ד"ש חם מאפרת

שרי 43

New member
ד"ש חם מאפרת

נראה לכם ככה סתם? בטח שעם מלא נשיקות רטובות כמו שרק היא יודעת לתת. מתגעגעת לכולם על אף שלא מפסיקה לדבר בפלאפון עם רוב החברה מהארץ, שלא לדבר על שליחה וקבלת הודעות :)) היא מטיילת, מתענגת על כל רגע שהיא נמצאת עם דרור ומוסרת את אהבתה לכולם.
אייקון אחד.... ועוד עושה טובה

יפעת24

New member
בוקר טוב לכ-ו-ל-ם!!!!!!

אז נכון שאני חדשה, אבל נראה לי שהגעתי למקום הנכון!!! אחלה ראש יש לכולם במיוחד יש כמה כוכבים שהצליחו להפיל אותי על הרצפה מקווה שיהיה לנו נחמד ביחד.... אז, בוקר טוב לכ-ו-ל-ם!!!!

שרי 43

New member
בוקר מצוין ליפעת ולכולם

בוודאי שהגעת למקום הנכון יש לך בכלל ספקות?
תורידי את היד מהוופלים רגע....אני רואה את הפירורים עד כאן איך את שותה את הקפה שלך? קוב....אני צריכה לטוס לאילת זה אומר שאני צריכה לחלוץ נעליים או להוריד בגדים? מאחר והמחשב שלי בעבודה שבק חיים ואני ממתינה מזה יומיים לטכנאי, הגיחות שאני אעשה תהיינה מזעריות. שימרו על מצב רוח טוב...יום נפלא לכולם

monimi

New member
שריייייי!!!!!!!!!!!../images/Emo13.gif

המחשב בעבודה זה פרט קטן את יודעת להנות יפה מהזמן אילת טיסה מה קורה פה קשה לצרף אותנו מבטיחים לא להציק ולהתנהג יפה נ.ב למה לא אמרת קודם היתי משאיל לך את ציוד הצלילה חחחחחחחחחח אני מקווה שאת לא פוחדת ממים

אוףףףףףף רטוב נורא

ומה זאת אומרת הודעות? יש דבר כזה? איך זה שרק אני לא בענינים? חוץ מזה שיהיה יום טוב לכולםםםםםםם

למעלה