ד"ר קלדרון-???

קרוסלה1

New member
ד"ר קלדרון-???

שלום, אני יודעת שיש כאן בנות שסוגדות לקלדרון. השאלה היא האם באמת הוא כזה טוב? אני חושבת שהמחירים שלו די מופרזים. (1000 ש"ח למחזור טיפול לא IVF וזה לא משנה אם את עושה הזרעה או לא - זה המחיר. זאת זכותו אך נראה לי מוגזם. אבל לא רק על המחיר אני שואלת, אותי לא מעניין שהוא בן אדם נעים ונחמד, אני לא מחפשת בעל אני מחפשת את הדרך הקצרה לקבל את מבוקשי

TWEETY =^.^=

New member
אם לא נראה לך המחירים,,,

לכי אליו לרפואה הציבורית
זכותו של כל רופא לקבוע את המחיר שנראה לו לטיפול פרטי בין אם טוב או לא,,,ואת וכל מטופלת אחרת חופשים להחליט בהתאם לפרמטרים שהצבתם לעצמכם, אם זה מתאים לכם - בלי קשר למציאת בעל. שורה תחתונה, קלדרון מומלצ מכל הבחינות אבל,,,לצערי אין לאפ אחד דרך קצרה כדי לתת לנו את מבוקשנו. בהצלחה

לעומת אחרים המחיר די סביר

אבל אל תשכיחי שהוא מנהל מחלקה וגם סגן מנהל ב"ח, אז את הקבלות מגישים למושלם ומקבלים 80% החזר. מותר לך 3 ביקורים בשנה אצל רופא מומחה והוא ללא ספק כזה. ואם בעליך בא אז בתור זוג אתם יכולים 6 ביקורים בשנה. לנו זה יצא מצוין ואני מאד ממליץ עליו.

גם אני מטופלת שלו

1000 ש"ח אמנם נראה יקר, אבל - 1. יש רופאים שגובים פר ביקור - יוצא בד"כ יותר יקר 2. יש החזרים עבור ביקורים - בלי בעיה, גם עבור הגבר 3. אין תורים 4. הוא מקבל תמיד 5. אני לא מפסידה עבודה - בגלל השעות המטורפות שלו 6. אני מרגישה שיש על מי לסמוך - בכל זאת מנהל מחלקת IVF, ונערץ בפורום 7. אשתו מדהימה לגבי הצלחות - שאלתי לפני כשבוע שבועיים בפורום הריון לאחר טיפולים וקיבלתי תשבוחות.

בולה101

New member
כולל שאיבה והחזרה???

כי אם זה כולל את הפרוטוקול וגם את השאיבה וההחזרה אז זה ממש בלי כסף. הפרופסור שאני מכירה שגם הוא מנהל מחלקה גובה 5600 ש"ח לטיפול כזה. ויש גם החזר מהקופה של 70% לילד ראשון ושני. גך שבסוף אחרי השתתפות זה עולה כ - 1700 ש"ח.

עינת ב6

New member
../images/Emo20.gifועדיין...

המחיר הזה (1000 ש"ח ) הוא לא ממש יקר, כי לפי מה שהבנתי זה כולל הכל כולל המעקב נכון?
אני יודעת שהרופא שלי שהוא מנהל מחלקה לוקח 300 ש"ח רק להזרעה אחת... וכמובן שזה לא כולל מעקב צמוד!
שיהיה בהצלחה !

למעלה