי חברים, הלהקה במצב רוח מרומם כבר מנוטינגהם. מקווה שזה ימשיך לכל אורך הסיבוב הנוכחי. לצערי, אני לא זוכרת הרבה מההשתטות של הלהקה, אבל אני בטוחה שאפשר למצוא את הדברים ברשת. מה שנחרט לי זה בריאן צוחק על הנעליים של רוג'ר ואח"כ פונה לקהל באמצע של 39' ואומר שהקהל שר נהדר אבל הלהקה חרא. והרי עוד דוגמה לדברים שלא עוברים מסך מחשב. השיר הזה, עם ההפסקה באמצע, מצטלם רע. אבל בלייב זה עובד מצויין. במיוחד כשכל האולם יודע את המילים. רוג'ר, היה לא פחות מלוהט בהופעה הזו, ואני לא חסידה של רוג'ר כפי שאתם יודעים. אולי זה היה מפני שאמא שלו ישבה בקהל. אולי כי הוא פשוט נכנס לכושר והיה במצב רוח מרומם. כך או כך, הוא גנב את ההצגה. שר מדהים, נתן סולו בס טוב ואז סולו תופים מרשים. והקטע של בניית התופים מסביבו... וואו. מגניב לאללה. אחד ההבדלים הניכרים בין הסיבוב הנוכחי והסיבוב של 2005 זה כמות האפקטים הויזואלים שיש עכשיו. וזה עובד ממש טוב. אני *נהניתי* ב-AKOM. מפתיע, אבל ממש נהניתי. בריאן נתן סולו מצויין והתאורה שמופעלת מחייה את השיר פלאים. לסיום, רוג'ר זרק איזו בדיחה על זה שבריאן יודע לנגן.
כאילו, ברור! לשמחתי, בריאן באמת ניגן טוב. די דאגתי אחרי הבינוניות שהפגין בהופעות הראשונות של הסיבוב, אבל חוץ מלדפוק את ביז'ו (כרגיל
), הוא ניגן למופת ב-O2. אגב, זה עדיין סולו באורך של איזה 3.5 ימים. אבל, ככה אנחנו אוהבים אותו, נכון? פול היה במיטבו, אם כי היה חלק גדול למדי במופע שהוא פשוט לא היה על הבמה. פה ושם הוא כמעט טעה במילים אבל זה לא ממש הפריע. הבחור יודע לשיר. היו רק שלושה שירים מהקטלוג שלו: Seagull שאני לא ממש אוהבת, Bad Company שהיה ונותר אחד החביבים עלי, ו-All Right Now שתמיד כיף לשיר. ברשימת השירים החדשים קיבלנו את We Believe. השיר הושר במלואו ע"י פול והיה מצויין. אחד מרגעי השיא בשבילי והוכחה שזה כנראה אחד השירים הכי קוויניים באלבום. התאים להופעה פרפקט ואם רק כולנו היינו זוכרים את המילים, היינו מרימים את הגג של ה-O2. מילא, עשינו את זה עם Cosmos rockin שהוא גם שיר מצויין. על SUSO אפשר לוותר מבחינתי. הוא אמנם עובד לא רע בלייב, אבל הייתי מעדיפה לקבל במקומו כל אחד מהשירים האחרים באלבום. WATC היה מרגש בטירוף ודווקא כאן נרשם יתרון למקומות הישיבה, כי המראה של כל האצטדיון מניף ידיים הוא לא פחות ממרהיב. הרבה יותר מאשר ברדיו גה גה. ו...זהו. החבר'ה השתחוו לשירת ההימנון הבריטי וחזרנו לבר, שם ישבנו עם חברים מפורום RS עד מאוחר והחלפנו חוויות.

Teo Toriatt

New member
ואיך היה WWRY?

