ד"ר בלאט

hashy

New member
ד"ר בלאט

כמו בכל יום שישי הלכתי לתומי היום למרכז הכרמל לקנות לחם בשונה מימי שישי האחרים לקחתי עימי בקבוקי פלסטיק לזריקה במיכלים המיוחדים ולכן חציתי את הכביש. בעוד אני הולכת, אני עוברת שלטי "רופאים" ברחוב וקצה עייני קולטת: 'ד"ר בלאט - נוירולוג - אפילפסיה'. מכירים את זה שאתם פתאום מסתובבים וחוזרים אחורה? אז זה מה שקרה לי. הסתובבתי ונכנסתי ישר למרפאה. קיבלה אותי בחורה נחמדה ונתנה לי את הפרטים. אז ככה: התמחותו של ד"ר בלאט היא אפילפסיה (מה שהופך אותו מיד לראוי להיכנס למאמר על האפילפטולוגים בארץ) - יענו, אפילפטולוג. הוא מקבל בחיפה ברחוב מוריה (שכחתי לרשום את המספר) ליד פארק הסינמטק בימים א-ב-ג בשעות 16:00-20:00. ובימים ה-ו בשעות: 9:00-13:00. טלפונים: במרפאה - 04-8385422 לקביעת תורים (מחוץ לשעות המרפאה) ג'ומאן - 056-980605. הוא מקבל דרך המאוחדת - עלות ביקור פרטי - 500 ש"ח. [לא זול, אבל גם לא התעריף הכי יקר ששמעתי] לגבי מרפאות החוץ שבהן הוא מקבל אין לי מושג. תארו לכם את ההלם שלי שיש אפילפטולוג ליד ביתי ועוד מסתבר שעד לא מזמן מרפאתו הייתה ברחוב שאני גרה בו ממש ואני לא ידעתי... לשימושם של כל הנזקקים באהבה.

hashy

New member
לאחר עיון נוסף ברשימת האפילפטולוגים

הצעתי היא להוסיף את מספרי הטלפון שלו בחיפה לרשימה.

moribat

New member
אם זה אותו אחד,

הוא מקבל גם דרך כללית מושלם, יש לו קליניקה ברעננה שם ייעוץ עולה 100 שח בהסדר עם הקופה, 3 פעמים שנה. פגישה פרטית בקליניקה (ללא הנחת חבר כללית מושלם) עולה 600 שח. כמו כן, הוא מנהל (לפחות עד לפני שנה היה) המחלקה הנוירולוגית בתל השומר.

hashy

New member
האמת? אין לי מושג. לא חשבתי על

האפשרות שיש שניים
אני אשאל ביום ראשון ואכתוב לך תשובה...

ufo11

New member
סיכמנו כבר שמדובר בדיוויד בלאט לא?

אומנם עבר לרוסיה... אבל עדין..:)))

moribat

New member
אני מוכנה גם לעבור לרוסיה,לסיביר!

לפחות לכל חודש אוגוסט..

qt1

New member
hashy כל הכבוד../images/Emo45.gif על המידע../images/Emo24.gif

תגידי הוא עובד עם כללית? הלכתי לאיבוד עם כל הזכאויות האלה... זוכרת איזה בלאגנים? שבת שלום יקירתי... מדהים שזכרת בכלל...

חייםלוי

Member
מנהל
דיוויד בלאט מתעסק גם באפילפסיה../images/Emo35.gif :

אולי כשהכדורים לו מהידיים

ufo11

New member
דיוויד בלאט הוא אדם רב תחומי:)

מאמן כדורסל הוא לא רק מאמן... הוא גם צריך להכנס לראש (מוח) של השחקנים:) הבנת את זה ברוך (חיים)? :)))))))))) הכל ברוח טובה:) באמת....

חייםלוי

Member
מנהל
../images/Emo24.gif ודאי שהבנתי. גם אני רק

מתלוצץ. הייתי מוכן גם כן להיות בסיביר עכשיו.

ufo11

New member
כן אה?לא היה מזיק קצת הקור שלהם

פה... אני אוהב קור... שונא חום!

למעלה