ד"ר דורון גולדברג?

a morph

New member
ד"ר דורון גולדברג?

(מנסה שוב, מקווה שלא יתפרסם פעמיים)
האם למישהי יש המלצות\דיס-המלצות על ד"ר דורון גולדברג?
הוא מנהל המרפאה לבריאות האישה של כללית במודיעין עילית, בעל קליניקה פרטית ועושה שאיבות והחזרות באסותא.
פחות מעניין אותי ההיבט האישיותי, גם כי הבנתי כבר שהוא מקסים, וגם כי זה פחות חשוב לי, מה שחשוב לי לדעת זה עד כמה הוא מקצועי והאם יש תוצאות.
תודה מראש.

zuzazi

New member
Sun Always Shines

היא מטופלת מרוצה שלו (טפו טפו חמסה חמסה). מקווה שתראה ותבוא לעזור.. מהסיפורים שלה אני הכנסתי אותו לאופציות שלי אם חס וחלילה יהיה צורך.

בכל מקרה, בהצלחה!

קראו לי?

מבחינה מקצועית, אני יכולה להעיד רק על החוויה שלנו כמובן.
אנחנו עשינו שני סבבים ראשונים בתל השומר, שלא הצליחו.
עברנו לד"ר גולדברג (למדיקל סנטר) לסבב שלישי והוא שינה את הפרוטוקול לחלוטין- מקצר לארוך, והעלה את כמויות ההורמונים באופן משמעותי.
אצלנו זה עבד.. פעם ראשונה שהצלחנו להגיע למס' ביציות מכובד ולהפריות שהצליחו להתפתח.
הוא החליט שלא להחזיר מייד אחרי השאיבה אלא לגדל עד יום 5 ואז להקפיא ולעשות החזרה בחודש שלאחר מכן. כנראה שזו היתה החלטה נכונה בשבילנו כי ההחזרה אכן הצליחה.
&nbsp
מבחינה אישית- אני מבינה שכבר הבנת כמה הוא מקסים ומדהים, הוא זמין לכל שאלה, קשוב למטופלת ולבקשות שלה לאורך הסבב ויש לי באמת רק דברים טובים לספר עליו.
&nbsp
אם תרצי מידע נוסף- את מוזמנת לרשום בהודעה פרטית.
בהצלחה רבה!

a morph

New member
המון תודה

מה שאת מספרת מאוד מאוד מעודד.
אני הולכת אליו לייעוץ ראשוני השבוע. עוד מוקדם לי לתכנן שאיבה חדשה (יש לי מוקפאים), אבל אני מודאגת ומחפשת חוות דעת נוספת, כי יש לי תחושה שהסטימולציה בשאיבה שעברתי הייתה לא אופטימלית, בלשון המעטה...
תודה, והמשך הריון שקט, נעים ומשעמם ביותר!

למעלה