ד"ר ריחני

meit80

New member
ד"ר ריחני

אני עברתי ניתוח לייזר להסרת משקפיים אצל ד"ר ריחני. הניתוח התנהל בצורה בזויה, לא מקצועית ומבולבלת ביותר. כמובן שהניתוח לא הצליח וכרגע אני סובלת מכאבים בעיניים ומהחמרה בראיה. ד"ר ריחני היה מבולבל לגמרי בזמן הניתוח וגם אני נפלתי קורבן למעלליו...

איילכ1

New member
חבל

ראיתי את הכתבה. כל התמונות שבהן יש איזו שהיא אשמה הם תצלומי אילוסטרציה - רואים את מישהו שסופר כסף - (בקטן רשום אילוסטרציה). רואים מישהו שמציע שישלמו לו על ניתוח (ובקטן כתוב אילוסטרציה) רואים את דר ריחני אומר שאם שמשרוצה קרנית היום יכול לקנות אותה מחברה בתל אביב שמייבאת אותה מארה"ב וזה עולה 3000$ או 10000 ש"ח אך הכתב אומר שדר ריחני טוען שקיבל כסף לתרומות - למרות שהוא כלל לא טען זאת - אלא אחות בביהח אומרת כממתיקה סוד - שמעתי שהוא מקבל את הכסף לתרומות ומכניס אותו לכיסו. אין ספק גם לא לגינת החכם מכל אדם שדר' ריחני הוא משתיל הקרניות מספר אחד בארץ וגם בכתבה אומרים זאת. אין ספק שישנם הרבה קנאים לאחד כזה שכלכך מצליח שבאים איליו מכל הארץ ומחוצה לה - איליו ואל בית החולים שאילולי הוא היה שכוח אל. (גם גינת אומר שבזכותו בית החולים נחשב מספר אחד בתחום השתלת הקרניות.) אין בכתבה שום תמונה שאפשר לראות משהו לא חוקי וזאת למרות שעובדי כלבוטק המוסבים הסתובבו במחלקת העיניים במשך שלשה חודשים או חצי שנה עם מצלמות ואביזרים מיוחדים וראיינו כל מי שזז. ואתם צרי העין והאופק ששמחים על כך שמעללים על משהו מורם מכם, לא תוכלו להבין את הבעיה אתם כל כך נמוכים כמעט כמו הצילומים שנעשו בכתבה בו רואים חזור והראה את דר' ריחני במבט מלמטה ומבליטים את נחירי אפו כדי לשוות לו מראה של רוצח. חבל שזאת הרמה. חבל שנפסיד את מספר אחד בשביל רייטינג.

למעלה