ד"ר פוקס

ronen60

New member
תאמין לי שרפי בודק את עצמו

גינת לא יסתכן בעלילה של הטרדה מינית. הוא הביא את הכל מצולם במצלמה ניסתרת ואין אפשרות לטעון אחרת. האיש פשוט סוטה שמנצל את המעמד שלו להשיג הנאה מינית.

ginat

New member
המתלוננת שרוטה? ../images/Emo124.gif

מעניין איך הצלחת להגיע למסקנה היוצאת דופן הזו אה, כן. אתה מכיר את ד"ר פוס. אותך הוא לא הטריד מינית? איך זה יכול להיות? יכול להיות שהוא מטריד רק נשים? המתלוננת שלנו שרוטה. זה נכון. היא באה לאיש רפואה שאמור היה להעניק לה סעד רפואי עליו שילמה במיטב כספה ויצאה משם רועדת והמומה, לאחר שעברה הטרדה מינית שאותה היא לא תשכח עוד זמן רב. כנראה שזה קצת שורט אנשים. אגב גם את התמונות שצולמו ושודרו בכתבה ה"שרוטה" שלנו כנראה פיברקה. פשוט בושה.

בבית מישפט צודק מי שיותר

מצליח להוכח יותר . ולא הצדק .!!! לכן ליפני מישפט שואלים . מי השופט , מי העו"ד . . יביאו למישפט מומחי צילום . זוכרים את מישפט דמניוק על מומחי הצילום . יביאו מומחיי עצבים שיוכיחו שהטיפול כן מריגע לאנשים פחדנים . יש חקירה נגדית של ערך דין . זה לא אומר שהבחורה לא צודקת . נחחיה ונירא

אדיב חן

New member
ככה מגיבים לצרכנית אידיוטית?../images/Emo46.gif

לא, לא, לא מספיק חזק. It goes a little something like THIS; הסכיתי ושמעי, מפוחלצת שכמותך; אם את הקיק השבועי שלך את מקבלת מללכת ל"""דוקטור" ולספוג הטרדה מינית, אז את צריכה עזרה נפשית אבל דחוף! ושוב כמובן שהתגובה המפוחלצת הזאת מגיעה מלא אחרת מאשר הANONYMOUS ACCOUNT (הודעה אנונימית) של הפורום. נשבע לכם שאני יתחיל אוסף כתובות IP ויחשמל אותכם דרך האינטרנט. נשלח אותך למחנה אימונים איראני על מנת שהחיילים שם "יתאמנו" עלייך, אולי תרגישי על בשרך מה זה הטרדה מינית ולא תבואי ותזבלי לנו את הפורום בBULL$HIT. אני אשלם על כרטיסי הטיסה לאיראן. תתביישי, מפוחלצת!
הייתי ממשיך להשתלח קשות בחוצפנית המפוחלצת הזאת אבל GINAT יתעצבן וחוצמזה הבטחתי שאני ישתלח רק בפושעי פושעים. שאצלי זה גם כולל אנשים שחושבים שאונס זה בסדר, אז בעצם... לא הפרתי את ההבאחה שלי. I AM COMING AFTER YOU, MEFUKHLETZET, BE AFRAID !!!

למעלה