ד"ר סוריאנו

שירה96

New member
ד"ר סוריאנו

שלום לכן בנות יקרות, יש לי 2 ציסטות ל השחלה שהובחנו כאנדומטריוזיס לפני שנתיים בערך, לאחרונה הכאבים הפכו בילתי נסבלים לאחר ביקור אצל רופאים שונים הגעתי לד"ר דוד סוריאנו שהמליץ על ניתוח אני מאוד חוששת ומעוניינת לדעת עם מישהי יכולה לתת ל המלצות עליו? האם הוא נחשב לרופא טוב בתחום האנדומטריוזיס..? אשמח לשמוע חוות דעת מבנות שנותחו אצלו , וגם כאלו שרק מכירות וידועות איך הוא... אנא עזרו לי בבקשה כי אני כ"כ מודאגת, אני בחורה צעירה ועדיין לא עברתי הריונות אני חייבת לציין שרק לאחרונה התוודעתי לפורום הזה בעקבות המחשבה על ניתוח..וגיליתי פה חבורה של נשים מדהימות שעוזרות ותומכות אחת בשניה , אני שמחה על שיצא לי למצוא אתכן מקווה שתוכלו לסייע לי... תודה, שירה
 

gala1234

New member
ד"ר סוריאנו

נותחתי עלי ידו לפני כחודש וחצי ואני ממליצה בחום. יש לו ידי זהב אין כמעט צלקות והתוצאות של הניתוח היו מצוינות כמו גם ההחלמה הקצרה אחרי הניתוח.
 
דר סוריאנו - המלצות

אני נותחתי ע"י דר' סוריאנו וגם מטופלת על ידו כל מה שיש לי לומר עליו זה רק דברים טובים רופא מקצועי, המון ידע בתחום האנדו'- נחשב למצויין בתחומו, אנושי, מנתח מעולה ורופא מקסים כשדר' סוריאנו התחיל לטפל בי המחלה כבר הצליחה לעשות לי את רוב הנזקים האפשריים בגוף דר' סוריאנו החזיר אותי ממצב באמת קשה למצב מצויין. כשפגשתי אותו לראשונה הוא הבטיח לי שהוא יכול להחזיר לי את איכות חיי וכך היה. כל מה שדר סוריאנו הבטיח לי התקיים.
 

galim29

New member
מצטרפת בחום לדברי ז'ק.. ../images/Emo140.gif

איש מדהים, אנושי אמפתי, מקשיב. יושב מולך ורואה אדם... ולא פציינט. המבין בחום ואין לך מה להסס לרגע. איכות החיים שלך תשתפר אחרי הניתוח ואם הוא ממליץ ואת סובלת אז אל תהססי לרגע.. את בידיים הכי טובות שיש.
 

liatsw1

New member
אם כבר ניתוח- אז ממליצה על

בס"ד ד"ר סוריאנו. נותחתי על-ידו לפני כשנה. ניתוח קשה ומורכב שהיה צריך להיות פתיחת בטן הצליח לסיים "רק" בלפרוסקופיה. איכות החיים השתנתה פלאים מאז. הוא גם מאוד אנושי ואדם מאוד נחמד ואני חושבת שדי מבין את המצוקות והכאבים שלנו. היום הוא עומד בראש המרכז לאנדו בתה"ש ובעל ניסיון רב בניתוחים הללו. בהצלחה.
 

שירה96

New member
ד"ר בוריאנו

תודה לכל מי שכתבה לי פה , עזרתן לי לדעת בידי מי אני מפקידה את גופי... עד שהגעתי לפורום הזה לא ידעתי שאנדומטריוזיס זה דבר כ"כ שכיח בקרב נשים.. אני אמורה להיות מנותחת ע"י סוריאנו בחודש הבא ואני כ"כ חוששת מהררדמה ומהניתוח....נקווה לטוב ושוב תודה! שירה
 

שירשיר77

New member
האם זה יהיה ניתוח בתה"ש או פרטי?

גם אני עומדת לפני ניתוח ובחרתי בתה"ש אך לא ניתן היה להבטיח לי מי יהיה המנתח. ד"ר סוריאנו אמר שישתדל להיות שם... איך זה אצלך?
 

שירה96

New member
ניתוח

אצלי הניתוח יהיה פרטי , גם אני בהתחלה חשבתי ללכת לתה"ש אבל רציתי שרק הוא ינתח אותי ובתה"ש לא יכלו להבטיח לי דבר כזה. לפי מה ששקראתי פה בפורום כל הרופאים במרפאה בתה"ש הם מקצועיים וטובים. פרטי או לא , אני חוששת מהניתוח ולא משנה העובדה שהוא מנתח אותי , זה מן חשש כזה של לפני.. כך או כך אני בטוחה שאת יכולה לסמוך על הרופאים בתה"ש. המון בהצלחה , אשמח לשמוע איך זה עבר... אגב, מתי הניתוח שלך?
 
למעלה