ד"ר ארליך יוחנן

bili222

New member
ד"ר ארליך יוחנן

שלום אני חדשה בפורום אך לצערי לא חדשה בנושא הפוריות 5.5 שנים מנסים ועדיין לא... לענייננו, המליצו לי על ד"ר ארליך יוחנן מחיפה, מישהי מכירה או אולי שמעה עליו? אשמח לחוות דעת כי די נמאס לי להתנסות על עיוור

מכירה דרך חברה

לא אהבתי את ההתנהלות. למשל לנסוע לחו"ל לא לדאוד למחליף ולומר למי שהזריקה שבועיים הורמונים ש"לא נורא תנסו בבית מקסימום נעשה הזרעה חודש הבא"

bili222

New member
רופאים מומלצים

תודה על התגובה. אולי אתן מכירות רופאים אחרים בצפון שיש עליהם המלצות?

ד"ר טל יוסף

מדהים אנושי קשוב מסור מקצועי זמין מאודדדדדד וכל מילה נוספת מיותרת

RonitW

New member
חותמת על כל מילה של פיצית

רופא מדהים. עברתי עליו עכשיו. הייתי לפני זה מטופלת גם בפרטי אצל רופא אחר. מקצועי אבל לא אנושי. בעיניי ד"ר טל מרגיש שזה שליחות שלו לעזור לנו להביא ילדים לעולם.

בלהבוב

New member
מצטרפת לעדת המעריצות של ד"ר טל

(הוא יודע שיש לו מועדון שרוף כזה?)

judyr

New member
דר' טל יוסף

אני מודה לאלוהים על שהכרנו אותו וברור לי שברגע הלידה הוא יהיה שם בנוסף לבעלי! זה בשביל שתביני עד כמה אני ממליצה עליו!

iris51

New member
ד"ר דורית מנור מחיפה.

סימפטית ואמפטית,היגעתי אליה דרך חיפוש בפורומים יש עליה רק תשבוחות. כרגע אני מתחילה אצלה הזרעה שלישית,מטופלת אצלה פרטי. היא עובדת ברמב"ם ובאלישע,ויש לה קליניקה פרטית בבית.

אוייש נוראי!

אחרי הזרקה של שבועיים????? הייתי מחכה לו מחוץ לבית, חוטפת אותו למרתף, מזריקה לו שבועיים ואז שואלת אותו אם זה לא נורא! טוב נו, רואה הרבה סרטים ומושפעת מהדקא כרגע

cookie7283

New member
אני הולכת אליו

אבל כאל רופא נשים "רגיל" דרך קופ"ח. הוא מאוד נחמד וסובלני ובדרך כלל יש אליו תורים בהתראה קצרה, אבל כאמור אין לי נסיון איתו בטיפולים.

מכירה אותו כאחד הרופאים בצוות באלישע

כשנפלתי עליו הוא מקסים מאוד ונמנה מאחד הרופאים המקסימים שם לא יודעת איך זה להיות מטופלת שלו בלבד.... אני הייתי 3 סבבים שייכת ליחידה עד שעברתי לד"ר טל

lotosha

New member
לא כ''כ ממליצה

הייתי מטופלת אצלו בתחילת דרכי. האמנם מאוד נחמד, אבל מפוזר, לא עקבי. ברכתי ממנו די מהיר.

bili222

New member
רופא אחר

תודה על כל התגובות החמות והמהירות. אני כרגע מטופלת אצל פרופסור בן עמי בבית חולים פורייה. אני שוקלת לעבור לרופא אחר אחרי שנתיים לא מוצלחות לצערי הרב. מישהי מכירה את ד"ר דירנפד או בירנפלד מחיפה, אני לא ממש בטוחה איך קוראים לה. שבת של שלום ושלווה לכולן.

RonitW

New member
פרופ' מרתה דירנפלד

לא הייתי אצלה. אבל שמעתי מכמה בנות שהיא מעולה. היא יחסית יקרה לעומת שאר הרופאים בחיפה. יש גם את ד"ר קולדרון וד"ר לויט מחיפה שיש עליהם המלצות נהדרות. באיזה קופ"ח את?

bili222

New member
קופת חולים כללית

אני שייכת לכללית (שאני לא אתחיל לדבר על זה). אני מכריה את קלדרון והוא לא ממש עזר לי, רק עצבן והתנשא. מכירה אולי את פרופסור בן עמי מפורייה?

למעלה