ד"ר ילנה רוסליק, מישהי מכירה?

yalyal3

New member
ד"ר ילנה רוסליק, מישהי מכירה?

יקירותי

זוגתי ואני חדשים בנושא היריון ולידה.
אנו קרובים גאוגרפית למרפאת נטקה.
האם למישהי יש אינפורמציה על ד"ר ילנה רוסליק???

שנה טובה הריון קל ולידה מתוקה

primrose16

New member
מקסימה

הייתי מטופלת אצלה בעבר והיא היתה מקסימה. נטקה רחוק לי אז את המעקב הריון לא עשיתי אצלה. מה שכן - אם אני זוכרת נכון קשה להשיג אצלה תורים.

yalyal3

New member
כך קראנו באינטרנט,אבל...

לא השגנו תור אליה,ההריון רץ,יש בדיקות לעשות ובזמן המתאים ואי אפשר להתעקב,כך שקבענו לעמיתתה בנטקה - ד"ר מרינה סטרשנוי,לגביה מצאנו חוות דעת רק באתר אחד האומרת לשמור ממנה מרחק בגלל אדישות וחיפזון,אבל אולי סתם רוצים להשמיץ אותה.
אשתי אזרחית זרה ולא דוברת עברית שוטפת,קשה לה לרוץ בכל מרחב גוש דן אחרי רופאות נשים ונטקה זה ממש לידנו וזו מרפאה ספציפית בנושא בריאות האישה.מרפאה אחרת ישנה בצפון תל אביב,בשביל אשתי זה כמו בחצי השני של כדור הארץ.
עד עכשיו אשתי בקרה אצל רופאה בקניון גבעתיים ד"ר ישראלית פינקל אבל היא לא מתאימה להריון כי קשה להשיג אליה תור בפחות מהמתנה של חודשיים,זה טוב למעקב בשיגרה,לא בהריון (או שאני טועה).
באשר אלי,לא תמיד אני יכול ללוות את אשתי לרופאה בגלל אופי עבודתי,אחרת הייתי לוקח אותה גם למחוזות רחוקים.
אינני מבין למה בכל רמת גן וגבעתיים אין ל"כללית" מרכז לבריאות האישה.

Cafe Latte

New member
אני לא כל כך מבינה למה צריך תורים

יותר דחופים מפעם בחודשיים, אלא אם מדובר בהריון בסיכון (ואז גם יש רופאים מומחים לזה, אאל"ט). אם מדובר במשהו דחוף, חלילה, נראה לי שגם ככה רוב הרופאים יסכימו לקבל.

yalyal3

New member
אנחנו פעם ראשונה בהריון

ועכשיו בדיקה רודפת בדיקה.אנחנו צריכים שהרופאה תעבור על בדיקות הדם המקיפות שעשתה אשתי וגם תכתוב מכתב למכון בו נעשה שקיפות עורפית וסקירת מערכות מוקדמת (באופן פרטי).אנחנו צריכים לראות רופאת נשים בשבוע הקרוב!** זה למה אנחנו לא יכולים לחכות לתור רחוק גם אם אנחנו מפסידים רופאה מאד מבוקשת ונחשקת. מסיבות שקשה לי לפרט,אנחנו לא זוג רגיל שאשתי יכולה לשאול חברות ומכרות מה לעשות,איך לעשות,למי כדאי ללכת וגם לי אין בדיוק את מי לשאול.אז נצמדנו למרכז בריאות האשה באזורנו ונפגש עם רופאה הזמינה עבורנו.

**פתחתי את המועדים הפנויים של ד"ר ילנה רוסליק וזה רק באוקטובר

בנטקה יש חירום כל בוקר משבע וחצי

אפשר לגשת לחירום, ורופא יראה אתכם באותו יום.
בינתיים תקבעו תור לרופאה.
בהצלחה!

Cafe Latte

New member
היא נהדרת. היא הרופאה שלי. אם יש

אליה תורים - לחטוף

למעלה