ואיך היה לנגן על הגיטרות שסיפרת עליהן? (במיוחד על האקוסטית!) שתפי עוד - לא תתחמקי בכזו קלות

khammel

New member
לאט לאט... אני מנסה להעלות תמונות לפיקאסה

WWRY היה מגניב. אפילו בצפייה שניה קיבלתי צמרמורת בכמה נקודות במופע. יש משהו מרגש ומיוחד במופע הזה. כמובן שהיה לא מעט קהל קוויני באולם כך שהיתה שירה בציבור והנפת ידיים בכל המקומות הרלבנטיים. הקאסט החדש עדיין לא משופשף וזה מורגש. לא מפריע לשום דבר, אבל בהשוואה לקאסט ב-2005, יש תחושה שהם עדיין לא חיים את התפקיד. השחקנית של מיט מצויינת וגם בריטני לא רע. גאז קצת פחות מוצלח כשחקן מקודמיו אבל בהחלט שר טוב. במיוחד מורגש בדואטים, שהיו יותר טובים משזכרתי שהיו ב-2005. הכניסו כמה שינויים במופע... היו כמה בדיחות חדשות (למשל על פייסבוק). נדמה לי שהזיזו את המיקום של חלק מהשירים ו/או נתנו אותם לדמויות אחרות. עם זאת, לא מדובר בשינויים מרחיקי לכת. בהחלט שווה ביקור חוזר, אבל לא לצפות לראות מופע חדש. לגבי שאר החוויות... בהמשך.

VC820

New member
בפעם ראשונה שראיתי

את המסך הגדול המפוקסל הזה ביוטיוב בגלל האיכות הירודה, חשבתי לרגע שזו מין רשת גדולה.. אחר כך ראיתי שזה מוצג כך עם הפיקסלים השחורים (המעצבנים) הללו. זה מראה טפח, אבל למעשה מסתיר טפחיים. למה התכוונת כשכתבת "לתשומת לבכם, ההנחייה היא לא להכניס מצלמות עם עדשות גדולות מ-3.5 מ"מ"? תמונות יפות מאוד.

khammel

New member
המסך לא עובר מסך טוב ../images/Emo3.gif

המסך הוא בעצם רשת מתכת גדולה שעליה מורכבים ריבועי מתכת שמרכיבים את המסך וכן עשרות פנסים כפי שניתן לראות בחלק מהתמונות שלי. במציאות מקבלים תמונה גדולה למדי של ההתרחשות, ככה שזה עובד לא רע. לגבי המצלמות, הבודקת התעסקה אצלי עם המצלמה במשך איזה שלוש דקות וחיפשה לראות מה גודל העדשה. לפי מה שהיא אמרה, ההנחיה היא לא להרשות להכניס מצלמות של יותר מ- 3.5מ"מ. יותר מזה ו/או שיש אפשרות להחליף עדשות והמצלמה תיאלץ להישאר מחוץ להופעה. מדובר בנתון שמופיע על גוף המצלמה ואם המצלמה נראית סמי-מקצועית, הם מחפשים את זה. אלו הנחיות שחברת השמירה מקבלת מההפקה עצמה, כך שזה כנראה נכון לכל ההופעות.

ayatz

New member
קרן, מי הקרח?

עם הז'קט בורדו בתמונות 80 ומשהו שלך? לא זיהיתי...

khammel

New member
Al Murray

QPR הופיעו בתכנית הטלוויזיה שלו עם הבכורה של ס-לבריטי

khammel

New member
../images/Emo9.gif צודק. זכרתי שזה היה בסוף ההופעה ../images/Emo8.gif

אני אכתוב לגבי המפגשים עם החבר'ה של פורום RS כשאתאפס על עצמי קצת

וואו!

נשמע ממש ממש ממש כיף... הלוואי שגם אני הייתי הולך להופעה הזאת. מה שבאמת מיוחד בהופעה הזאת משאר ההופעות בסיבוב או מרובן לפחות, היא העובדה שההופעה הזאת מתרחשת בלונדון ובמקום כמו 02, שזה כמו סוג של בית ללהקה. שם היא יכולה להרגיש הכי בנוח ואולי לתת את ההופעה הטובה ביותר שלה ונשמע באמת שהחוויה גדולה מאוד!

