ד"ר קרני שלום,

ד"ר קרני שלום,

ד"ר קרני שלום, אני בת 32 וכעת מתחילה (או יותר נכון מנסה להתחיל בירור לט"נ). הסימפטומים התחילו יומיים או שלושה אחרי שגיליתי שאני בהריון שני. בתחילה נרדמו לי שתי אצבעות ברגל שמאל. מאז יש לי בהן תחושה אך היא תחושה עמומה. יש שבועות או מספר ימים שהן "רדומות" וזמנים ארוכים בהן את מתעוררות לחיים. לאחרונה החלה תופעה דומה באחת מאצבעות יד שמאל ובימים האחרונים יש לי חולשה בזרוע ימין. במהלך ההריון ובעיקר לאחריו הופיעו תופעות של בעיות זכרון. קשה לי לזכור מתי ואם האכלתי את התינוק ולפעמים אני לא זוכרת אם הסתבנתי במקלחת. כל התופעות באות וחולפות מעצמן לסירוגין. כשנרדמו לי אצבעות הרגליים (הסימפטום הראשון) פניתי לרופא משפחה שהתרשם כי אני זקוקה לרגיעון ואמר שזה כנראה תופעת לוואי של ההריון. מאז חלפה כבר למעלה משנה והסימפטומים רק הולכים ומתרבים ואני ממש לא מדמיינת אותם. לאחרונה פניתי לרופא המשפחה שוב כיון שהחולשה בזרוע מגבילה את התפקוד שלי והוא החליט לשלוח אותי לבירור אצל נוירולוג. אני מנסה לאתר רופא נוירולוג דרך קופ"ח מכבי והתורים ארוכים. הזמנתי תור רק לסוף חודש פברואר. אני טרודה ודי מיואשת מהמתח. אני מתארת לעצמי שאתה לא יכול לאבחן דרך האינטרנט אבל האם מנסיונך יש דרך לזרזר את העניינים? האם הסיפור נשמע לך מתאים לט"נ? תודה בנתייפ

למעלה