ד"ר שולמן

חןחן

New member
ד"ר שולמן

האם מישהי שמעה על ד"ר שולמן - בית הרופאים בתל-אביב?

אני ../images/Emo70.gif

ושמעתי שהוא מצויין אנושי ומאוד חביב. חברה שלי הרתה מעוברים קפואים תחת טיפולו. שיהיה בהצלחה. סאני.

גלית 2

New member
ד"ר שולמן

מותק של רופא ומקצועי מאוד, מקבל גם בתה"ש, החזיר לי עוברים בהפריה האחרונה למרות שלא הצלחתי, אבל זה בטח לא באשמתו אלא בגלל חצוצרותיי החביבות.... וסתם פיקנטריה אם תתקלי בו- הוא מתהלך על קביים כי שבר רגל בסקי.

חןחן

New member
../images/Emo12.gifאיך מגיעים אליו. יש לי מס´ טלפון

03-5278181, אבל מעבירים אותי ואז או שהטלפון מצלצל ולא עונים או מוסיקה וגם לא עונים. האם יש עוד טלפון?

חןחן

New member
../images/Emo104.gifרירת רחם

האם מישהי יודעת מה "מסלול" הרירית? אני מתכוונת מה עוביה מתחילת הווסת, במהלכה, בסופה, בביוץ ועד למחזור הבא? הבעיה העיקרית שלי היא שהרופא שלי לא בדק את הרירית מההתחלה וישר התחלתי באיקקלומין ואני חושבת שזה פגע לי ברירית במהלך שני הטיפולים שעברתי (ונכשלו מן הסתם). הרירית היתה 3, 4, הגיעה לכל היותר ל-8 כמובן, לאחר ווסת. לעומת זאת שלשום (יומיים לפני הווסת) היתה לי רירית 8, בלי שום טיפול. בעיה נוספת שיש לי היא הכתמה מצוואר הרחם כשבוע לפני הווסת עצמה (הרופא שלי לא יודע מה הסיבה לכך ושלח אותי להתייעצות נוספת) אז מתחילה הווסת עצמה יומיים-שלושה ושוב הכתמה מצוואר הרחם עד שזה נעלם. האם מישהי מכירה תופעה כזאת?

קט קט

New member
גם לי..

הי חן גם לי היתה (יש?) את אותה בעיה של צוואר רחם שמכתים כתמים חומים עד לווסת ואז שוב. אצלי זה התחיל תמיד כשבוע אחרי הביוץ, ואז נהייה בסופו של התהליף לווסת ממש. אף רופא לא מצב לזה הסבר, עד שבחודש הזה, הרופא שלי בדק אותי בזמן הדימום, כדי לראות שזו לא בעיה חמורה שקשורה להזרעה, וגילה שיש לי פצע בצוואר הרחם, אותו הוא "שרף" וסגר. בנוסף הוא גם נתן לי פרוגסטרון, מתוך מחשבה שאולי זה "אי ספיקת הגופיף הצהוב" וזה הפסיק את הדימום לחלוטין. בקיצור, כדאי לבדוק פצעים חיצוניים (הם לא מזיקים אבל צריך לטפל בזה) וגם בעיה של אי-ספיקת הגופיף הצהוב, שזה כנראה מה שיש לי - עובדה שהפרוגסטרון עזר. מקווה שעזרתי. קט קט

חןחן

New member
תודה קט קט יקרה../images/Emo104.gif

גם לי היה פצע והוא נרפא. השבוע הרופא שלי לא מצא סיבה להכתמה - וזה כבר מתחיל להיות ממש מוזר. טוב, אני כבר אחשוב מה לעשות. אולי אני אלך לרופא נוסף.

שני 4

New member
ד"ר שולמן נמצא בתל השומר,למיטב

ידיעתי הוא רופא בכיר, אני אישית לא מטופלת שלו.

חמניה1

New member
עבור זוג שקרוב אלי הוא אליל

איש נחמד, מקצועי והעיקר - ההפריה אצלו הצליחה בנסיון ראשון. בהצלחה

amitmins

New member
רופא מקסים, ילד ראשון בזכותו ....

לפני שנתיים ילד שני בזכותו טרי טרי מתבשל לו בתנור. לכי על זה הוא מקשיב מתחשב מחזיר טלפונים אם צריך ובעיקר מסביר וסבלני.

למעלה