זה נשמע אדיר !

רק רציתי לדעת, על מה ולמה את אומרת שהלהקה היתה במצב רוח מרומם מנוטינגהם? כבר אמרתי שהייתי הרבה יותר מדי נרגשת בשביל לשים לב לפרטים הקטנים (והחשובים!) האלה.

ועכשיו- ההופעה בנוטינגהם!

כל כך קשה להתחיל לספר על כל הטיול הזה ובייחוד ההופעה. בתור הגשמת חלום ועם כל ההתרגשות של ההופעה הראשונה הייתי לגמרי אפופת אופוריה שבכלל לא שמתי לב לכל הפרטים הקטנים שבהופעה ובדיעבד זה מעט הפריע לחוויה (ולזכרון שנשאר ממנה לצערי). אני יכולה לספר לכם הכל על העמידה בתור, או ההרגשה שאחרי ההופעה, אבל מה שקרה בה עצמה, ועוד עם המצלמה ביד שלקחה חלק מאוד פעיל, אני זוכרת מעט מאוד. במשך השהות שלנו באנגליה היינו בלונדון ולנוטינגהם יכולנו להקדיש בדיוק 24 שעות בגלל המזוודות שהשראנו בתחנה בפדינגטון. כשהגענו גילינו, שבמזל בית הדירות שהזמנו היה ממש מעל לארנה שבה התקיימה ההופעה ככה שלהתאמץ להגיע לא היינו צריכות בכלל. הלכנו דבר ראשון לאסוף את הכרטיסים, אך הפקידה בקבלה הודיעה לנו שהרכטיסים שהוזמנו מticketzone בדרך עם שליח על אופנוע בתקווה שהוא יגיע בקרוב לכל אלה שהזמינו משם. בזמן שחיכינו לתור התיידדנו אני ואמא שלי עם בחור שמנסיון אמר לנו שתמיד יש חברות שעושות בעיות עם הכרטיסים ושרק נתאזר בסבלנות. הוא הציע לנו שבמקום שנחכה בחוץ לכרטיסים הוא יכיר לנו עכשיו את החברים שלנו וכשנגיע יכניס אותנו ישר לקידמת התור. בסוף אני נשארתי איתם ואמא שלי דאגה לעניין הכרטיסים. בקיצור רב מאוד- אנחנו הגענו לקופות בערך ב-2 בצהריים, ורק ב-6:15 פקידת הקבלה אחרי התעקשות של חברת הכרטיסים החליטה לבדוק בכל זאת ומסתבר שהיו להם את הכרטיסים כל הזמן הזה שמורים במגירה! הבחורים שהכרנו הם שני ארגנטינאים עם חולצה כדורגל חתומה בידי בריאן, שעוקבים אחרי סיבוב ההופעות של קווין ורק בנוטיגהם הם היו כבר אחרי 9 הופעות. בתור שלנו היו בסביבות 200 אנשים כשאנחנו בזכות שני הבחורים היינו בערך במקום ה-30, והיה את השני הראשי יותר בצד האחר של הארנה. כשנכנסנו פנימה היה את התור של מקומות הישיבה, ושם ראינו את החבר'ה עם התלבושות הרציניות, ולא סתם חולצות של קווין. הצטלמתי עם שני פרדי של וובמלי, היו שניים עם ז'קט ג'ינס עם ציור מושקע של פרדי ועוד. ב-7:05 פתיחת הדלתות. אחרי ההופעה גילינו שפתחו את השאר שלנו באיחור של 5 דקות מהשער השני וכולם הלכו להתלונן על זה, וחשבו שהם יקבלו כרטיס להופעה נוספת. למרות האיחור, אחרי ריצה קצרה לתוך האולם קיבלנו את המקום בשורה ה-3 ממש באמצע על ה-catwalk כשהמיקום של בריאן ממש ממולנו. על המסך שהיה ממש מושקע אני לא אפרט כי קרן כר סיפרה, ובכל זאת- מה כבר יש עוד לספר על מסך. אחרי שעה ההופעה התחילה וזה היה ענק! תוך