ד"ר הדסה גולדברג

avi966

New member
ד"ר הדסה גולדברג

שלום. האם למישהו ידוע אם ד"ר גולדברג משניידר מקבלת באופן פרטי? התור דרך המרפאות הוא מאד ארוך.

qt1

New member
avi966 ברוכים הבאים../images/Emo24.gif

לא הבנתי אם איש או אישה שואלים
יש לנו כאן בפורום כותבת או יותר שילדיהם מטופלים בשניידר, הייתי ממליצה ליצור קשר טלפוני עם המחלקה ולברר אם הנוירולוגית מקבלת באופן פרטי. אם יש דחיפות , ניתן כמובן לקבוע תור מהיר יותר , אני מבינה שמדובר בילד או ילדה , לא מאמינה שיקלו ראש. כמו-כן , מכירה את ביה"ח שניידר, כמה נוירולוגים יש במחלקה שם? אולי כדאי לפנות אל מישהו אחר? אשמח אם תשארו ותכתבו ב
הנחמד שלנו
שבת שלום

באיזה קופת חולים אתם מטופלים?...

אם אתם מטופלים בכללית ויש לכם מושלם תתקשרו לשם, ותוכלו לקבוע תור אליה עם השתתפות הקופה. בהצלחה אחים שלי מטופלים אצלה. המון בריאות ושבת שלום

qt1

New member
סיגלי ../images/Emo23.gif מה נשמע../images/Emo35.gif

זו נוירולוגית ילדים? תוכלי לשתף מה יש בשניידר? זה בי"ח שאני הייתי מאוד מרוצה מהטיפול בו. ומה שלומך ומה שלום אלי?
שבת שלום

הייייייייי קיוטי ../images/Emo24.gif

איפה את איפה? ומה שלום הגרון? ד"ר גולדברג היא מנהלת המחלקה של האפילפסיה ושל מרפאת E.E.G היא גם אפילפטולוגית. בשניידר יש מרפאת אפילפסיה מצוינת עם נוירולוגים טובים, אני גם מרוצה מאוד מטיפול שם ומהיחס החם והאיכפתי. שלומי בסדר וגם של אלי, ביום רביעי היה לו מסיבת סיום בבית ספר שהוא למד והיה מאוד מאוד מרגש הוא היה בין הבוגרים, את הערב הזה אני לא אשכח. אתמול הוא חזר למעון וברוך השם שלומו טוב. שיהיה לכולם שבת שלום רק טוב והמון בריאות סיגל

qt1

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gifמחר תשובה../images/Emo178.gif

לא מחזיקה מעמד
מקווה להרגיש טוב יותר מחר. השם של האפילפטולוגית ברשימה שחיים הכין? איזה כייף שאת יודעת נשמה... שלחתי מסר מוקדם יותר. חייבת לזוז לבינתיים , נשיקות.

חייםלוי

Member
מנהל
היא מופיעה ברשימת הנוירולוגים

והאפילפטולוגים שנמצאת במאמרי הפורום.

avi966

New member
באופן פרטי.

מדובר על ילדה בת 4. במרפאות, באופן תמוה, לא יודעים אם היא מקבלת באופן פרטי. אז אם מישהו הולך אליה לקליניקה פרטית אשמח לקבל את הטלפון.

שלום אבי...

אני אשמח לייצור איתה קשר ואבקש את מס' הטלפון בקליניקה הפרטית שלה. בכל מקרה אם יש לך כללית מושלם תיצור איתם קשר, כי אני יצרתי איתם קשר ובסוף הצלחתי איך שהוא להגיע למרפאה שלה בשניידר. אני יודעת להזמין תור אליה צריך לחכות כמה חודשים טובים. המון בריאות ובהצלחה סיגל

avi966

New member
שלום סיגל

אני במכבי. ניסיתי לקבוע תור דרך המרפאות. התור לעוד שלושה חודשים. המזכירה במחלקה לא ידעה אם היא מקבלת פרטי. רציתי לבדוק דרך הפורום אם יש לה גם קליניקה פרטית. שם בטח לא מחכים שלושה חודשים בתור... אודה על עזרתך

שלום אבי..

אני אצור קשר עם ד"ר גולדברג ואברר איתה את כל הפרטים. שיהיה לך המשך שבת שלום וכל טוב

qt1

New member
שלחתי מסר עם הפלאפון שלה../images/Emo56.gif

בהצלחה ואחרי השעה 16.00

למעלה