ד"ר יקר!!

לינדה פ

New member
ד"ר יקר!!

אני בת 22 הסובלת מזה כשנתיים מכאבים בשכמות ימין ושמאל, כאבים בצוואר וכאבים בידיים הכוללות גם הירדמות של הידיים {לפעמים לאחר כל תזוזה קטנה של היד} ואיקצוצים בגב תחתון, שכמות וידיים. ניסיתי כדורים, זריקות, פיזיוטרפיה וטיפולים אלטרנטיבים וכלום לא עזר! בדיקות ה- MRI וה- CT שביצעתי יצאו בגדר הנורמה ובדיקת ה- EMG הראתה תהליך שורשי C6C7 הופניתי לראומטולוג,נוירולוג,נוירוכירוג,אורטופד, מנתח עמ"ש....ואף אחד עוד לא עלה בדיוק על מה גורם לכאבים הללו. בדיקת זרימת הדם בידיים {עורקים} הראתה לחץ סיסטולי בכפות הידיים בעיקר ומומחה כף יד רשם כך: "נוקשות צווארית,כאבים בישור יתר בעיקר, מבחן לחיצה חיובי בצוואר עם קרינה כמעט מיידית לזרועות ושכמות אין ממצאים של ENTRAPEMENT של עצבים פריפרים בגוף עליון" ואין לי כמובן מושג מה אומר הדבר אבל אני מיואשת, הכאבים הם 24 שעות ואני כבר לא מתפקדת בבקשה אם תוכל ליעץ לי ולתת לי את חוו"ד בעניין.....אשמח מאוד!!! בתודה מראש, לינדה

ניסית כירופרקטור?

מהמעט שאני מבינה, נראה ששורש הבעיה הוא בעמוד השדרה הצווארי, והכאב בידיים הוא רק "תופעת לוואי". ייתכן שכירופרקטור יוכל לטפל בזה. אבל חשוב מאוד שיהיה כירופרקטור מוסמך עם רישיון, כי לחיצה מוגזמת בעמוד שדרה צווארי עלולה להיות מסוכנת.

למעלה