שניה הקהל התחמם וקפץ על הרגליים. זאת ההופעה הראשונה שלי ואין לי ראייה מקצועית, אז קשה לי לסקר את ההופעה מבחינת הסאונד או להשוות אותה לאחרות ולצערי ההתעסקות שלי עם המלצמה לקחה ממני יותר מדי תשומת לב מאשר מההופעה. אבל נאמר לי שהסאונד כן היה טוב יותר יחסית לקודמות של קווין, ושזו היתה הופעה מוצלחת מאוד. בריאן נתן המון הקדשות בשירים לפרדי, ובייחוד לפני '39. הוא דיבר במשך 2 דקות בערך וסיים עם (לא זוכרת מה היה ההקשר) "אני פשוט אגיד מה שפרדי היה אומר 'all i need is just more extra fucks.' כמו שקרן אמרה הוא החמיא לקהל גם הפעם ואמר שאנחנו נשמעים כל כך טוב וגורמים להם להשמע פחות טוב מאיתנו ושהם שמחים אחרי סיבוב ההופעות האירופאי שלהם לעשות סוף סוף את ההופעה הראשונה באנגליה, עם הקהל הביתי שלהם. הוא הזמין את רוג'ר לעלות לבמה ואחרי שהם בדקו עם הקהל שהוא מוכן לשיר התחילו את '39. אחרי הפזמון הראשון הם הפסיקו את השיר וקראו לשאר הנגנים שבין אנקדוטה לאנקדוטה המשיכו לשיר. בסופו כולם ירדו מהבמה ורוג'ר עשה את סולו הבאס שלו וגרם לקהל להתלהב ממש. פה אני שוב אחזור מעט על הדברים של קרן. ב AKOM נתנו אפקטי תאורה נפלאים, ובסוף הcatwalk ממעל היה כדור מראות שפיזר אורות מופלאים לכל עבר. והסרטונים שהוקרנו במסך הוסיפו כל כך לאוירה זה היה בלתי רגיל ממש! Bijou היה מרגש אפילו עוד יותר בזכות השיתוף של פרדי בשיר בעזרת הקטעים ברקע. במשך כל ההופעה בריאן נראה לי מעט מלנכולי, אבל כשהוא ביצע את השיר כשרק הוא על הבמה ופרדי ברקע, הוא נראה כמעט שבור. במשך הסולו שבריאן ניגן הוא עלה על הבמה המוגבהת של מערכת התופים וכשהוא עמד שם וראו רק את הצללית שלו על רקע התמונות של פרדי זה היה מראה מדהים מאין כמוהו. חותכת לסוף- להפתעתי ב-Bohemian Rhapsody פול כמעט ולא השתתף. את החלק הראשון שר פרדי ולסולו גיטרה בריאן עלה לבמה, ובקטע האופרה במקום שישימו את הקליפ המקורי עשו קולאז' של קטעי וידיאו קצקצרים של פרדי, והוקדשה גם תמונה אחת של ג'ון. שוב סולו של בריאן (בחלק הזה הקהל כבר השתולל לגמרי) ואז רק פול נכנס לשיר. אבל בזמן שהוא שר נראה שהוא מרגיש מעט לא בנוח וזז קצת במקום עם פרצוף רציני. הסיום של השיר היה יפהפה. פרדי שר שורה, פול שר שורה, שוב פרדי ואז הקהל. שילוב מפתיע מעט של הקולות. כשהם ירדו מהבמה רוג'ר זרק מקל אחד לקהל כמנהגו ואחד שמר לעצמו. לאחר ההופעה, נשארנו ביחד עם הארגנטינאים (כולם הלכו להתלונן על פתיחת השערים) ואחרי שעה יצאנו לחכות ללהקה שתצא. מסתבר שהם הכירו את "נושא הגיטרות" של בריאן וכשדיברנו איתו הוא נשא על הגב שלו את הred special! והוא גילה להם שהלהקה לא תצא מהפתח שאנחנו עומדים אלא מהאחורי. רוג'ר יצא ראשון