ד"ר סניור ליאון

יול30

New member
ד"ר סניור ליאון

בוקר טוב!

אני בשבוע 5 פלוס 2 (הריון ראשון) , ומעוניינת לקבוע תור לבדיקת דופק בעוד שבועיים.

עד עכשיו הייתי מטופלת אצל רופא בנהריה, אך בעוד שבועיים אני עוברת דירה לפתח תקווה (אם המושבות) והחלטתי שזו הזדמנות מצוינת לעבור גם רופא.

במרפאה באם המושבות נתנו לי את השם של ד"ר סניור ליאון (כמו גם את ד"ר בני שכטר ואת ד"ר ניסים ארביב).

מישהי יכולה להמליץ/לא להמליץ? מישהי שמעה על אחד מהרופאים? (קבעתי תור כבר לד"ר סניור ליאון. פשוט רציתי להיות בטוחה שעשיתי את הבחירה הנכונה).

אודה לעזרתכן...

יום מקסים!

יעל

sunshine759

New member
בני שכטר מעולה

אני עברתי אליו לא מזמן מרופא אחר, אחרי המלצות רבות. אני הולכת אליו לרמת השרון אבל אם הוא מקבל גם בפתח תקווה אני ממליצה עליו בחום.

יול30

New member
תודה בנות!

יצא לי לדבר בפון עם דר סניור - הוא נשמע ממש נחמד.

כנראה שאצטרך לחכות עוד שבועיים כדי לוודא...

שתהיה לכולנו שבת שלום!!

Elia4

New member
שכטר רופא מעולה

מאוד מנוסה, מאוד מקצוען ומיומן אבל לא שיא הרגישות.
קחי בחשבון שהוא מאוד עמוס (הוא גם עובד פרטי, גם עובד במכבי וגם בביה"ח מאיר) לא תמיד יש לו תורים פנויים ולא תמיד הוא יהיה לך זמין.

kita1000

New member
תמידדדדדדד זמין!

בהריון הקודם והמסובך התייעצתי איתו בסלולרי בסמס במקרים דחופים.

אכפת לו

Elia4

New member
לי הייתה איתו חוויה הפוכה

אבל חשוב לציין שזה בגלל שהוא היה מאוד עמוס.
לכשהתפנה, חזר אלי מיד.

שכטר נהדר

ולמרות שהוא מאד עמוס, ותורים צריך לקבוע 4 שבועות מראש בערך, עוד לא היתה פעם שבה הוא לא קיבל אותי באותו היום אם היה צורך דחוף. מקסימום הגעתי לפני תחילת התורים או חיכיתי עד שכולן יסיימו.
לניסים ארביב לא הייתי מתקרבת. נתקלתי בו בבית חולים יותר מפעם אחת, והוא קצת מתקשה לקבל את זה שלא תמיד מסכימים להמלצות שלו.

למעלה