ד"ר וייסמן אריאל ???

ד"ר וייסמן אריאל ???

האם יש בפורום מישהי שמטופלת אצל ד"ר וייסמן ממכבי , מרפאת בריאות האישה מראשון לציון

ססוני

New member
כן, אני ממליצה עליו בחום רב!

אם יש לך שאלות נוספות את יכולה לפנות אלי במסר.

חבובי

New member
אני מתחילה אצלו טיפול

אשמח ג"כ לשמוע המלצות. הוא עושה רושם נחמד.

שאלות

אני מטופלת אצלו בשנה האחרונה במרכז בריאות האישה במכבי ראש"לצ 8 מחזורים של הזרעות הוא מסרב להפנות אותי להפריה ועכשיו עם המצב החדש אני מפחדת שאני הפסספס עקב זה שיש לי ידלד אחד כמה זמן את מטופלת אצלו?? ואיזה טיפולים עברת? יש לך המלצות עליו ממטופלות נוספות? תודה על ההעינות

ססוני

New member
אנסה לעזור:

כפי שעניתי לך אתמול, בעלי ואני ממליצים על ד"ר וייסמן בחום רב. אנו מטופלים שלו כבר למעלה משנה, ואני ויכולה לאמר עליו בלב שלם שמדובר בשילוב נדיר של אדם רגיש, מצחיק ותומך מאד, זאת בנוסף להיותו מומחה אדיר בתחום הפריון, שמתקדם בהתאם לצרכים הרפואיים שלך. אני לא יכולה לשים עצמי במקומך, אני מבינה מאד את הלחץ החדש שמביאות אתן הגזירות... אבל כמו שאמרתי, אני מרגישה שמצאתי את הרופא שילווה אותי עד להריון המיוחל. ההמלצה שלי היא שתעשי חושבים, את צריכה להרגיש חופשי לדבר אתו על הפחד שלך שעכשיו נוסף להכל יתווסף ללחץ הטבעי שלנו גם ממימד הגזירות וכו'. מקסימום, את יכולה לבקש חוות דעת שנייה מרופא אחר. בהצלחה ושנה טובה.

ליאן ק

New member
עכשיו רק קראתי את ההודעה השניה

לפי דעתי כדאי לך לבדוק חוות דעת נוספת, ואם אפשר רופא פרטי, החזרים את יכולה לקבל ממכבי, וזה שווה. אפילו למעקב הריון לא הצלחתי למצוא רופא המכבי, ועכשיו אני מטופלת באופן פרטי אצל מנהל מחלקת הריון בסיכון גבוה באיכילוב.

ליאן ק

New member
הוא היה הרופא הראשון

שטיפל בי אחרי שניסיתי שנה טבעי, שלח אותי לבדיקות גילה שאני לא מבייצת, נתן לי איקקלומין בלי שום בדיקה גופנית אם יש לי ציסטות או משהו אחר. אחרי מחזור ראשון של איקקלומין התחילו לי כאבים שהתגלו כציסטות, אנדו וכו וכו עברתי מאז מליון רופאים, עד שהגעתי לרופא פרטי, כעבור 3 שנים של טיפולים זה הצליח. מסקנה מכל הסיפור, תבדקי הכל לפני שאת מתחילה!

למעלה