ותפסנו אותו רק בדרך ליציאה האחורית והוא כבר היה בתוך האוטו (ומאחוריו עוד רכב כשבתוכו ישב רופוס עם כמה חברים). ממש במזל הצלחנו לעצור אותו אבל אני עשיתי את הטעות הכי רצינית שלי ורצתי להביא את הפנקס בשביל חתימה כשהיתה לי את המצלמה שלי ביד. עכשיו הפתגם "טוב ציפור אחת ביד מאשר שתיים על העץ" יהיה חרוט לי טוב על הלב. ועוד אחד הבחורים אמר לי שרוג'ר לא מרגיש בנוח לעצור למעריצים וזו היתה הזדמנות ממש נדירה, לעזאזל! לא נורא, בריאן יצא והכל היה טוב ויפה. הוא הכיר איזו זקנה אחת שחיכתה לו ואמר לה כמה טוב שהיא באה ואפילו העניק לה נשיקה. הצלחתי לעצור אותו לחתימה, וגם לתמונה. זה יהיה מטומטם לספר אבל אני גאה לומר שכשחיבקתי אותו לתמונה הוא הידק אותי אליו.
הוא השתהה עוד קצת עם המעריצים עד ששומר הראש הפסיק את החגיגה והכניס אותו למכונית. פול יצא אחרון והוא עצר גם הוא למעריצים, אבל איתו לא הורשה להצטלם. אז ממנו יש לי רק חתימה. אחרי שהשגנו כל מה שרצינו (חוץ מרוג'ר שחמק לי מהידיים!) אמא שהיתה עייפה לחצה לחזור כבר למלון (ובצדק, היינו כל היום על הרגליים), החלפנו מיילים עם החברים והלכנו. אחרי שעלינו גיליתי שחדר השינה שלנו משקיף בדיוק על היציאה מהארנה ויכולתי עוד להציץ על מה שקורה שם, אבל זה לא היה ממש מעניין, נשארו רק המשאיות שאספו את הציוד. לסיום אני אגיד, בתור חוויה ראשונה זה היה מדהים! להיות בהופעה של הלהקה האגדית הזו מבחינתי זה משהו היסטורי, תאריך שאני לא אשכח. הבחורים שהתיידדנו איתם רצו להשיג לנו כרטיסים נוספים ל-O2 אבל לצערי זה לא הסתדר. ולפי אמא שלי ואחד החבר'ה כנראה שבהלך ההופעה בריאן אמר שאמא של פרדי נכחה באירוע, משהו שאני בגלל כל הלחץ לגמרי פיספסתי. תרצו שאני אעלה את התמונות עם בריאן וסריקה של החתימות? ועוד תמונות מההופעה? זה יהיה כמעט זהה לתמונות של קרן חוץ מזווית הראייה שיותר קרובה, בדיוק ממול, אבל מעט יותר מטושטשת.

khammel

New member
איזה יופי של סיפור! תעלי ה-כ-ל ../images/Emo70.gif

אגב, "נושא הגיטרות" של בריאן נקרא פיט מלנדרון (AKA Pete Melonhead, AKA King Anorak) והוא טכנאי הגיטרות שלו. הוא זה שעונה לשאלות הטכניות באתר BMG ומדי פעם גם בבלוג של בריאן. הוא הסתובב ליד איפה שישבתי לפני ההופעה, אבל ביישנית שכמותי לא אמרתי לו שלום.
יאללה, תעלי תמונות, תסרקי את החתימה... I want it all and I want it now

mia01

New member
היי בנות וולקאם באק!!!! ../images/Emo24.gif

לא הייתי בפורום כמה ימים ושמחתי לקרוא את העדכונים. אחלה תמונות!!!! לצערי את הסיבוב הנוכחי אני אראה רק ביו טיוב ומתפללת שיהיה שוב טור מתישהו (אפילו צמתי ביום כיפור בשביל זה!!). אראה אתכם בשישי הקרוב בהופעה?

למעלה