שלום אני חדשה בפורום אך לצערי לא חדשה בנושא הפוריות 5.5 שנים מנסים ועדיין לא... לענייננו, המליצו לי על ד"ר ארליך יוחנן מחיפה, מישהי מכירה או אולי שמעה עליו? אשמח לחוות דעת כי די נמאס לי להתנסות על עיוור
רופא מדהים. עברתי עליו עכשיו. הייתי לפני זה מטופלת גם בפרטי אצל רופא אחר. מקצועי אבל לא אנושי. בעיניי ד"ר טל מרגיש שזה שליחות שלו לעזור לנו להביא ילדים לעולם.
סימפטית ואמפטית,היגעתי אליה דרך חיפוש בפורומים יש עליה רק תשבוחות. כרגע אני מתחילה אצלה הזרעה שלישית,מטופלת אצלה פרטי. היא עובדת ברמב"ם ובאלישע,ויש לה קליניקה פרטית בבית.
אחרי הזרקה של שבועיים????? הייתי מחכה לו מחוץ לבית, חוטפת אותו למרתף, מזריקה לו שבועיים ואז שואלת אותו אם זה לא נורא! טוב נו, רואה הרבה סרטים ומושפעת מהדקא כרגע
תודה על כל התגובות החמות והמהירות. אני כרגע מטופלת אצל פרופסור בן עמי בבית חולים פורייה. אני שוקלת לעבור לרופא אחר אחרי שנתיים לא מוצלחות לצערי הרב. מישהי מכירה את ד"ר דירנפד או בירנפלד מחיפה, אני לא ממש בטוחה איך קוראים לה. שבת של שלום ושלווה לכולן.
לא הייתי אצלה. אבל שמעתי מכמה בנות שהיא מעולה. היא יחסית יקרה לעומת שאר הרופאים בחיפה. יש גם את ד"ר קולדרון וד"ר לויט מחיפה שיש עליהם המלצות נהדרות. באיזה קופ"ח את?