ד"ר אייזנברג

לואי84

New member
ד"ר אייזנברג

שלום לכולן. יש לי תור בעוד מלא זמן לאולטרסאונד שד"ר אייזנברג עושה בתל השומר. ד"ר ביבי אמר שזה "אולטרסאונד מיוחד" שניתן לראות בו אם יש מוקדים נוספים.
האם מישהי יודעת אם היא מקבלת באופן פרטי ועושה אצלה את האולטרסאונד המדובר?

שמיץ1

New member
מניחה שכן

אבל לא בדקתי. את יכולה להתקשר ולשאול:
ניתן לקבוע תור עבור פגישה עם ד"ר ורד אייזנברג דרך מכון רביד
(מרכז עזריאלי בניין משולש קומה 34)
טל: 072-2750757
פקס: 03-6964862

את גם יכולה להציק להם מדיי פעם בתה"ש ולבדוק אם התפנה תור מוקדם יותר.

לואי84

New member
טוב, אז התקשרתי לברר במרפאה שלה

ואמרו לי שאת האולטרסאונד לאנדומטריוזיס היא עושה רק בתל השומר ):

אז מה עושים עד אז? פשוט מחכים? מתסכל

פז08

New member
מחכים, אבל עם זאת מתקשרים לעיתים קרובות

אני יודעת שזה מעיק כל פעם להתקשר, אבל תתפלאי, יש ביטולים ואת עשויה בהחלט להרוויח תור מוקדם יותר....אז קדימה, לא להתייאש

לואי84

New member
תודה על העידוד...

זה בהחלט משתלם לנדנד! הוסיפו עוד יום לבדיקות האולטרסאונד (כנראה בגלל החגים נוצר עומס) והוקדם לי התור, תודה לאל...

פז08

New member
איזה יופי!! בשורות טובות לקראת השנה החדשה....

שיהיה לך בהצלחה בבדיקה, מקווה שזה ישפוך אור על מצבך ותוכלי להתקדם בטיפול באנדו'.....

לואי84

New member
אכן

כמעט בכיתי מאושר כשהבנתי שלא אצטרך לחכות חודשיים בחוסר אונים.

שנה טובה לכולם.

פז08

New member
אין לי מושג......אבל זה בהחלט אולטראסאונד

חשוב, תנסי לברר באמת על אופציה של פרטי או שפשוט תתקשרי ותבדקי לעיתים קרובות- הרבה פעמים יש ביטולים ואולי תוכלי להקדים את התור.....

לואי84

New member
וזה באמת אולטרסאונד

יותר משוכלל שאפשר לראות בו יותר טוב? אני פשוט חדשה בעניניים.

ואכן אמרו לי לנסות להתקשר ולברר אם ביטלו, הבעיה שהיא בשיבא רק בימי חמישי ועם כל החגים עכשיו....

לואי84

New member
עדיין לא

אבל הוא יהיה השבוע. לגבי שאלתך במסר, הבנתי מקרן המזכירה שפיתחו שם "שיטה" לראות יותר טוב מוקדים. לא יודעת מה זה אומר, אבל כנראה שד"ר אייזנברג היא פשוט מומחית גדולה באולטרסאונד ספציפית לאנדו'.

מורנקה28

New member
אשמח מאוד אם תשתפי אחרי הבדיקה

ותספרי האם האולטרסאונד הזה באמת שונה מאולטסראונד שרופא מומחה לאנדו' מבצע כאשר את מגיעה לביקורת...
תודה רבה!

לואי84

New member
אוקיי, אז אני אחרי זה...

לא יודעת אם זה המכשיר או שזה ד"ר אייזנברג עצמה אבל היא ראתה הרבה יותר דברים (עוד אנדומטריומות, לולאה של מעי שתפוסה בין השחלות) ממה שראו 3 רופאים קודמים (רופא נשים רגיל, רופא נשים מומחה לאולטרסאונד דופלר ומומחה לאנדו בשיבא...)

למעלה