ד"ר גונן?

guyusha

New member
ד"ר גונן?

בות יקרות, שאלה בשביל החברה הטובהביותר. היא מטופלת אצל ד"ר גונן .מה אתן דעתכן עליו? היא אומרת שהוא מאוד אנושי אבל, מה עם מיקצועיות? בשורות טובות לכולן.

גאיה30

New member
קדלרון ואיצקוביץ..

מנצלת שירשור... אני מעוניינת להגיע אל אחד מהם באופן פרטי. אשמח אם תוכלו לתת לי כמה שיותר פרטים. כמה הם גובים עבור הפריה חוץ גופית? האם ניתן לעשות את הטיפול בביה"ח בו הם עובדים? (ולא אלישע) אני שייכת לכללית. תודה!

נועם@בת

New member
על איצקוביץ עדיין לא הצלחתי לשמוע

המלצות (אי המלצות כבר שמעתי
). קלדרון הוא כמובן ה
, יש לנו מועדון מעריצות שלו. הוא מנהל המחלקה בבית חולים בני ציון, אז אם את מטופלת שם תוכלי לקבל אותו. אני מניחה שכדי לקבל בלעדיות את צריכה להיות מטופלת פרטית שלו. אחרת מי שיטפל בך הוא הרופא התורן באותו יום. בהנחה שאת לא מקרה מאתגר כמוני לא תקבלי אותו בכל ביקור. מה שכן, הוא יושב עם הצוות על כל תיק, כך שגם כשרואים אחרים מטפלים, ידו ניכרת בטיפול. (אלא אם כן הוא בחו"ל... אמרה נועם שהתפספס לה טיפול בגלל מצב כזה
). בהצלחה נועם

ginger5

New member
גם אני במועדון המעריצות של קלדרון

בכללית לא ששים לתת הפניות לבני ציון מאחר וזה לא אחד מבתי החולים של הקופה, אבל בעזרת הרבה רוח קרב והתעקשות הכל אפשרי... אני הייתי אצל קלדרון פעם אחת באופן פרטי ומאז מטופלת שלו בבני ציון באמצעות טופס 17 של קופ"ח.

דודידה

New member
שמעתי....

שהוא רופא טוב קלדרון ואני גם מטופלת שלו באופן פרטי, לא מובן לי ההתלהבות למה אתם חושבים שהוא רופא טוב? כי הוא אנושי ונחמד? או שההצלחות שלו בטיפולים נפוצות ?

ginger5

New member
לא רק אנושי ונחמד

הגעתי אליו בהמלצתה של חברתי שהגיעה אליו אחרי ששמעה על הרבה הצלחות שלו. היא הצליחה אצלו אחרי שהוכרזה כמקרה אבוד... הוא שילוב מדהים של רופא אנושי, אופטימי וגם מקצוען אמיתי - מאד יצירתי וחושב. הגעתי אליו אחרי הרבה טיפולים בבי"ח אחר והוא גם זיהה את הבעיה שבגללה אני לא מצליחה וגם הצליח "להכניס אותי להריון" (שלצערי לא שרד).

נועם@בת

New member
בעבר היו עליו בפורום המלצות מכאן וע

מחרתים. מקצועי, אנושי ורופא לענין. בפורום הורים אחרי טיפולים יש כמה ילדים "שלו". נועם

אפרסקה

New member
אני מעריצה מושבעת של גונן ../images/Emo23.gif

אנושי, מדהים, סבלני. לגבי מקצועיות - אני קיבלתי עליו הרבה המלצות - מרופאת הנשים שלי, מבנות בפורום, מחברה. אני מאוד מרוצה מהגישה שלו ובעיקר מזה שהוא דווקא "סבלני", לא דוחק ישר "לרוץ" לפתרונות קיצוניים, מעדיף למשוך קצת יותר אבל בזהירות. אני ממליצה בחום
ואגב אני לא הולכת אליו פרטי אלא דרך הקופה.

LIFO

New member
ד"ר גונן

אני בדרך כלל לא כותבת כאן אבל במקרה נכנסתי וראיתי את שאלתך. אכן הייתי מטופלת של ד"ר גונן הוא בן אדם מקסים ורופא עם המלצות והצלחות, ואכן נכון שהוא לא רץ קדימה. לי היתה תגובה חלשה לזריקות ובכל זאת הוא לא העביר אותי מהר לivf , לא הסביר לי את משמעות הדבר וחומרתו. והיום אני בת 30 אחרי 5 מחזורים כושלים של ivf והשחלות שלי כמעט לא מתפקדות. אז נכון שגם אני לא בררתי יותר מידי וסמכתי על דעתו אבל היום אני יודעת שזה היה מרוץ נגד הזמן וחבל לפעמים על הזמן.

למעלה