ד"ר עמוס שפירא

balet1

New member
ד"ר עמוס שפירא

מישהי עושה אצלו מעקב הריון? האם הוא עושה סקירה מוקדמת? מי שפיר? יש המלצות? הוא הגניקולוג שלי והתחלתי אצלו את המעקב (שבוע 7). בעלי מאוד התחבר אליו ואני תוהה לגבי ההמשך.

לא../images/Emo70.gifלא../images/Emo70.gifלא../images/Emo70.gifלא../images/Emo70.gifלא../images/Emo70.gif

הייתי אצל ד"ר שפירא אחרי שעזבתי רופאה קודמת בשל אדישות רבה אחרי שעברתי גרידה. הוא אכן שובה לב, מאוד ביצועיסט. חיכינו כמה חודשים (לקח לי שנה להכנס להריון הראשון שנגמר בגרידה) והתחלתי איקקלומין. הוא עשה לי את המעקב ביוץ, היה מקסים ונחמד. ואז - נכנסתי להריון. הבטא קירטעה, ממש לא עלתה כמו שצריך. אפילו לי היה ברור שמשהו פה מסריח. בערך בשבוע 7 (ידעתי בדיוק מתי הביוץ) היא בקושי הגיעה ל-2500. הוא סירב (סירב
)לעשות לי אולטרסאונד במשך כל השבועיים האלו. טען שאני "היסטרית" ו"בטראומה" (שזה יכול להיות נכון, אבל עדיין לא סיבה לסרב במקרה כזה לעשות בדיקה) ושהוא לא מוכן לעשות אולטרסאונד לפני שאפשר לראות דופק בבטא 14,000 בערך. דיברתי איתו בטלפון, הייתי אצלו פעמיים - שום דבר. בסוף, לאחר שלושה שבועות, כלומר תחילת שבוע 8, נשברתי ונסעתי למוקד. מיד זוהה הריון מחוץ לרחם (ושבוע 8 זה שלב מתקדם כדי לזהות דבר כזה, ההריון כבר די גדול). חשוב לציין שלא היו לי כאבים וסירובו עלול היה למשוך את זה עד לנזק בלתי הפיך (כאבים רק כשהחצוצרה תתפוצץ)... מיד נשלחתי למיון, הייתי מאושפזת כמעט שבוע בגלל שההריון כבר היה "יחסית" מתקדם, קיבלתי 2 זריקות כימותרפיה. בגלל שההריון היה בשלב יחסית מתקדם לחוץ רחמי, הנשירה שלו הייתה מלווה בשבועות של כאבים, קצת דימום לבטן, כאבים נוראיים בישיבה ובהליכה לשירותים. כמובן שההריון היה חוץ רחמי בלי קשר אליו, אבל הובהר לי שההחלמה הקשה נבעה מהשלב המאוחר בו הגעתי לבדיקה, כך גם הצורך בשתי זריקות ולא אחת, האשפוז הארוך וכמובן הסכנה שלא הייתי מגדילה ראש והולכת למוקד ואז אין לדעת מה היה קורה... אבל אז אפילו לא כעסתי עליו. הרופאת משפחה שלי התקשרה אלי לביה"ח כי הופיע לה במחשב שאני מאושפזת. היא אמרה לי להתקשר לרופא שלי כדי שייעץ לי לגבי ההליך הרפואי ובאופן כללי שידע. התקשרתי למרפאה (המזכירות מאוד נחמדות ודואגות) והשארתי לו שלוש הודעות במהלך השבוע עם מספר הפלאפון האישי שלי. עד היום אני מחכה לטלפון... אגב, הרופא שקיבל אותי במוקד (שהיום הוא הרופא שלי
) כתב על ההפניה בקשה עם מספר הפלאפון האישי שלו כדי שיעדכנו אותו מה שלומי ומה קורה איתי - למרות שהוא כלל לא הרופא שלי... התלוננתי עליו למכבי כמובן וכל הסיפור בתהליכים, אבל אני חושבת שרופא כזה - שומר נפשו ירחק...

נשים 2

New member
זהירות עלו עלינו

מידע פנימי: הקר מטעם הרופאים מפצח את השרת של הפורומומים ויש רשימה שחורה שלנו שמופצת עם שמות ודוא"ל בין הרופאים.

מאמאתוש

New member
אני מאוד מרוצה מד"ר שפירא

בהריון הראשון הגעתי אליו מזכרון יעקב (כן שפירא מהדר יוסף) והיה שלב שהייתי צריכה במשך כחודשיים להגיע כל שבוע בגלל כל מני בעיות, ולא ויתרתי. אנושי, מקצועי, ואכפתי. בערב פסח, למרות שלא עבד, התקשר להודיע לי שבדיקות המי שפיר תקינות כדי שהחג יעבור לי בשקט. ועכשיו אני שוב בהריון, כעת גרה בחדרה ובכל זאת ממשיכה אצלו. הוא מי שפיר-במהירות ובלי כאבים! סקירה מוקדמת-הפנה אותי לרופא אחר.יש לי עוד שתי אחיות שהולכות אליו ומרוצות ממנו.

למעלה