ד"ר ברקוביץ אריה

lirongrin

New member
ד"ר ברקוביץ אריה

היי בנות בעזרתכן הרבה התחלתי לעשות בירורים וקבעתי תורים. מחר יש לנו פגישה עם פרופסור ברטוב ובעוד חודש עם ד"ר ברקוביץ. רציתי לדעת האם 2 הרופאים האלה עובדים יחד? כי אנחנו באים עם בעיות זרע וכנראה שנעשה מיון אצל ברטוב.

בלונד23

New member
תשובה

ברטוב אינו רופא אלא מדען.
ברקוביץ רופא פוריות.
הם לא עובדים יחד כבר (בעבר עבדו יחד). אם את מעוניינת במיון אצל ברטוב, תצטרכי כנראה למצוא לך רופא אחר.

lirongrin

New member
תודה! אז אם ככה...

תודה על המענה, אז אם אני מעוניינת במיון אצל ברטוב אני לא יכולה להיות מטופלת אצל ברקוביץ?? מה הוא פשוט לא יהיה מוכן לקבל זרע משם? ואם הבעייה העיקרית שלנו היא בעיית זרע איזה פתרונות ברקוביץ יכול לתת לנו? יש לו שיטה אחרת למיון? ואם אכן אצטרך למצוא רופא אחר אז יש רופא מומלץ שכן עובד עם ברטוב?

Rמחכה7

New member
בעבר ברקוביץ עבד עם ברטוב היום יש לו מעבדה משלו

יש לו מעבדה משלו על אותו רעיון - MFC
יש הטוענים שהיא לא ברמה של ברטוב
אין לי מושג אם זה באמת נכון

בלונד23

New member
שאלות טובות שאלת

בדיוק, בעבר עבדו יחד עד שברקוביץ פתח מעבדה מתחרה בשם MFC.
הרופא שעובד עם ברטוב כרגע וגם באסותא ראשון הוא בר חווה.

lirongrin

New member
תודה

תודה לך, לבר חווה התורים ממשששש מרוחקים יש רופא מומלץ אחר שהתורים אליו קצרים יותר?

בלונד23

New member
לא שידוע לי

יש בעיה קשה של מספר מצומצם מאוד של רופאים שמוכנים לעבוד עם ברטוב
ועל ציבורי אין בכלל מה לדבר הם מסרבים, ככל הידוע לי.

קרפי8

New member
גם אנחנו עם בעיית זרע (חמורה) והייתי מטופלת של ברקוביץ+mfc

בעלי אזוספרמי ובזכות mfc מצאו לו זרע ועכשיו אני בשבוע 7 (אחרי 2 החזרות בלבד)
אני לא יודעת אם ההריון הזה ימשיך תקין אבל נכון לעכשיו השילוב של ברקוביץ+mfc+ראשון
הצליח לנו ואנחנו מאוד מרוצים מהם.
דווקא בפורום של האזוספרמים יש זוגות שמעידים על הצלחה גדולה יותר של mfc.
&nbsp

lirongrin

New member
איזה כיף לשמוע!!

קודם כל ודבר ראשון מזל טוב ומחזיקה אצבעות שיהיה הריון בריא ומשעמם. אני ממש בהתלבטות איזה צד לבחור ברטוב ואז למצוא רופא או ברקוביץ והmfc...

Lago Azul

New member
עוד נקודה למחשבה

לא מבינה כל כל בכל התחום של המיונים אבל רק רוצה לציין את השיקול הגיאוגרפי. אם את נעולה על אסותא ראשון אז mfc ממש צמודים אליהם בעוד שמעבדת בר טוב יושבים באיזור גבעת שמואל. ביום של השאיבה בעלך יצטרך לקחת את המיכל עם הזרע הממוין בזמן שאת תיהי בשאיבה. זה פרוצדורה לוגיסטית לא פשוטה לכן אולי כן כדאי לקחת את השיקול הגיאוגרפי בחשבון.

בלונד23

New member
נכון. אך השיקול הגאואגרפי כל כך בטל בשישים

לעומת ההצלחה או חוסר ההצלחה
בכל אופן אני שמחה לשמוע בMFC אולי השתפרו.

ברטוב נמצאים בפתח תקווה

בקריית מטלון.
אנחנו עשינו שאיבה בהרצליה, ואיך שהתאוששתי מהשאיבה, עוד לפני ששוחררתי, בעלי כבר הגיע עם הזרע הממויין למעבדה.

קרפי8

New member
עוד קצת אינפורמציה

1. כנסי גם לפורום אזוספרמיה יש שם המון מידע שימושי על בעיות זרע.
גם באתר של ברטוב יש מידע שימושי.
2. אני חושבת שכדאי שתלכו לאורלוג מומחה. יש שלושה שמובילים בתחום:
דר שי שפי. דר רענן טל. דר יגאל מדג'ר
3. מיון! מיון! מיון! לא משנה אם תבחרי בברטוב או mfc תעשו מיון.אם בבדיקה אחת מצאו
לכם זרע אז במיון בטוח יצליחו למצוא ואולי גם זרע בדירוג גבוהה.
4. גם אני עם שחלות פוליציסטיות וכמו שרשמתי מקודם בעלי אזוספרמי ויש לנו עוד ילד בבית (אחרי ניתוח טסה) חוץ ממהריון הנוכחי. לדעתי כשיודעים איפה הבעיה זהו יתרון מאוד גדול. אצלנו תוך 3 ivf נכנסנו להריון הראשון ועכשיו אחרי 2 החזרות נכנסנו להריון השני. בזכות הפולציסטיות תמיד ייצרתי הרבה בייציות שזהו גם יתרון גדול. ולפי הפרופיל שלך את מאוד צעירה (אני הייתי בגילך בהריון הראשון) זהו יתרון גם מאוד מאוד גדול.
5. אם אני לא טועה גם אריאל וויסמן מקבל בראשון והוא גם רופא מאוד ממולץ שפעם עבד עם מכבי (אולי כבר לא אני לא יודעת צריך לבדוק) אולי הוא יסכים לעבוד עם ברטוב.
&nbsp
בהצלחה!!!
&nbsp

מיכל336

New member
אני אישית מאוכזבת מMFC

עשינו אצלם מיון בטיפול האחרון, שילמנו 3000 ש"ח, והיה אותו מספר הפריות כמו שהיה בפעם בלי מיון בכלל ואותה רמה של איכות עוברים. רק שלאחר המיון היו לי שני כימיים ובלי המיון היה לי הריון 1 תקין ואחד שנגמר בשבוע 8, אבל עדיין זה יותר טוב מכימי.
אני לא הולכת לברטוב כי אני מטופלת של ברקוביץ' ולא מוכנה לוותר עליו בשלב זה.
מתכוונת הפעם לעשות בלי מיון, ולקוות לטוב.
אצלנו אגב בעיית הזרע היא מורפולגיה 1% ותנועתיות 5%, אז אם הבעיה שלכם שלא נמצא זרע כלל, אז לא כדאי לוותר על מיון.

בלונד23

New member
ממליצה לך לשנות ראש וכן לעבור לברטוב

הגעתי למסקנה שהמיון הכי חשוב, ושאין כמו ברטוב, יש עוד רופאים מעולים אבל ברטוב יש רק אחד. וגם אני ממאוכזבות MFC.

למעלה